Galip Öztürk'ten Samsunspor'a 400.000 USD bağış

Başlatan mehmet yılmaz, 23 August 2007, 19:06:05

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: "veis"işte samsunsluluk ruhu ve özlenen tabloda bu ama adamcagız ve yönetimimiz halen yanlız daha çok yardım edilmesi gerekiyor bu güneş doguyor ama elini taşın altına sokmayan daha nice insan var haberlerde biri stant yapıyor biri statın jeneratörlerini yapıyor ne güzel işte millet çabalıyor ama duyarsız kesim halen uyuyor.

veis iyi hatirllattin verecektim haberi unutmusun evet galip ozturkun verdigi paradan sonra yapilan yardimlar bizim siteninkini falan vermistim zaten haber olarak burada daha yazmaya gerek yok simdikiler para yardimi degil ama para ile yapilacak isleri yapiyorlar kismen para yardimi gibi birsey buyurun haber:

AlıntıGüvenler Mobilya ya Kombine satış noktalarındaki stantların yapımındaki yardımlarından dolayı
Tesislerin  Boyanması için  boya yardımı yapan  Bekir KÖKSAL'a, Doğuş Boya Fehmi FELİT'e , Filli Boya Aydın CAN 'a  
AKSA jeneratörlerine stadyumdaki jenaretörümüzün tamir ve bakımını üstlendiğiden dolayı,  
Gazi Belediye Başkanımız Süleyman KALDIRIM ve Tüm belediye personeline
Canik Belediyesi Başkanı Osman GENÇ'e ve Tüm belediye personeline
Doğan Makina Sanayi A.Ş. (DOMAK) 'a katkılarından dolayı

TEŞEKKÜR EDERİZ

SAYĞILARIMIZLA,

Samsunspor Yönetim Kurulu

Harun55

Arkadaslar bizim baskanimiz baya Fiyaka adam yaw. :lol:

34 SS 1965

arkadaslar gecmıs gunlerde bu kısılerı cok konustuk hep baskan olmalarını ıstedık adlarını hep on planda tuttuk ve sağolsunlar hıcbırı bızlerı mahcup etmedıler ve takımııza sahıp cıktılar helal olsun hepsıne

Sadece Samsunspor

SAMSUNSPORUMUZA yardimlar devam ediyor yeni gelen yardimlar soyle:

BAŞGÖL PETROL 59.000 YTL

SAMKAR LTD.ŞTİ. 50.000 YTL

KANARYA TUR 50.000 YTL

Sn. Hayrullah Uzunhasanoğlu 50.000 YTL

Bayındırlık ve iskan Müdürlüğü Çalışanları 500 YTL

Metin ÇALIŞKAN 500 YTL

19 Mayıs Tekel İş Amirliği - Çalışanları 250 YTL

Milli Eğitim Müd. Çalışanları 175 YTL

ayrica isvicre sigortada samsunsporun 5 yil boyunca sigorta islemlerini ustlenmis ve dogan makina sanayi a.s de katki yapmis

berusa55

jean

Çaðrý55

arkadaşlar formamızda metro turizm reklamı olsa nasıl olur manisa vestelin reklamı yapıyosa bizde metro nun yapsak nasıl oluyo bu işler pek anlamam yazdım öle aklıma geldi

ölümüne 55

Alıntı yapılan: "selahattin55"Arkadaşlar bence GALİP ÖZTÜRK bizim onursal başkanımızdır.bugün samsunspor varsa ona borçluyuz.

yavaşşşşşş :evil:  :evil: büyük başkan ismail uyanık'ı ne çabuk unuttunuz..o kadar uzun boylu değil yıılardır bu klubün cefasını çeken kişidir kendisi bilen bilir...

Tribün_ali

Helal sana samsunumuzun ve SAMSUNSPORUMUZUN gururu teşekkürler sana

selahattin55

ölümüne55 senin kadar bende takip ediyorum. ismail uyanığısenin kadar bende seviyorum.ama bu GALİP ÖZTÜRK ün desteğini almasalardı hiç kimse borç batağına saplanmış samsunspor külübüne kimse sahip çıkmazdı. bunu böyle kabul et.celil niye geldi.böyle sağlam yönetim olmasaydı bu yıl maçlar hepimize kabus olurdu.amatör takımlardan ve paf tan gelenlerle bu işler yürümez

supporter

işte SAMSUNLU böyle olunur. tebrikler Galip Öztürk'e..

Lazoli

iste bu beaaa. yaw 3hafta hat sorunu yasadim internete giremedim neler olmus neler. allah allah. ama arkadaslar ben bu baskanin elini öpmek istiorum. cok sevdim yaw. adamin yüzünde nur var zaten. i.ersöz gibi insan suratina bakinca kusasi gelmio. hem taraftarlarin görüsünede aliyo.

g.öztürke gelince o bizim icin büyük bi sahsiyettir. adam 400 bin $ yardim yapti. kolaymi??? helal olsun walla. iste carsambali baskan iste samsunun cocugu. ben bu seneden cok ümitliyim insallah dönecez süper lige.

ayrica bencede pankart yapilsin. ikisinede

jean

ölümüne 55

Alıntı yapılan: "selahattin55"ölümüne55 senin kadar bende takip ediyorum. ismail uyanığısenin kadar bende seviyorum.ama bu GALİP ÖZTÜRK ün desteğini almasalardı hiç kimse borç batağına saplanmış samsunspor külübüne kimse sahip çıkmazdı. bunu böyle kabul et.celil niye geldi.böyle sağlam yönetim olmasaydı bu yıl maçlar hepimize kabus olurdu.amatör takımlardan ve paf tan gelenlerle bu işler yürümez

selahattin kardeş benim galip öztürk beyefendinin yardımına yada samsunsporluluğuna lafım yok.bu zor durumda kimsenin yapmadığını yaptı saolsun.
ama benim itirazım onursal başkanlık gibi büyük bi makama öyle kolay gelinemeyeceğidir.
galatasaraya 200.000 euro yardım yapan bi onursal başkan istemem ben...
onursal başkanlık konusunda ismail uyanık başkanımızdan başka bi isim aramak bence hata olur...

celebi

Onursal başkan dediğin İsdmail uyanık neden takımın yanında olamadı bu zor zamanında tamam bende İsmail Uyanıkı seviyorum ancak takımın zor zamanında yanında olmalıydı olmadı.