TFF 1.Lig, 14.Hafta | Giresunspor 2-0 SAMSUNSPOR

Başlatan Sadece Samsunspor, 18 November 2007, 16:57:58

« önceki - sonraki »

jean

toparlanmak lazim bu boyle gitmez ne zaman islerimiz duz gitse sakatliktan dolayi ters gidyor allah yardimcimiz olsun

HoLiGanisT

Alıntı yapılan: "timofte"Eksikler olabilir, ama Samsunspor forması giyen oyuncunun yenilgiyi kabul etmek gibi bir lüksü olmamalı. Biz Giresun gibi 2 B havasından tam olarak çıkamamış takımları bırak, Süper Ligde feriştahlarıyla oynuyor yeniyor, yeniliyor ama hiçbir zaman mücadeleyi bırakmıyorduk. Bunlar aklıma gelince bir ara tribünde kendi halime acıdım ve utandım doğrusu.

bu kelimelerin altı kalın kalemlerle çizilmeli ilk önce tüm samsun halkı olmak üzere tüm futbolculara dağıtılmalı.ben istanbulda fenere farklı bir skorla yenilmiştik o maça gittim bırak oyunu bırakmayı o zamanki futbolcular maç 5 oldu hala mücadele ediyorlardı atak yapmaya çalışıyorlardı o zaman ki futbolla bile bizlerin taktirini kazanmıştı.maç 5 oldu ama mücadeleyi bırakmadı diye pehh bu ne yaa.birileri futbolculara bu takımın tarihini,başarıları anlatsın eski bantları izletsin.belki biraz ruh kazanırlar.bizde eskiş maçlara fotolara bakıp bakıp duruyoruz gençlere böyle Samsunspor sevgisini aşılıyoruz.gençleri maça götürüyoruz oynanan oyunu görünce yaa bırak abi yaaa diyorelarr.eski Samsunsporumu istiyorum yenilin ama mücadele edin koşun vurun kırın.siz mücadele edin eskişehirede giresunada ankarayada ırağada geliriz peşine zaten geliyoruz yaa.

mehmet yılmaz

Öncelikle Giresunspor'u tebrik etmek isterim. Galibiyeti hak ettiler... Biz futbol adına ciddi bir şey koyamadık ortaya. Serkan Aykut'un olmadığı üç haftayı 0 puanla kapattık. Serkan'a Celil ve Caner hatta sağ bek Murat Duman da ilave edilince ortada Samsunspor'un farkını koyabilecek herhangi bir futbolcu kalmadı. Bazı futbolcuların farkı sadece oynadığında değil bazen oynamadıklarında çıkar ortaya...

Yücel İldiz'e bugüne dek yoğun bir eleştiri olmamıştı ama artık "5. haftadan sonra bizi görün" diyen bir teknik adamın sorgulanması gerekiyor. Oyuncu tercihlerinde yanlışlar yapıyor ve 4-4-2 ısrarı da pek hayra alamet görünmüyor. Zafer Şakar kulübede beklerken futbol yeteneksizliği tartışılmaz bir adam olan Marciel'in 90 dakika oynaması nasıl izah edilebilir, bilmiyorum.

Maçı seyredemeyenler için şöyle birşey söyleyeyim. Geçen yılki deplasman maçlarımızdan D.Bakır, Altay, Oftaş ve İBB maçlarını düşünün. Onlar da 2-0 bitmişti hani. Aynı futbolu oynadık. Ümit vaad etmeyen ve umursamayan bir futbol...

Maçın döndüğü an Fatih'in hücum yaparken rakibe attırdığı goldü adeta. Bir de maçın başında Kemal'in ıska geçtiği top. Bunun dışında da Hakkı'nın bir serbest vuruşu dışında kayda değer birşey yapmadık zaten.

Burada mağlubiyetten daha hazin olan futbolculardaki mağlubiyet kültürü. Yenilgiyi hemen kabulleniyorlar ve bu hiç de hoş birşey değil. Samsunspor'u içeride dışarıda, her şartta destekleyen bir taraftar profili var ve biz Samsunspor'u seyretmek için gidiyoruz maçlara ancak maalesef sadece Samsunspor forması giymiş, yetenekleri sınırlı bazı futbolcuları seyrediyoruz.

Tribünlerde güzellikler de vardı ufak atışmalar da. Çok büyültecek bir şey olmadı ve dostça bitti. Belki de bu deplasmanın bizim için tek kazancı bu oldu...

yk55

bence artık takım ruhunu kaybetti balon söndü. kartalspor, giresunspor vs. yenildiğimiz takımlar ortada. ahhh ahhhh ne hale geldik be yaa. gelde ismail uyanık dönemini arama. neyse inşaallah iyi olur sonu. hayırlısı

Dogan Durmus

Samsunspor daima bizim kardeşimizdr..

İŞTE GİRESUNSPOR&SAMSUNSPOR

egemen55

arkadaşlar en çok sayın başkanımız Sezgin GÜMÜŞ beyefendi adına üzülüyorum.adam gerçek bir samsunsporlu.adamın yüzünü güldüremediler bir türlü.başkan galibiyetlerde çocuklar gibi seviniyor.bide para olsa neler yapmaz.bir çift sözümde hocaya.bizi beşinci haftadan sonra görün diyordu.şimdilerde ise sezon başını unutmayın ha diyor.bu takım ne şartlarda toplandı falan diyor.imza atarken bilmiyormuydun sayın ildiz.o zaman bize neden masal anlattın beşinci haftayı falan bekleyin diye.işler iyi gitseydi kahramandın.levent eriş efendide bize iyi masal anlatırdı.devre arası onca adam aldırdı ve sonra çekti gitti.bu taraftarın masala karnı tok.dürüstçe söyleyebilirdin.takımın hali bu diye ildiz efendi.çok doluyum ve canım yanıyor arkadaşlar.koca samsunspor kek takım oldu.

Tribün_ali

Alıntı yapılan: "seco5588"ŞİRİN ANA İÇİN OYNARDI İNSAN AH BEN OLCAKTIM SAHADA OKADAR SAMSUNSPORA GELMEK İÇİN UGRASTIK KİMSE ORALI OLMADI MALESEF G.BİRLİĞİ OFTASLA ANLASTIM OKADAR MEMLEKETIMIN TAKIMINDA OYNAMAK İÇİN UGRASTIK OLMADI

imzamı atarım ben samsunsporun artık alttan gelen arkadaşlara güvenmiyorum acaba torpillemi geliyorlar??? A takıma kadar son 5 seneden beri kimse yetişmiyor en son caner musa adnan başkada yok

O.YILMAZ

Maça arkadaşlar ile birlikte gidecektik. Ama arkadaşlar çeşitli bahnelerle gitmekten vaz geçtiler. Dün gece gideyim mi gitmeyeyim mi düşündüm durdum. Sabahleyinde biraz geç uyandım. İş işten geçmişti zaten. Sekan, Celil, Caner yok. Bunlar olmayınca sahada futbol adına tek bir harekette olmayacağı belli gibiydi. Maçı izlememe rağmen maça giden arkadaşların yorumlarından anladığım kadarıyla futbol adına yaptığımız birşey olmamış. Daha doğrusu kazanmak adına bir şey yapılmayınca haliyle kaybediliyor.

Kayyum felam derken bir proje başlatıldı. Öze dönüş şeklinde. Yeteneğine bakılmaksızın alındı futbolcular. Kimileri çok büyük fedakarlık yaptı. Bağlı oldukları kulüple anlaşmalarını fesh edip gelenler de vardı. Ama neden bu kadar ısrarcı olduğumuzu anlayamadığım oyuncularda var.

Sezona başladığımızda hocamız bize 5. haftadan sonra görün bizi şeklinde açıklamalarını hatırlıyorum. İlk haftalarda iyiydik. Ne iyiydi? Mücadelemiz. Yenemiyorduk belki 3 haftada 2 puan almıştık belki ama mücadele ediyorduk. Hatta hocamızın açıklamalarında şu noktaya deyiniyordu. Özverili oynadılar. benim anladığım anlam şu: Beklenenin veya kapasitelerinin üzerinde oynamalarıydı. Kazanamamalarına rağmen mücadele vardı. Bende yorumlarımda hep bu noktaya dikkat çekmeye çalışıyordum. Ruh var artık takımda diyordum. 5. haftadan sonra görün bizi diyordum. 5. haftadan sonra daha iyi olmamız gerekirken o ilk maçlardaki ruh gitti. Büyü bozuldu.

İç sahadaki maçlarımızda sadece maçı kazanmaya taraftar gruplarımız kadar inanmış olsaydı takımımız kaybettiğimiz puan olmazdı.

Ruh nerede kaldı. Çok bilinmeyenli bir denklem.

Ben yönetime kabahat bulmak veya eleştirmek bağbında birşeyler yazmak istemiyorum. Ben yönetim olsaydım diyeyim kabaca; bu tamın 1 sezondaki maliyeti nedir? yaklaşık 7 milyon YTL. Bu maliyet ile bu takım süper lige çıkabilecek mi? Zar zor play-off a kalacak veya kalabilir? Çıkmak garantimi hayır. bi dahaki sezonda aynı hikaye için ne kadar harcamak gerekli yine 7 milyon YTL. yawhu bu sezon 10 milyon YTL harcarım takımı süper lige çıkarırım. 4 YTL kara geçerim.

Takımı bu şekilde oynatmak iki sezon için çıkması kesin olmasa bile 14 milyon YTL harcanması garanti.

Haklılar para yok. Kaynak kısıtlı. Çalışmaları var. Ama sezon yarısında alınması gereken mevkilere futbolcular alınmalı gönderilmesi gerekenler gönderilmeli. Bekletilmesi daha büyük bir kayıp.

Yönetim niçin vardır? Sahaya çıkıp oynamazlar. Gol atmazlar değil mi?

Ama yönetim ortaya koyulan hedefe (bizim yönetimimiz play-off dedi) ulaşmak için gereken noktalarda duruma müdahale ederek gerekli hamleleri yaparak hedefe ulaşma amacını güder. Eğer bu mantıkla hareket etmeyeceklerse iyi bir yönetici değiller demektir. Şuana kadar yönetimin yapabileceği fazla bir şey yoktu. Alacak gücümüz olsa bile o futbolcular çoktan anlaşmış kulüplerle. Müdahale zamanının en önemli ne zaman devre arası transfer döneminde. Gerekli hamleleri yapacaklardır diye düşünüyorum.

Her ne kadar hemşerim İmran Okumuş'un bir basın toplantısında yaptığı açıklamaya rağmen!!! gerekli transferlerin yapılacağı ümidimi hala koruyorum.

Her şey Samsunlu olmakla olmuyor demekki. Bunu gördük. Mantık doğru. Ruh kazanması açısından. Uygulamada teknik hatalar var. Samsun'un öz evladı ama birazda bu takımda forma giyebilecek yetenekte olması lazım. Alırsanız TFF 2. lig veya daha aşağı takımlarda oynayan oyuncuları anca bu kadar.

Geçen haftaki hayal kırıklığından sonra yorum bile yazmak istemeyecek kadar kötüydüm.

Benim düşüncem böyle. Belkide 3 haftada aldığımız 0 puan sinir veya stresiyle yazıyorum onu bilemiyorum.

celebi

Alıntı yapılan: "Dogan Durmus"Samsunspor daima bizim kardeşimizdr..

İŞTE GİRESUNSPOR&SAMSUNSPOR

İşte bu tip görüntüler güzel  :wink:

ne kavgam bitti ne sevdam

İşte giresunuda bu yakışır kendilerine teşekkür ederiyoruz bu güzel karşılamadan dolayı

HoliganSamSunLu

yazıklar olsun yaaaa az biraz ümitleniyor ama samsunspor taraftarını kahremeye devam ediyor sanırım bu sezondandan da ümidizi yitirecez

MeL_55

Alıntıİldiz: "Çok üzgünüz"

TFF 1. Lig ekibi Samsunspor'da, teknik direktör Yücel İldiz, Giresunspor'a 2-0 yenildikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Yücel İldiz, Giresunspor karşısına önemli oyunculardan yoksun çıktıklarını ve oyun içindeki hatalar nedeniyle gol yediklerini bildirdi.

Samsunspor yarı alanına 2 kez giren rakip takımın, bu pozisyonları iyi değerlendirerek karşılaşmadan galip ayrılan taraf olduğunu ifade eden İldiz, ''Hatalarımız sonucunda yediğimiz 2 şok golle rakibimize boyun eğmek zorunda kaldık. Çok üzgünüz'' dedi.

Son haftalardaki yenilgileri, bu hafta Altay karşılaşmasından galibiyetle ayrılarak unutmak istediklerini belirten İldiz, ''Bu hafta Altay karşılaşmasına sakat ve cezalı oyuncuların olmadığı bir kadroyla çıkmak istiyoruz. Samsunspor olarak bu maçı kazanarak motivasyonumuzu artırmamız gerekiyor. Son haftalarda alınan sonuçlar hepimizi çok üzdü. Devre arasına kadar kalan 3 maçımızdan iyi sonuçlarla ayrılmak istiyoruz'' diye konuştu.

26.11.2007  

Kaynak : AA

veis

sevgili mel şu altdaki yücel hoca istifayı sil bence çünkü hocaya yönetim tam destek veriyor ise bizimde desteklemiz gerekir dimi.sonuçda takip edilen bi sitedeyiz insanları üzmemek de lazım.

MeL_55

Alıntı yapılan: "veis"sevgili mel şu altdaki yücel hoca istifayı sil bence çünkü hocaya yönetim tam destek veriyor ise bizimde desteklemiz gerekir dimi.sonuçda takip edilen bi sitedeyiz insanları üzmemek de lazım.

peki veis abi sen dedigin icin cekiyorumm

veis

sevgili mel55 çok teşekkürler samsun ve samsunsporlulugun için.