Efsane Başkan İsmail Uyanık TFF Başkan Adayı Olabilir

Başlatan fanatik, 04 January 2008, 09:29:01

« önceki - sonraki »

fanatik

Arkadaşlar dünkü Arena gazeteseinin haberini göre efsane başkanımız İsmail Uyanık futbol federasyonu başkanlığına aday olmayı düşündüğü yazıyordu.Hatta İsmail Uyanık'ın bu konuda bazı çalışmalarda bulunduğu yani kamuoyunu yokladığı ve olumlu görüşler aldığı söyleniyor.Eğer efsane başkanımız İsmail Uyanık futbol federasyonu başkanı olursa bu Samsunspor için büyük bir kazanç olacaktır.

celebi

VALLA DEDİĞİN GİBİ OLABİLİR. İNŞAALLAH HAYIRLISI OLUR.

beşnumara

inşaallah doğrudur ama zannetmiyorum asparagas haber diye düşünüyorum

karatas_55

evet arkadaşlar gerçekten eğer haber doğruysa allahına kadar ismail başkanımıza yakışır diyorum ve neden olmasın çünkü o bir efsane düşünsenize o başkanken samsunspor nerelerdeydi allah aşkına artık sıra bizde yıllarca trabzonlu biri yaptı neden samsunlu bir başkanda fedarasyon başkanı olmasın çünkü o ismail uyanık ,o bir kral,o adam gibi adam,futbolun kitabını değil ansıklopedisini yazmış bir futbol kahramanı haydi samsun şimdi destek zamanı büyük başkanımıza....... :wink:

celebi

Samsunluları yaparlar mı bilemem. çünkü ayhan bermek i yapmamışlardı.

SaMsUnSpOr 55

atakumlueray

Alıntı yapılan: "Celebi"Samsunluları yaparlar mı bilemem. çünkü ayhan bermek i yapmamışlardı.
ayhan bermek i yapmamışlardı değil,bizim yöneticiler yapmamışlardı..son anda fikir değişerek ayhan bermek in seçilmesini engellemişlerdi.ama bu yönetimden öyle bi davranışı görmemiz imkansız gibi

Tribün_ali

Ne kadardogru bilmiyorum ama kendi kişiliyle kazanır ama onu bazı güçler engelleyebilir SAMSUNSPORadına kazanc olur hemde en cok ANADOLU kulüpleri için kazanc olur o zmana işte türk futbolu ilerler ANADOLUDAN şampiyoncıkar havuz sisteminide eşitler ama nerde ooooooo bazıgüçler engeller

fanatik

Arkadaşlar İsmail Başkana destek olduğumuzu göstermek için destek mesajları göndermeye nedersiniz

ozkan17

allaha sukur sonunda guzel bı haber okuyabıldık..ısmaıl baskanı bırde tff baskanlıgında gorebılsek keske..ama haluk ulusoyu ben kendımı bıldım bılelı tff baskanlık koltugunda  adam..onu kaldırabılcek guce sahıpmı ısmaıl baskan? arkasında kımlerı alarak gıder o koltuga?? bunları cözerse ınsallah baskanlıga gelır efsane baskanımız

Sol Açık

Türk futbolu adına TFF başkanlığı için İsmail Uyanık'tan daha iyisi mi olur?!
Seçtirmezler o ayrı...

onurbas

ismaıl uyanıgın her yerde sekli var istese olur olsada i olur beyler

jean

insallah dogrudur bence girsede kazanamaz keske oyle birsey olsa keisn cikariz lige

erkan55

kongre 17-18 ocakta yapilacakmis
ismail baskan ady olacak mi? bir bilgisi olan varmi?