Ondokuzmayıs İlçesinde bir okul futbol takımında fb forması

Başlatan edmontdante, 05 December 2007, 15:36:44

« önceki - sonraki »

cem and naz55

Alıntı yapılan: "Çağrı55"ne alaka kardeşim ben çarşambalıyım bafralı değilim. ama dediğin saçma
senin yaşın kaç bafra için ne bilgiler var sende girme boş ver bilen biliyor

edmontdante

Beyler olayın Bafra ile ilişkisi yok.Ondokuzmayıs İlçesinde yapılan turnuva bu

mctlçy

ondokuzmayıs ilçesinde birtane halı saha var onunda sahibi trabzonsporlu yani oranında bfradan farkı yok...

Çaðrý55

Alıntı yapılan: "cem and naz55"senin yaşın kaç bafra için ne bilgiler var sende girme boş ver bilen biliyor
(Bugün de Bafra'dan dönerken Ondokuzmayıs ilçesinde yol kenarında bulunan halısahada yine okul takımı maçları olduğunu farkettim,izlemek için durdum.) sende bu kısmı iyi oku  :wink:

edmontdante

Alıntı yapılan: "Çağrı55"(Bugün de Bafra'dan dönerken Ondokuzmayıs ilçesinde yol kenarında bulunan halısahada yine okul takımı maçları olduğunu farkettim,izlemek için durdum.) sende bu kısmı iyi oku  :wink:

Bence sen iyi okumalısın.

Tribün_ali

Arkadaşlar tartışmayı bırakalım da nasıl çözeriz biz bu durumu ona bakalım ben zamanında başlık açmıştım aramızdan temsilcis ecelimde yönetimle konuşsun diye ama kimse oralı olmadı şimdi bizim şectigimiz temsilci bu durumu gidip yönetime iltse deseki okullara gezi düzenlenmeli samsunspor sevgisi aşılanmalı ama sakalımız yok ki lafımız dinlensin

harbisamsunsporlu5517

tribün ali haklısın senin sakalın yok benimde ayağım tutmuyorki sözümüz dinlensin halbuki aramızdan temsilci seçsek butun fikirlerimizi yönetime sunsa fenamı olur

seco5588

arkadaşlar bu şekilde fbnin şımarıklığıyla ugrasamayız tribün ali kardeşimizinde dediği gibi aramızdan temsilci secerek çoçuklara samsunspor sevgisini aşılarız

Çaðrý55

Alıntı yapılan: "edmontdante"

Bence sen iyi okumalısın.
e okuduk işte bafra sanılmış bafra değil ondokuzmayıs olduğunu gösterdim neyi iyi okuyayım.hem neyse burda önemli olan samsunspor inş samsunspor kültürünü çocukluktan aşılıcak bir kampanya bulsak ürünlerimiz sık satılsa sakaryanınsiteye baktım küçücük çocuklarda polarlar bizim daha gruplar kırmızı beyaz olamadı tam :cry:

cembaba

Burak55

Evet Aynısı Bizim Başımızdan Da Geçmişti..
Bize FenerBahçe Forması GiydiricekLerdi..Bende Okul Takımının Kaptanıydım.. Bizim Okulun Renkleri Yeşil Siyah Ama Bizim Okulun İdare Yönetimi Sarı Lacivert Forma Giydiriolar Bende Maça Girmedim Sora almadı Benı Kadroya Filan Beden Eqitiminede 1 Verdi Ama Olsun AntiStanbuL ![/i]