Elazığspor maçında siyah forma ile sahadayız!

Başlatan mehmet yılmaz, 09 October 2007, 16:17:58

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

13 askerimizin şehit edilmesi hepimizin yüreğini burktu. Bu alçaklığı yapanlara ve onları destekleyenlere binlerce kez lanet olsun!

Benim teklifim şu; Elazığspor ile oynayacağımız maça Samsunspor takımı olarak siyah forma ile çıkalım. Kulübe, yerel medyaya ve spor yazarlarına bu talebimizi iletelim.

Hatta admin arkadaşımız da uygun görürse bu taleple ilgili bir metin hazırlayıp anasayfaya ekleyelim.

Ankaragücü iki hafta sonraki Oftaş maçına siyah forma ile çıkacakmış. Biz fikstür avantajını kullanarak bunu daha önce yapabiliriz.

Ayrıca Şirinler Grubunun bir pankart çalışması olacağını da öğrendik...

Armasında Atatürk'ü taşıyan, milli renklere sahip olan ve Ayvacık ilçemizden bir de şehit veren şehrin takımına bu yakışır!

alWays

abi çok güzel bir yaklaşım zaten sihay renk giymmemisin federasyonca bir engeli yok gerisi sevgili yönetimimize kalmış

bafradan55

çok güzel bir düşünce ama hiçbirşeyde olmadığı gibi yönetim buna da dikkat etmez.

körfez55

ayrıca maçta türk bayrağı falan açalım.herkeste türk bayrağı olsun bence.bu konuda pankart çalışmamız olacak bizim de..

ahmet55

Lazoli

bencede cok güzel bi fikir kesinlikle yapilmali. giyelim siyah formalari yenelim elazigi. bu macta milli marsimiz göz yaslari ile söylenmeli :cry:

jean

siyah giysek ne olacak teroru bitirmemiz lazim yoksa her maca siyah formayla cikmamiz gerekecek

mehmet yılmaz

Samsunkopat arkadaşımız bu fikri yöneticilerimize bildirdi. Bu akşam ki yönetim kurulunda konuşulacaktı. İnşallah bu yönde hareket edilir.

samsunmania

Tepkimizi dile getirmek açısından pozitif bir yaklaşım tarzı olur.

HoliganSamSunLu

Samsunspor Olarak Çakallara tavrımızı koymalıyız gerçekten güzel düşünce yönemimize duyrulur...

alWays

işallah sihay forma ile çıkabiliriz yönetimin bu güzelliği yapıcandan eminim...

Forvetim

ayrıca maçtan önce muhakkak saygı duruşu yapılacaktır. bu esnada topyekün köppeklere lanet sloganı atılmalı. stat titresin. istiklal marşımızda herkes avazı çıktığı kadar bağırsın. stat inlesin.

Sempatik Bengülü

Çok iyi bir fikir.dilerim yönetim buna izin verir.

Tribün_ali

Güzel düşünmüşsün samsuni ama federasyondan izin almak gerekir bildigim kadarıyla gerci bizimde siyah forma mızda vardı

mehmet yılmaz

samsunkopat arkadaşımızın yoğun çabası ve yönetim kurulumuzun hassasiyeti sonucunda dediğimiz gibi oluyor

Samsunspor, Elazığ maçına siyah forma ile çıkacak!
Ne diyelim, helal olsun...

Ayrıca bu maç için özel bir pankart düşünüyoruz biz de. Maraton ortada açacağız!