Hayırlı olsun Murat İmza ve Hüseyin Başgöl abim

Başlatan karatas_55, 09 January 2008, 15:36:02

« önceki - sonraki »

karatas_55

evet sevgili samsunsporlular bugün gazetelerde okuduk bir kaç hafta önce istifa eden iki yöneticilerimizin yerine bir birinden kaliteli iki abimiz katıldı aslında onlar zaten vardı ama sizler şimdi öğrendiniz biri, murat imza abimiz istanbulda yaşayan ve daima kalbi samsun ve samsunspor için çarpan biri hatta her hafta hem samsundaki hemde deplasmandaki maçlara sürekli gelir ve elinden geleni yapmak için canatan biridir 2.side nedim abi oda çok değerli bir abimiz sevgili arkadaşlar ben birde samsunda yaşayan bir değerden yani hüseyin başgöldende bahsetmeden geçemicem  oda asbaşkanlık görevine getirilmiş bence çoktan haketmişti biraz geç oldu ama bence gereken oldu kısacası artık samsunsporda taşlar yerine oturmaya işlerde yoluna girmeye başladı inşallah samsunspor ailesi adına hayırlısı olur allah yardımcımız yollumuz açık olsun allah utandırmasın.. :)

CurvaSudSamsunspor

Alıntı yapılan: "karatas_55"evet sevgili samsunsporlular bugün gazetelerde okuduk bir kaç hafta önce istifa eden iki yöneticilerimizin yerine bir birinden kaliteli iki abimiz katıldı aslında onlar zaten vardı ama sizler şimdi öğrendiniz biri, murat imza abimiz istanbulda yaşayan ve daima kalbi samsun ve samsunspor için çarpan biri hatta her hafta hem samsundaki hemde deplasmandaki maçlara sürekli gelir ve elinden geleni yapmak için canatan biridir 2.side nedim abi oda çok değerli bir abimiz sevgili arkadaşlar ben birde samsunda yaşayan bir değerden yani hüseyin başgöldende bahsetmeden geçemicem  oda asbaşkanlık görevine getirilmiş bence çoktan haketmişti biraz geç oldu ama bence gereken oldu kısacası artık samsunsporda taşlar yerine oturmaya işlerde yoluna girmeye başladı inşallah samsunspor ailesi adına hayırlısı olur allah yardımcımız yollumuz açık olsun allah utandırmasın..

AMİNNNNNN[/b]

HoLiGanisT

hacı 18 mesajın var 8 konu açmışsın.2 mesajından birine konu açıyorsun sen konuları açmasanda biz mesajlarını zaten okuyoruz.her mesajına konu açmak zorundamısın?belki farkında değilsin ama konular dağılıyor ve böylede hiç hoş gözükmüyor

King Of The North

Şimdi polemiğe girmek istemem kimseyle ama bazı arkadaşlarımız sadece başlık açıp kendi başlığına yazıyor,bazıları da sadece belli başlıklara yazıyor biz şöyleyiz biz böyleyiz yok efsaneyiz falan diye.
Burada paylaşımlar genel olmalı herkes her başlığa rahatça yazmalı,gereksiz başlıklar açılmamalı,fikir alışverişlerinde bulunmalı,tamamen sıcak bir ortam olmalı fikirleri uyuşmayanlar da olsa kırıcı olunmamalı diye düşünüyorum.Alınan varsa affetsin ya da beni ciddiye bile almasın.

karatas_55

kardeşlerim,dostlarım yada samsunspor için kalbinden ve yüreğinden geçenleri bu güzel siteye yazarak döken dava arkadaşlarım şunu iyi bilmemiz lazımki biz bu sitede sadece ama sadece canımız kadar çok sevdiğimiz samsunsporumuz için bir şeyler yazıyoruz kendimiz için değil oyüzden daima bu yolda kardeş,dost,arkadaş olarak kalacağız birbirimize kızmak, darılmak ve küsmek gibi lüksümüz olamaz sadece samsunspor için  düşüncelerimizde öz eleştiriye varız başkası yalan allaha emanet olun.....(NOT). bu siteyi hazırlayan ve bizi  birbirimize kenetleyen değerli arkadaşımız kimse allah ondan razı olsun onu hiç yaşamında bunaltmasın....... :wink:

King Of The North

O zaman admin kardeşimize sevgilerimizi ve saygılarımızı gönderelim,yeri değil ama büyün admin kardeşim.  :shock:

veis

hüseyin başhgöle sevindim ama biraz tutarsızlık var sanırım çünkü hüseyin başgölün yönetimle arası iyi degildi ve şimdi düzeldi galiba.umarım samsunsporumuza hayırlı olur.

karatas_55

sevgili kardeşim yazımı okuyupta cevap verdiğin için ve samsunspora sahip çıktığın için öncelikle çok sağol bir konuya değinmişsin sözlerinde  hüseyin başgöl abi için yönetimle arası yoktu  veya bozuktu demişsin bende sana diyorimki sevgili kardeşim asla öyle birşey olmadı olamazda o haberler tamamen asparagaz yani yalandı onlar samsunsporumuzu ve samsunsporu çok seven başkanımız sezgin gümüş,ve onun önderlindeki 2.başkan şafak gedikoğlu,asbaşkanımız hüseyin başgöl,erkan zorlu,helim kurt,murat imza,şener aydın,şükrü koç,aykut çepni,can aydın,recep öztürk gibi samsunspor sevdalılarını birbirlerine düşürüp samsunsporumuzu bitirmekti ama olmadı çünkü onlar öyle bir samsunlu ve samsunsporluki  eşikten beşiğe,beşikten mezara,MEZARDAN AHİRETE KADAR SADECE BUNA İNANIN ARKADAŞLAR...... :wink:

Tribün_ali

Karataş işin cıvını cıkardın her şeye başlık artılmaz ki kardeşim admin bir çözüm bulsun anlıyoruz iyi bir samsunsporlusun ama biraz anlayışlı ol yaw

maviay55

admin kardeşim göreve çağırıyorum seni  :?

yönetici

Alıntı yapılan: "maviay55"admin kardeşim göreve çağırıyorum seni  :?

Alıntı yapılan: "HoliganİST"hacı 18 mesajın var 8 konu açmışsın.2 mesajından birine konu açıyorsun sen konuları açmasanda biz mesajlarını zaten okuyoruz.her mesajına konu açmak zorundamısın? belki farkında değilsin ama konular dağılıyor ve böylede hiç hoş gözükmüyor

Alıntı yapılan: "Tribün_ali"Karataş işin cıvını cıkardın her şeye başlık artılmaz ki kardeşim admin bir çözüm bulsun anlıyoruz iyi bir samsunsporlusun ama biraz anlayışlı ol yaw

arkadaşlar, karataş'a ben de birçok kişi de uyarıda bulundu kendisi de siteyi tanımak için zamana ihtiyacı olduğunu söyledi. biz de olayı artık kavramıştır kabul ediyoruz ve bundan sonra aynı konuda başlık varken başlık açması halinde doğrudan sileceğiz..

Tribün_ali