Samsunspor maçlarının özet videoları

Başlatan nasuhi, 05 September 2007, 16:32:20

« önceki - sonraki »

harbisamsunsporlu5517

edmontdante

Nihayet Kralın muhteşem golünü görebildik.Teşekkürler.

yk55

kralın gölü gerçekten muhteşem ama yediğmiz 2. gol çok kötü. bu kadar basit gol yemememiz gerek.

ozkan17

ıkıncı yedıgımız gol ne bıcım ya hala bole goller mı yıcez..

KRALA DICEK LAF YOK..

nasuhi

tff 1.lig 10.hafta mardinspor-samsunspor maçının özet videosunu indirmek için:
http://rapidshare.com/files/66793191/mardinspor-samsunspor.wmv

jean

sagolsun arkadaslar ikinci golu bosun ayemsiz yoksa aliyorduk maci serkana laf yok sahane gol harbidende

celebi

valla kral manyak atmış yaw.kral geri döndüğünü gösterdi yani :wink:

harbisamsunsporlu5517

inşallah kral bu hafta malatyaya frikikten takar

Cagdas Ünver

Tribün_ali

Eline sağlık kardeş vallahi serkanın golini defalarca izledim tüylerin diken diken oldu

bafradan55

Serkan'ın ilk golü birçok programın jeneriğine malzeme olabilecek nitelikte ancak oynanan ortam, boş tribünler bunu engelleyebilir.

Bir de özetleri izlememiz çok güzel ancak biryandan alttan geçen g.s. övgülü yazılar beni çıldırtıyor. Biz bundan daha fazlasına layığız.

lucapicola

Kesinlikle yılın golü. Adeta gol geliyorum demiş. Şiir  gibi yazmış golü. Pozisyon da hiç bir pürüz yok. Teknik ve artistik puanları 10 üzerinden 10. Krala bravo.Devamı inşaallah malatya ya.

King Of The North

Kralın golüne maşallah dedim nazarımız değmesin devamı gelsin.

jean

malatya zaferinin goruntulerinide bekliyorz arkadaslardan

merkez

maç görüntülerini siteye yüklemek için binbir zahmete katlanan arkadaşlar da zaten yükleyeceklerdi ama samsun dışında hatta yurt dışında olup da bu zaferi görmek adına sabırsızlanan arkadaşlar için şans eseri edindiğim linki veriyorum.
sağlam link yani izleyeceğiniz görüntülerdeki gibi malatya logolarının olmadığı görüntüleri arkadaşlar yükleyene kadar buradan idare etmek lazım artık.

Samsunspor 2 - Malatyaspor 0

http://www.youtube.com/watch?v=gORvDCrcA8M