Ercüment Çoşkundere Gerçeği...

Başlatan cuneytavar55, 16 January 2008, 16:00:12

« önceki - sonraki »

cuneytavar55

SAMSUNSPOR'a Menejer arandığı zaman onu basına deklare ettiğimizde aradan geçen zamanda yanılmadığımızı anlamıştık.
        Eski papaz olmuş futbolcuları kadroya almayacak kadar ilkeli
        Futbolun ve futbolcunun dilinden anlayacak kadar kompedan
        SAMSUNSPORDAN başka takım tutmayacak kadar delikanlı
        En üst düzeyde futbol akademisyenliği ile bilgili
        Taraftarı her gördüğü yerde selam verecek kadar ADAM.
     Sezgin gümüş yönetimi onu görevden aldığı zaman biz üzülmüş o üzülmemişti.Nedeni ise GÜN GELECEK SAMSUNSPOR yine ona teslim edilecekti.Onun söylemesi.Niye  o gün bugün olmasın.

ozkan17

Alıntı yapılan: cuneytavar55 - 16 January 2008, 16:00:12
       Niye  o gün bugün olmasın.

aman aman o gun hıcbı zaman olmasın...

onurbas

adige73

bregenz

17 January 2008, 09:33:52 #4 Son düzenlenme: 17 January 2008, 13:21:26 admin_
hey dostum bu takim seinn o dedin adamin eseri cikar CELILI SERKANI

LIG B deyiz senin ki tras hikaye anlatiyosun, hem coskundere nin karizmasi yok..gorecekdin kralin yaninda gölgeydi semsiye gibi...kim ki topcunun dilinden anlicak....topcu onu ezer beeee....

o dandik topculari o topladi takima....sen  uyuyormusun dostum yazdiklarina bi daha iyi bak....

pitbul055

17 January 2008, 13:22:28 #5 Son düzenlenme: 17 January 2008, 13:29:17 admin_
Alıntı yapılan: bregenz - 17 January 2008, 09:33:52
hey dostum bu takim seinn o dedin adamin eseri cikar CELILI SERKANI

LIG B deyiz senin ki tras hikaye anlatiyosun, hem coskundere nin karizmasi yok..gorecekdin kralin yaninda gölgeydi semsiye gibi...kim ki topcunun dilinden anlicak....topcu onu ezer beeee....

o dandik topculari o topladi takima....sen  uyuyormusun dostum yazdiklarina bi daha iyi bak....
sana tamamen katılıyorum.ağzına sağlık.bir adamın ne halt olduğu bukadar kısa ve net anlatılır.

Harun55

Gigi Multescu baskada söylüyecek bisey yoooook. :D

Baþkent_55

getir ercan koloğlunu menejerliğe bak ne oluyor ............teknik direktöe olarak mutlaka mustafa uğurun alınması lazım bence bu admaı elimizden bırakmamız lazımdı

Baþkent_55

Diyar'a "Uğur" geldi!
DiyarbakırsporBasın Sözcüsü Ömer Serdar Çimen, Teknik Direktör Mustafa Uğur ile prensipte anlaşmaya vardıklarını belirterek, "Kadir Özcan ile görüştük, ancak kendisiyle anlaşamadık. Kayseri Erciyesspor'un eski teknik direktörü Mustafa Uğur ile prensipte anlaşmaya vardık" dedi........bi lafını ettik ya adamın o da gitti  ;D

celebi

ERCAN KOL MENEJERLİKTE OLABİLİR FAKAT MUSTAFA UĞUR FİKRİNE BEN SICAK BAKAMIYORUM.BU TİP ADAMLAR ZOR ZAMANLARIN ADAMLARI DEĞİLLER. BU TİP ADAMLAR İÇİN BÜTÜN ŞARTLARIN İYİ OLMASI GEREKİR.