CANER kararını verdi,"KALIYORUM"

Başlatan King Of The North, 16 July 2007, 23:13:07

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: "CELEBI"
Alıntı yapılan: "slazenger"emel55 e dokunmayınnnn... caner onun sayesinde dndü samsuna :).. dimi emel55? :)

Niye Emel 55 yoksa Samsunsporda yönetici falan mı :lol:

esrarengiz bir insan takima katkisi varsa ne ala - iyi bir uye daha kazandik site kotu mu

celebi

emel55

cnr samsunda kalmaya bu kadar can atmasa kalmazdı
benim etkim olsa olsa dua etmek suretiyle ilahi yöndedir
lig başlasa süper goller atsa da forumlarda öyle başlıklar açılsa keşke :)

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: "emel55"cnr samsunda kalmaya bu kadar can atmasa kalmazdı
benim etkim olsa olsa dua etmek suretiyle ilahi yöndedir
lig başlasa süper goller atsa da forumlarda öyle başlıklar açılsa keşke :)

agzinin duasi emel insallah guveniyoruz ona :wink:

emel55

AMİN!!
iyi diyelim iyi olsun
forumlarda bazen çok negatifliğe kaçılıyo, moral bozmasak bu şekilde daha iyi olcak
aslında

celebi

Aslında moral bozukluluğun asebep olan mesajlşardan ziyade sanırım biz eleştiri yapmayı yada eleştiriyi kaldırmayı beceremiyor olabiliriz. duygularımıza kapılıp hemen tepki verebiliyoruz.ama gerçekten harika yorum yapan arkadaşlarımız istisna tabiii :lol:

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: "CELEBI"Aslında moral bozukluluğun asebep olan mesajlşardan ziyade sanırım biz eleştiri yapmayı yada eleştiriyi kaldırmayı beceremiyor olabiliriz. duygularımıza kapılıp hemen tepki verebiliyoruz.ama gerçekten harika yorum yapan arkadaşlarımız istisna tabiii :lol:

eee karadeniz insaniyiz dogamizda var o kadarda olsun ama ben pek oyle elestirilere karsi cikmam dinlerim gerekli cevabi yazarim bilen bilir :wink:

emel55

doru işte ondan diyorum ben de zaten, madem eleştiri kaldırmak karadeniz insanı için daha zor, ola ki hemşeriniz forumları okuyosa morali bozulmaz mı? çıkan her haberi baz alarak sakatlığı da geçmek bilmedi vs. gibi eleştiriler yapıcı değil ki

s_uzunkaya

emel55 yeme bizi lütfen... sen daha caner ibb nin idmanında teri soğumadan "göreceksiniz caner gelcek gollerini atcak sizlerde coşcaksınız" diyordun :)... lütfen kabul et ve arşiv araştırması yaptırma bana ;)

celebi

Bizim eleştirimiz sakatllık konusunda kulüp doktorlarına. adamlar hiç mi bir şey yapmıyorlar acaba diye. artısında biraz da futbolcuda da bitecek bu sakatlık meselesi gibi me geliyor.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: "CELEBI"Bizim eleştirimiz sakatllık konusunda kulüp doktorlarına. adamlar hiç mi bir şey yapmıyorlar acaba diye. artısında biraz da futbolcuda da bitecek bu sakatlık meselesi gibi me geliyor.

EVET YA BU KADAR UZUN SAKATLIK DONEMI OLUR MU SERKAN 1 SEZON OYNAMADI CANER YARIM SEZON OYNAMADI NE BU YA DOKTOR YAPTIYSA YAPACAĞI İŞLEMLERİ BİRAZDA KENDİSİ OYNAMAK İSTEYECEK KARDEŞİM :wink:

emel55

tıp okumadım ama zor ve detaylı bi ameliyat ve her ameliyatta olduğu gibi ara sıra nüksetmesi normaldir, neticede daha senesi çıkmadı. kimse ondan daha fazla oynamak istemiyodur

kulüp dr.u değil ameliyat eden doktor suçlanır suçlancak olsa. bu konuda güzel haberler çıkar tez zamanda inş.

s_uzunkaya

ehh bee emell ehh bee emeeellll.... kaç dikiş atıldığını  bile bildiğine eminim canere :)... neyi merak ediyorum biliyomusun, caner de gitti başlığı altında sen caneri savunurken birebir tel. da canere yazılanları aktarıp aktarmadığını merak ediyorum?

emel55

siz saldırmıyosunuz ki ben onu savunuyim, gayet medenice tartışılıyo sadece..
kendisi okuyo olamaz mı?

Sadece Samsunspor

bence samsunspordaki bütün futbolcular bu siteyi takip ediyor eminim :!: