TFF 1.Lig l İstanbulspor 1-1 SAMSUNSPOR

Başlatan CarSambaLi.Lord, 14 August 2007, 19:44:31

« önceki - sonraki »

HoliganSamSunLu

Samsunsporun Futbolu Geleceğe dair ümit verici diyebilirim ama ben maçtan hiç bir zevk alamadım çünkü kendini Samsunsporlu nitelendiren yaratıklar km lerce yol kat edip kendi imkanlarımızla kulup imkanları ile değil gelmidiğimiz maçta keyfimizi kaçırmayı başardılar insana benzeyen bu mahlkukatlar hakkında daha fazla yazmak isterdim ama onların reklamını yapmak istemiyorum çünkü bunların amacı bu kendilerini insanlıktan çıkarıp sözde delikanlı ayaklarıyla şekil yapmak ama delikanlı olmak için önce adam olmak gerektiğini birilerinin söylemesi gerekiyor bu genç kardeşlerimize yazık oluyor..

ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE SAMSUNSPOR İNADINA BURSADAN...

south_london

kartal maçında bafralılar pankartı tribüne asılacaktır.bursa emeke selamlar.curva55

veis

herkes istedigi maçda pankartını açacak zaten bi sorun yok umarım tel örgüler yetsin.istanbul maçında biz tüm pankartlarımızı asabilseydik bırakın stadı bayrampaşa caddelerine sıgımazdık.ayrıca o bayrak istanbul grubunun degil recep abi küçük bi bayrak o kurban olayım koca kale arkasını kapladı bizim bayrak bu bayrak maçdan önce küçük çaplı bi ailenin bayragıydı.

celebi

Sadece Samsunspor

celebi maci syrettikde siz hani taraftar olarak kendinizi cekecekdiniz videoya sovlari cekecekdniz onlar ne oldu  :?:

celebi

atakumlueray

madem bafralılaryazacak o zaman kırmızı beyaz olmalı diye düşünüyorum.o pankartın açılmasını ben de mantıklı bulmuyorum.çünkü yarın ben de turuncu mavi atakumlular pankartı getirdim mi ortalık çingene pazarına döner.bi pankart olcaksa kırmızı beyazdır.her fırsatta biz bölünmeyiz diyenler daha sagduyulu olsun.saçma inatlara gerek yok

Samo55

bekledigim gibi bir maçtı beraberlik iyi bir skor...

veis

bu bengülülerin uzun zamandır kullandıgı bir pankart ve bafrasporun rengi oyüzden renk cümbüşüde olsa almamazlık ve asmamazlık olamaz.

körfez55

bafraspor da şehrimizin bir takımı ve bizi 3.ligde temil edecek.19 mayısa bile bafraspor pankartı asılabilir.bunda gocunulacak ne var anlamam mümkün değil.

atakumlueray

bafraspor da şehrimizin takımı gibi demogojilere gerek yok.ben de herkes kadarseviyorum bafrasporu.maçlarına gidip de destek de veririz tabi ki ama samsunspor maçlarında üzerinde ne yazarsa yazsın kırmızı beyazın dışına çıkmamak lazım diyorum.zaten bu her şehirde böyle degilmi

Sempatik Bengülü

benim anlamadığım bafrasporda samsunsporda aynı şehrin takımı değillermi.bırakında destek çıksınlar ne var bunda.samsunsporun siyah rengi yokmuydu yoksa benmi yalnış hatırlıyorum.

maviay55

AlıntıDünkü 90 dakika sonrasında herkes bu soruyu sordu kendi kendine.
Ben hem sevinen hemde üzülenlerdenim. Niye mi?..
Çok kötü bir gol yedik üzüldüm ancak iyi bir oyunla altın değerindeki bir puanı alarak lige başladıkta ondan.
İstanbul'da dün aşırı sıcağın yanı sıra sert esen bir de rüzgar vardı. Ne diyelim günün neredeyse ortası sayılan saat 17.00'de bu maçı oynatanlar utansın.
Maça gelince;
Yücel İldiz sahaya beklediğimiz kadroyu sürdü kaleci Ercüment, önünde Emre Balak, Kenan Yelek ikilisi sağında Serkan Eyüpoğlu, solunda Can Ulun, orta alanda Zafer, Ömer, Sinan, Feridun ileride ise Kemal ve Fatih Aytekin'e yer verdi.
Rüzgarıda arkasına alan Kırmızı-Beyazlılar, ilk yarı boyunca üç net gol pozisyonu buldu. Ancak bunları da Kemal, Emre Balak Fatih Aytekin ve Feridun'la cömertçe harcadı Samsunspor. Buna karşılık seyrek gelişen İstanbulspor ataklarının birini Kaleci Ercüment, bir kaç pozisyonu ise defans eritti. İlk yarı rüzgara rağmen istediğimizi yapamadık.
İkinci yarıya Teknik Direktör Yücel İldiz, kadroyu bozmadan devam etti. Bu kez rüzgarı arkasına alan ev sahibi takım kalemizde tehlikeli olmaya başlayınca devreye yeniden İldiz girdi. Aksayan Feridun'un yerine Serkan Aykut'u Can'ın yerinede Celil'i aldı. Bu değişiklik Samsunspor'un oyunun hakimi olmasına yetti. Ancak rakip kalede gol ararken Sinan Demircioğlu'nun büyük hatasıyla 1-0 mağlup duruma düştük. Teknik Direktör Yücel İldiz bununda çaresini buldu. Fatih Aytekin'i çırakıp yerine Caner'i aldı.
İşte herşey o anda değişti. Ataklar sıklaştı, pozisyonlar ardı ardına geldi. O eski günlerini bir film şeridi gibi sahaya yansıtan Celil, cezasahası içinde düşürülünce hakem tereddütsüz penaltıyı gösterdi. Caner ise şık bir vuruşla penaltıyı gole çevirinci eşitliği sağladık. Ne varki kalan süre gol atmamıza yetmedi de bir puana razı olduk.
Dünkü maçta beni en çok sevindiren bir ayrı konu ise Caner, Celil ve Serkan Aykut'un kısada olsa bir arada oynamasıydı. Kısa diyorum çünkü bu üçlü hazır olunca vay haline kalecilerin.
Maçın kahramanı bence kaleci Ercüment idi. Öylesine kurtarışlar yaptıki kaliteli kumaş olduğunu gösterdi. Bence kale emin ellerde. Arayışa gerek yok.
Kısacası dün önce üzüldük sonra sevindik mi dersiniz? Hayır kaçan iki puana üzüldük. Çünkü maç Samsunspor'un hakkıydı.
Ne diyelim geçen sezon lige kötü başladık, kötü bitirdik bu sezon bu sonuç ve bu futbolla iyi olur inşallah

Yusuf ziya çakırın maçla ilgili yorumu..

mehmet yılmaz

biraz geç oldu ama maçtan bazı kareler...

HoliganSamSunLu

Resimler Gerçekten Çok Güzel Tebrik ederim...