Elazığ maçına herkes siyah giyip gelsin

Başlatan King Of The North, 10 October 2007, 23:56:41

« önceki - sonraki »

King Of The North

Arkadaşlar terörü lanetleyelim bu hafta stada herkes siyah giyip gelsin herkese ulaşın tepkimizi koyalım,simsiyah olsun tribünler.

King Of The North

Özellikle taraftar gruplarına sesleniyorum Samsunlunun duruşunu herkes görsün,şehitlerimiz rahmet diliyorum.Herkes siyah giyip gelsin simsiyah olsun heryer.

celebi

yetiştirebilirsek istanbuldan bir pankart getireceğiz arkadaşlar ben bu akşam yola çıkacağım. olmazsa arkadaşlar getirecek.

alWays

King Of The North

1 kere olsun siyah giyelim arkadaşlar,takımlar siyahla çıksın taraftar siyah giysin mesajımızı verelim ele güne karşı.

ozkan17

TERÖRE LANET YAGDIRMAYAN INSANLARIN HEPSINE LANET!!

samsunlu_alemdar

şöyle maçın ilk 15 dakıkası boyunca pkk lehine terör lehine slogan yapmalıyızzzz.hep bir agızdan istaiklal marşından sonra samsunu inletmeliyiz ....

şehitler ölmez vatan bölünmezzz

hasselbaink

Alıntı yapılan: "samsunlu_alemdar"şöyle maçın ilk 15 dakıkası boyunca pkk lehine terör lehine slogan yapmalıyızzzz.hep bir agızdan istaiklal marşından sonra samsunu inletmeliyiz ....

pkk ve terör aleyhine demek istedin sanırım.

King Of The North

Alıntı yapılan: "samsunlu_alemdar"şöyle maçın ilk 15 dakıkası boyunca pkk lehine terör lehine slogan yapmalıyızzzz.hep bir agızdan istaiklal marşından sonra samsunu inletmeliyiz ....

dil sürçmesi olmalı lehine değil aleyhine demeliydi.

jean

o tip kisiler iyiki karadenizde yok yada barinamazlar

celebi

bayram nedeniyle samsunua geldim ve orjinal formalarımızı aldık cem 55 le veise aldı tabi :wink: biz çubuklu frmalarımızla gideceğiz maça