TFF 1.Lig, 3.Hafta l SAMSUNSPOR 0-3 K.Erciyesspor

Başlatan Sadece Samsunspor, 03 September 2007, 23:33:37

« önceki - sonraki »

O.YILMAZ

Bu takımın henüz hazır olmadığı ve hocanın 5. - 6. haftaya kadar zamana ihtiyacı olduğunu her defasında söylemesinden dolayımıdır yoksa oynadığımız 2 lig müsabakasından sonra 55-60. dakikadan sonra bu takımın sahada varlık gösterememesi düşüncemden dolayımıdır kesin bilemiyorum ama takımın eksiklerine rağmen iyi yolda olduğunu mücadeleden memnun kaldım. Son 5 dk. hariç. Takım inancını kaybetmişti çünkü.

Bence Federasyon hakeme baskı yapsa bu kadar taraf tutamaz bu kadar yanlı bir maç yönetemezdi bir hakem. Maçı katletti resmen. Maçın dönüm noktasıda bu oldu bence. Tamam; eksiklerimiz, sahada işe yaramayan, orta yapmaktan aciz oyuncularımız mevcut olsada, bu mücadelenin hakkı yenilgi değildi. Hakem bunu sağladı. Elle oynamalara müsade etti. Madem oyun kuralları içindeydi Celil'e en azından sarı kart göstermesi gerekirdi neden gösteremedi.

Yukarıdaki yorumların birisinde okudum. Celil'in sırtına oturmaya çalışan K.Erciyes'li futbolcunun hareketine penaltı beklediğimiz pozisyon hemen öncesinde Caner'in faul yaptığını söylüyor ama onun öncesinde aynı pozisyon içinde Caner'in faulünden öncede K.Erciyesli oyuncunun birisi elle müdahalesi vardı onu görebildin mi???? Celil'in ceza alanının içindeki çalımınından bahsetmiyorum. O başka bir pozisyon başka bir penaltılık pozisyondu.

Feridun'un futbolu için kelimeler bulamıyorum, tüm olumsuz yorumları bir araya getirsem yinede yeterli olmaz gibime geliyor. Caner isteksizdi. Sanki akşamdan kalmış gibiydi. Kemal bence vasatı aşamadı. Sinan yorum sizlerin.

Orta sahaya mutlak bir oyuncu gerektiğini bu orta saha oyuncusu, oyun kurucu olmadan ilk devreyi götürebilme cesaretine hayran kaldım Yücel Hocanın. Bu maçta sadece hoca ile ilgili yorumun bu. Oda koca 17 maçlık bir ilk devre eder zaten. Yazık bu yönetimin harcadığı paraya. O kadar harcanan paranın boşa gitmemesi için 400-500 daha harcanır bir oyuncu alınması gerekirdi orta sahaya.

Penaltılardan birisi verilseydi maç 1-1'e gelseydi skor böyle 3-0 olmazdı zaten. Takımın tüm riskleri aldığı anda bir defans oyuncusunun hatası neye mal oldu. Maçı kopardı. 3. gol ben yedik diye saymıyorum. daha doğrusu bu hakem rezaletinden sonra 3-0 skoru umursamıyorum.

Yücel Hocanın takımın tamamına bence ağırlıklı olarak şut çalıştırması lazım. Feridun daha kalenin nerede olduğu bilmiyor yawwww. Bir orta yapmakta aciz oyuncularımız var.

Yetersiz veya formsuz oyuncularımızın bir an önce toparlanmaları gerekli diye düşünüyorum. Bunu yapmakta yönetime kalmış bir durum.

Tüm bu olumsuzluklara rağmen Samsunspor Sevdamdanmıdır bilemem ama ben bu takımdan yinede ümitliyim.

Bu geceki en güzel şey taraftardı.

celebi

evet taraftarımız süperdi arkadaşlarımı kardeşlerimi tebrik ederim bunun  yanında takımımızda erciyes karşısında gayet baskılı oynadı be oyunculara diyecekm bir şey bulamıyorum feridun hariç hepside güzeldi. erciyes kalesi gerçekten de şanslıydı.ancak arkadaşlar ebn bu takıma sonuna kadar da güveniyorum tamam sonuç önemli ama ilerisi adına futbolumuz göz dolduryor gibi geliyor bana

bafradan55

Bu karşılaşmada İstanbul grup üyeleri de vardı veis abiyle görüştük, onlar söğütlübahçeliler tribününde destek verdiler takımlarına. Taraftar uyum içinde olduğu sürece harikaydı. Bugün Samsun'dayım video ve fotoğrafları Bafra'ya dönünce bu topic e ekleyeceğim. Traftar gerçekyen güzel görüntüler oluşturdu. Ama hakkettiğini alamadı.

s_uzunkaya

Taraftarı tebrik ediyorum. SAMSUNSPOR umuzuda tebrik ediyorum. takımımız iyi yolda eksik olan tek şey geçen seneden beri devam eden bi gudubetlik bi uğursuzluk! her şerde bir hayır vardır. bu takım iş yapar, önemli olan birbirleriyle uyum sorunu yaşamayan, genç,dinamik ve  kendine güvenen bir takımla süper lige çıkmak.3-4 esaslı yabancı transferlerle süper ligde fırtınalar estirebilcek bir takımın temellerini oluşturmaktır. gençlere tam destek olmalıyız bu amaçla...
iyi günler bizi bekliyor

CarSambaLi.Lord

Yorum Yok MaÇa ßakmaDığımDan Tezahürat Yaptığımdan MaÇa ßakamadım Tek Son 2 Yediğimiz GoLü ve 2 Tane Direkten Dönen Topumuzu Gördüm . . . ALLah Sonumuzu Hayır etSin . Ramazanda KoCaeLiden 3 Puanı aLıp geLeCeğiz .

Sadece Samsunspor

DÜN AKŞAMKİ EN GÜZEL TARAFTARIN YAPTIĞI SÖZLÜ ŞEYLER ŞUYDU:

KİM BUNLAR KİM BUNLAR :?:  PİÇ BUNLAR PİÇ BUNLAR :lol:

55.DK DAKİ MAYTAPLARDA GÜZELDİ  :wink:
BEN KAPALI ÇİFTDEYDİM ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYORDU  :wink:

Lazoli

arkadaslar lütfen bozuk moraller ile bozuk sinyaller vermeyelim. moralleri bozayalim. bakin fikstür cok gicik ilk mac istanbul deplasmani ondan sonraki iki rakip süper ligden düsen takimlar. haftayada kocaeline karsi izmitte oyniicaz. gerci kocaeli bize hep iyi geliyo hep yeniyoruz kocaelini. insallah kocaeli macinda toplanacagiz. ama sezon basinda yönetimi birakin futbolcu kadrosu bile yoktu. gecici yönetim biseler yapmaya calisti elinden geldigi kadar. beterin beteri var beyler suanki yönetimi allah basimizdan eksik etmesin. ayrica takima güvenmemiz lazim. erciyesi kutluyorum adamlar üc kere geldi üc kere atti futbol bu kadar basit olabilir. takimimiz yerine oturacak gibi. birazcik daha zamana ihtiyacimiz var. levent hoca ve o ruhsuz takima okadar sabrettik te yücel hoca ve bu aslanlar gibi oynayan iyi mücadele eden takima güvenmiyecekmiyiz? sabretmiyecekmiyiz? takimdaki tek eksiklik sahadaki organizasyon takim sahaya oturmali. gelcek haftalarda bu sorunun yavas yavas cözülecegini zannediyorum. takimimizin durumu gercekten iyi. sanssizlik iste sezona gec basladik ve fikstür ters geldi napalim??? kartalspor 3te 3 yapti cikacaklarini mi zannediyorlar süper lige. buraya yaziyorum kartal küme düsmemeye oynayacak. bence bu sene süper ligin en büyük  3 favorisi erciyes antalya ve biziz.

saygilar ve selamlar

Tamer55

yönetim göreve başlarken fazla iddalı konuşmamışlardı
bu sezonu geçiş dönemi olarak düşünüydrlar klübün idari ve mali yapısını bir düzene koyup alt yapıyıda güçlendirip seneye şampiyonluğa oynatmayı planlıyorlar benim anladığım kadar tarsferide de fazla yapmadılar zaten geldiklerinde zamanları kısıtlıydı
bu sezonda anlaşılıyorki gol zor ataıp kolay yiyeceğiz

samet

bu iş yücel ildizle sefayla,kemalle,fatihle  olcak iş değilmiş demekki bu adamların 2.lig b kategorisinde anca oynayabilirler bu şartlarda t.c.inde süper lige çıkma şansımız yok ligde kalırız ama bu arada çarşambadan 2 otobüs geldik daha fazla geleceğiz yol ücreti çok fazla yanlız adam başı 5 ytl bide çektiğimiz çile ama herşeye rağmen desteğe devam...

celebi

Samet kardeş hemen bu şekilde kara tablolar oluşturmaya gerek yok.

CarSambaLi.Lord

Kara TaßLo Yok KarDeŞim Sametin Lafı Doğru Samet ÇarŞamßada ßiriLerine yoLLadı ßu Lafı Zamanı geLdiği zaman ßize veriLen SözLeri tutmaDıLar ßizde O zaman TutmayaCağız . 1 Sene KaLdı onDan Sonra Son OnLarın iŞLeride .

jean

karamsar bir tablo bnde gormuyorum ne zaman iddiai takim kurak sene basi kotu oluyoruz zaten takim gec kuruldu her zamanki gibi baskanlik secimi davasina yonetimde dedi zaten 5 hafta birsey beklemeyin diye

samet

Alıntı yapılan: "Celebi"Samet kardeş hemen bu şekilde kara tablolar oluşturmaya gerek yok.
bu bir gerçek bu takım beddualı kaznamıyo 3 senedir işler hep ters gidio...

HoliganSamSunLu

Ya Aslında böyle olacağıda belliydi biz birazda fazla ümitlendik sonuçta yönetimsiz geçen ayların ardınndan ligin başlamasına 15 gün kala yönetim hoca yeni takım oluşturuldu pembe bir tablo cizildi sonunda rengin siyah olduğu ortaya çıktı ewğerki samsunspor ferudunlara kaldıysa bu sene için hüzün var demektir ben merak ediyorum bu ferudun denilen zatın samsunspora ne gibi gıcıklığı var trabzonlu falanmı bu çocuk samsunspora bir düşman bu kadar zarar verir ..

O.YILMAZ

Terme'den maç için Stada gidecek tarftarlar saat 5:15-5:30 gibi Terme Meydanında toplanmaya başladı. Ben Belediye Otobüsü ile gideceklerini düşünüyordum. İki minübüsle gittiler. Birisinin plakasını göremedim ama diğerinin plakasını açık ve çok net gördüm. 61 Nereden geldi nereden buldular merak ediyorum???

Sonuçta Terme taraftarı ile alaka kurmaya çalışmıyorum ama daha önceki yönetimlerimizden tutunda millet vekillerimize kadar devamlı eleştirdiğimiz bu Trabzon görünce hayretler içinde kaldı.