Samsunspor maçlarının özet videoları

Başlatan nasuhi, 05 September 2007, 16:32:20

« önceki - sonraki »

celebi

tuğberk çok geridesin yaw adminden ben onu almış ve arşivime eklemiştim. :wink:

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: "Celebi"tuğberk çok geridesin yaw adminden ben onu almış ve arşivime eklemiştim. :wink:

eksiğim kalmadı bi tek elazığ maçının videosunu bekliyorum

berusa55

arkadaslar su rezilliğe bakın. türkiyede 1.lig macları oynanıyor pazar günü ve bugun salı hala golleri göremiyoruz. kahrolsun sifreli yayıncılık anlayısı!

celebi

Ya arkadaşlar nerede bu samsun- elazığ maçının görüntüleri bulan varsa lütfen verebilir mi :wink:

berusa55

Alıntı yapılan: "berusa55"arkadaslar su rezilliğe bakın. türkiyede 1.lig macları oynanıyor pazar günü ve bugun salı hala golleri göremiyoruz. kahrolsun sifreli yayıncılık anlayısı!

ve bugün persembe, hala yok...of offf.. ülkeme bak yaaa!

Tribün_ali

Dün kanalları gecerken gs tv tff 1.lig maclarının özeti vardı biraz izledim samsunsporun macına denk gelirim diye ama vermişti özet macı herhalde carşamba akşamları 17.45 başlıyor

AllydeenleaR

maçımız cumartesi bugün perşembe biz hala maçın özetini izleyemiyoruz...

erkan55

o programin cuma günleri aksam saatlerinde tekranini veriyorlar.duyurulur :!:

tanju55

Sadece Samsunspor

harbisamsunsporlu5517

alın sıze 2 dakikalık elazıg maçının özeti        http://www.youtube.com/watch?v=dbxt-LVXK9I

harbisamsunsporlu5517

arkadas indirin diye koymuş tugberk bende özkan serceden linki buldum oyapmış vıdeoyu sızlerle sunayım dedim

jean

bugun persembe 4 gun sonra bakabiliyoz anca nasil trt vermiyormu daha onceden veriyordu ozetini koyandan allah razi olsun bakabildik

nasuhi

kusura bakmayın arkadaşlar bu hafta ekleyemedim cnn türk e göre hareket ediyorum. video için teşekkürler tuğberk.

MeL_55

Alıntı yapılan: "nasuhi"kusura bakmayın arkadaşlar bu hafta ekleyemedim cnn türk e göre hareket ediyorum. video için teşekkürler tuğberk.

:) kardes senlen görüselim msn adresini yolla konusalim oke