Galip Öztürk'ten Samsunspor'a 400.000 USD bağış

Başlatan mehmet yılmaz, 23 August 2007, 19:06:05

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Başka bir başlıkta da yazmıştım ama arada kaynamasını istemiyorum.

AlıntıToplum olarak genelde olumsuz birşeyler olduğunda tepki vermeyi seviyoruz. Güzellikler karşısında ise takdirimizi kendimize saklıyoruz.

Samsunspor'un en zor günlerinde ona sırtını dönmeyen ve açıkçası "acaba kendi kendimize gelin güvey mi oluyoruz?" dediğimiz bir ortamda Samsunspor'a ve Samsun'a olan bağlılığını gösteren bir kişi var ortada; Galip Öztürk...

Kendisi ön plana çıkmadı ve samsunsporlu, idealist bir kadroyu destekledi. Diyorum ki, şimdi de sıra bizde değil mi?

Bu konuda iki teklifim var

Birincisi Metro Turizmin iletişim bölümüne girerek Galip Bey'e teşekkür mailler atmak.

İkincisi ise İstanbulspor maçında asılmak üzere bir teşekkür pankartı hazırlamak...

İlk görev hepimizin, ikincisi ise İstanbul Grubunun gibi görünüyor.

Saygılar...

Ayrıca aynı Galip Öztürk dün Samsunspor'a 400.000 USD bağışta bulunmuş.

Bence bir pankartı fazlasıyla hak ediyor. Zaten var olan şevk ve arzusunu daha da canlı tutmakta fayda var, zira insanlar yaptıkları güzel şeylerin takdir edilmesini beklerler...

Kadir ÇELEBİ

Samsuni arkadasım sozlerine aynen katılıyorum mesajımı gonderdim. kayyum soylentileriyle gecen samsunspor sevgimiz galip ozturk tarafından hayır ben burdayım bu sehir, samsunspor bunu hak etmiyor deyisi takdire layık kendisini ayakta alkıslıyorum..

mehmet yılmaz

ozkan17

helal olsun valla bu adama sımdıden bu kadarını yapan adam ılerıde neler yapar...

Cagdas Ünver

ali ihsan

Samsunlu olarak GALİP ÖZTÜRK'le gurur duyuyoruz.Zor günlerde SAMSUNSPORLULUĞUNU kanıtlayarak taraftarın gönlünü kazanmıştır.

selahattin55

Arkadaşlar bence GALİP ÖZTÜRK bizim onursal başkanımızdır.bugün samsunspor varsa ona borçluyuz.her maçta adına sevgi gösterileri ve tezavrt yapalım onun adı bu camiada devamlı anılsın.çünkü samsunspor camiasının galip öztürke çok ihtiyacı olacak.o samsunun çok ender yetiştirdiği hayırlı olan bir evladıdır.

beşnumara

galip öztürk teşekkürden daha dazlasını haketmiştir istanbul maçına büyük ihtimalle gelecektir maça gelecek arkadaşlar gerekeni yapar

kerem55

Çarşamba'nın gururu Galip Abi. Uçur bizi, çıkalım Süper lige. tuvalete bile Metro'yla gitmezsem şerefsizim :)

berusa55

Alıntı yapılan: "kerem55"Çarşamba'nın gururu Galip Abi. Uçur bizi, çıkalım Süper lige. tuvalete bile Metro'yla gitmezsem şerefsizim :)

:D  :D süperdi kardesim..bu arada galip beyin verdiği bu para umarım son kurusuna kadar hayırlara vesile olur insallah.

celebi

Alıntı yapılan: "kral samsunlu"galip öztürk teşekkürden daha dazlasını haketmiştir istanbul maçına büyük ihtimalle gelecektir maça gelecek arkadaşlar gerekeni yapar

İstanbul maçına geleceğinib belirtti GALİP ÖZTÜRK.

veis

işte samsunsluluk ruhu ve özlenen tabloda bu ama adamcagız ve yönetimimiz halen yanlız daha çok yardım edilmesi gerekiyor bu güneş doguyor ama elini taşın altına sokmayan daha nice insan var haberlerde biri stant yapıyor biri statın jeneratörlerini yapıyor ne güzel işte millet çabalıyor ama duyarsız kesim halen uyuyor.

celebi

Uyuyan dev yavaş yavaş uyanıyor veis.uyanmayan sağırlar ve körlerde uyanacaktır bir gün elbet.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: "kerem55"Çarşamba'nın gururu Galip Abi. Uçur bizi, çıkalım Süper lige. tuvalete bile Metro'yla gitmezsem şerefsizim :)

Birader zaten şeker hastasısın, zırt pırt wc'ye gidiyorsun. bak söyleyeyim, çok masraflı olur senin için. Metro Card varmış; ondan al sen...

ahmet55

GALİP ÖZTÜRK e çok teşekkürler.diğer iş adamlarınında devreye girmesi lazım.