Giresun'a organizasyon iptal

Başlatan HoLiGanisT, 19 November 2007, 13:53:10

« önceki - sonraki »

HoLiGanisT

kartala yenilmiş olabiliriz şu anda istemediğimiz yerde olabiliriz nevar bunda hemen vazmı geçeceğiz bu senenin en yakın deplasmanı olan giresuna akalım takımımızın arkasında durduğumuzu gösterelim.her zaman her yerde Samsunsporluyuz  başarıya değil bu renklere aşığız.eskişehire olduğu gibi inanıyorum ki bu maça da büyük bir organisazyon olacaktır taraftar dernekleri umarım bu maça organizasyon düşünüyordur.bu maça samsunda oturan samsunsporluyum diyen herkez gelmek mecburiyetindedir alt tarafı 2.5 saat bir yol kimse bahane üretmesin herkez giresuna gelsin

celebi

Evet bencede gidilmeli. ve SAMSUNSPORUMUZ yanlız bırakılmamalı.bize ne kadar kişiik yer ayrılmışsa hepsini doldurmalı.bu arada kaç kişilik yer ayırıyorlar.İSTANBUL GRUP olarak arkadaşlar ne dersiniz HER YERDEYİZ DİYELİM Mİ? :wink:  :wink:  :roll:

körfez55

kesinlikle gitmemiz gerekir.bu takım bu şehir sahipsiz değil.amatörde olsak bile gideriz.biz skor taraftarı değiliz.

HoLiGanisT

çelebi stadları 8000 kişilik yüzde 10 ayırsalar 800-1000 kişi felan adam demektir.eğer biz kartalı düdükleseydik bu maça en az 3000 civarında Samsunlu giderdi ve manyak olurdu ne zamandır stadın dışında kalmadım özledim o günleri.neyse olan oldu kartala yenildik herkez bu maça gelsin o kartal maçı geride kaldı önümüze bakalım ümitsizliği bırakalım altay maçından sonra daha sakaryaya gidecez

ozkan17

bız basarıya asık taraftar degılız bız bu sehırın bu renklere gonul verenlerız..bence su ana kadar kı en yakın deplasman olması nedenıyse yonetımın ayarlıyacagı otobus uygulamasıyla en az 600 kısılık bır taraftar olmalı orda..Terim'im dedıgı gıbı bıze seyırcı değil TARAFTAR lazım..

mehmet yılmaz

@holiganist
Böyle bir başlığa gerek var mıydı sence?
Samsunspor ne zaman yalnız kalmış ki, Giresun'da yalnız kalsın? Şayet Kartal maçını kazansa idik muazzam bir talep olacaktı Giresun deplasmanı için. Ancak şimdi de bize %5'lik deplasmancı kontenjanından ayrılan bölümü doldururuz rahatlıkla. Şahsen münferit olarak gideceğim, benim gibi pek çok insan var. Grupların da en az birer otobüsle gideceklerini düşünüyorum.

Atatürk Stadında bize ayrılan yer şurası;

Bilet fiyatı ise 10 YTL olacak büyük ihtimalle. İki takım için de kritik bir maç. İnşallah biz kazanırız... Ama onun da ötesinde tribünlerde kötü şeyler yaşanmaz inşallah.

tolga

celil sakat serkan aykut zor gözüküyor caner cezalı Allah kolaylık versin eldekşi kadroda belli zaten hayırlısı

CeLL-O

Oraya sığmayız biz  :lol: kötü günde takımımızın yanında olacaz ;)

bir baba hindi

her yerde tribünü olan koca SAMSUNSPOR giresunda yalnız kalır mı hiç :)

HoLiGanisT

kartal maçından sonra stad çıkışında olumsuz bir hava sezdim çoğu kişi giresunun yakın olsa dahi gitmeyeceğini söylüyordu bu sitede tüm taraftarlarımız tarafından takip ediliyor biz biliyoruz ki takım elbette sahipsiz kalmayacaktır dedik kendimize böyle bir başlık açalım hem kendine gelemeyenler kendine gelsin bakın 2 haftadır malup oluyoruz ama giresunada gidiyoruz takım sahipsiz kalmaz orada hesabı ardındanda sakaryaya gidilecek sonuç ne olursa olsun.belli bir kısma Samsunspor sevgisini aşılamak istiyorsak (öğrenci çocuk vs) yenildiğimizde bile deplasman yapıyoruz.aramızda şehrimizde ben Samsunsporluyum diyipte işi olmadığı halde bile (stada 10 km yakında oturan)Samsunspor maçlarını internetten takip edenler var belkide onları uyarmak amacıyla.Samsunspor sevgisi sadece internetten yerel gazededen halktan haberden ibaret değildir içinde biraz Samsunspora sevgisi olan arkadaşları tribüne ve özellikle ama özellikle deplasmana çekersekSamsunspor sevgisini daha fazla aşılarız gelin Samsunsporla deplasman yapalım deplasmanda takım sevgisi daha bir başka oluyor.giresunun yakın olması sebebiyle bazı arkadaşlarımız için önemli bir fırsat bu.umarım anlatıyorumdur derdimi.

HoLiGanisT

bu arada taraftar derneklerinden olan arkadaşlarım organizasyon saatini,otobüsün kalkacağı yeri yazarlarsa çok sevinirim

deli 55

King Of The North

Ben Samsun'da olsam kesin giderdim 3,5 saatlik yol.Bu takımı yalnız bırakmamalıyız.Liderin bile 26 puanı var bizim 17,bu kadar umutsuz olmayalım,tamam takım kötü oynuyor son 2 maçtır özellikle son maçta ama napalım hiç değilse sahipsiz değiliz,takımımızı da sahipsiz bırakmayalım.

MaMi 55

ben istanbuldayım gelmek isterim ama nasıl gelcem samsunspor için canımız feda

Tribün_ali

pazartesi sabahı rizeye geldim abimin yanına eger zbim izin verirse maca gidecem rizeden giresuna vermesse de rize kasımpaşa macına giderim ne yapim