Samsunspor 9 Temmuz Olağanüstü Kongresi

Başlatan timofte, 21 June 2007, 12:05:45

« önceki - sonraki »

körfez55

kongre henüz sona ermedi.sayın valimiz konusuyomuş halen tahsin kosif e taahhüt verilmemiş liste cebindeymiş.henüz bi açıklama yapmamışlar.kayyum düşük ihtimal gibi görünüyo şuan itibariyle.

s_uzunkaya

sessizlik hayra alamet değil ama hadi hayırlı sonuçlar çıkar inşallah...

bengülü

şu ana kadar hiç bir haber alamadık sabırsızlıkla kongre sonunu bekliyeceğiz inşallah iyi haberler alırız

erkan55

kesin bir olay olduda bu kadar uzadi

veis

kurban olayım çocuk doguraN kadına döndük güzel bi habere canımı verecegim dayanılmaz bi işkence bu.

King Of The North

Aylardır güzel haberler alamıyoruz bu sefer inşallah alırız diye bekliyoruz bakalım,bunu canlı veren kanal yok mu benim pc açmıyor kanalstv yi.

salihcakir

kayyuma kalmamış; yeniden ertelenmiş.

üzülsek mi sevinsek mi bilemedik. Sanırım vali desteğini yine vermedi gerçek samsunsporlulara.
hadi hayırlısı.

ender

artik bu erteleme iside bikti.bi yandanda kayyuma kalsin ertelenecegine diyorum valla.bizimkiler yonetim kuracakta transfer olcakta olme esegim olme.simdi elde kalan 3 5 kiside gider.herkes bu gunu bekliyodu.bari kayyuma kalsada su on yillik hesaplar acilsa kimler yemis samsunsporumun parasi.psikolojim bozuldu valla.bu gunu zor bekledik bi erteleme daha olay cigrindan cikti valla.

Lazoli

Alemci İsmail

Ertelendimi gene,bu kongrelerin bir sonu gelse artık millet neye inanacağını nereye gideceğini şaşırmış durumda,Samsunun düştüğü duruma bak al birini vur ötekine.Param olsa bugün başkan olurum ölümlü dünya yüzbinler arkamdan ölünce dua ederdi hiç değilse ayıptır ya.

Lazoli

adam duayı düşünuyo sankı. mıllet 3 5 kuruşun hesabını yapıo. herkes bızımkı gıbı samsunsporu düşünseydı keşke....

Alemci İsmail

İşte bizimde anlatmaya çalıştığımız bu,3 5 kuruşun hesabını yapan adam hiç gelmesin,tamam her kuruşun hesabı yapılarak adam gibi transferlerle,giderlerle takım yönetilir ama bu saate kadar olan olmuş aylardır herşey ortada gelen adam yüreğiyle gelecek,ah Uyanık başkan bırakmayacaktın bu takımı hiç şimdi kurda kuşa yem oldu.

ender

tum haberlerde milletin yaptigi transferler bizde kongreyi erteleyip  duruyoruz.tum tadim kacti ne kadar surecek bakalim bu iskence.

Kadir ÇELEBİ

Ertelenme Haberi Dogrumudur Arkadaslar ki dogruysa Kayyum ihtimali ortadan kalkıyor gibi hemen umitsizlenmek dogru olmaz diger takım taraftarlarıda takip ediyor hepimiz olumsuzu yansıtıyoruz siteye durum ortada tartısılmaz ama umut ümit hep olmalı...

ender

bugun klubu teslim almadiysa kosifte cekilsin bu isten demekki adamin ne istegi ne plani nede programi var samsunspor adina.cikmadi adam gibi biri koca sehirden.