Samsunspor taraftarları İstanbul'da toplandı

Başlatan körfez55, 17 June 2007, 21:22:44

« önceki - sonraki »

atakumlueray

zaten bekliyoruz da burda senin benim yapacagım bişe yok ki.komisyon üyeleri beraber 2 hafta içinde belli kişileri ziyaret etmeyecekmiydi.ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa?

veis

bana verilen görevde ilan var idi ilan konusu yaz ayı ve yogun ilan oldugunda yavaş ilerliyor onun haricinde ben takip ediyorum kendimce görevimi. ama aranmaksa veya sorulmaksa kimse aramadı ama yaz ayı oldugundan bi,raz planlar yavaş ilerliyor herhalde.çünkü herkes ya tatilde ya memleketde sanırım.gerçi ben busene hep istanbuldayım ama neyse yakında toplanılır inşallah.

yusuf celebi

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da yapılan toplantı ile ilgili üzerime aldığım görev gereği bu toplantıdan çıkan sonucun haber yapılması ile ilgili çalışma olumlu sonuçlanmış olup, 30.06.2007 (CUMARTESİ) günü HALK GAZETESİNDE yayınlanacaktır.

İlgilenen taraftarlarımıza duyurulur.

İlgisini ve yardımlarını esirgemeyen gazete yönetimine teşekkür ediyorum.

Bizlerde buna cevap olarak gazete satışına olumlu katkı sağlayarak yani ilgi göstererek teşekkür etmiş olabiliriz.

celebi

Yaz Ve tail olması sebebiyle belki irtibatta kopuluk oldu.ama bu iş SEzon başına doğru hız kazanır sanırım.Fikret abi bu işin başakanlığı sende abi.biz gerekeni yapacağız abi.

celebi

Alıntı yapılan: "yusuf celebi"Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da yapılan toplantı ile ilgili üzerime aldığım görev gereği bu toplantıdan çıkan sonucun haber yapılması ile ilgili çalışma olumlu sonuçlanmış olup, 30.06.2007 (CUMARTESİ) günü HALK GAZETESİNDE yayınlanacaktır.

İlgilenen taraftarlarımıza duyurulur.

İlgisini ve yardımlarını esirgemeyen gazete yönetimine teşekkür ediyorum.
İnternetten baktım ama haber yoktu sanırım yusuf abi

Bizlerde buna cevap olarak gazete satışına olumlu katkı sağlayarak yani ilgi göstererek teşekkür etmiş olabiliriz.

İnternetten baktım ama heberi göremedim

veis

bi sıkıntı omuştur umutsuzluga kapılmayalı yayınlanacakdır belkide pazarı bekliyorlardır satış açısından

körfez55

bugün gazete aldım bende.ama haber yok malesef bende teşekkür ediyorum halk gazetesine yayınlamadıkları için!!!

nilsah

Arkadaşlar benim temmuz ayı hafta sonları programım c.tesi ve pazar olarak dolu olacaktır.programından dolayı ayın ilk 3 hafta sonu için komisyonun yapacagı planlamalardan affımı istiyorum.ama benim programıma uyacak bir görüşme talebi varsa bulundugum yerlerde toplantılara ve etkinliklere katıla bilirim.1.hafta sonu yalova 2.hafta sonu samsun 3.hafta sonu antalya 4.hafta sonu ankara veya bursa ...... samsun ziyaretimin amacı tamamen kulup ile ilgili olacaktır.Bilginize

maço

ıstanbul grubu ıcın toplananlara seslenıyorum kımse su koyvermesın ben samsunda oldugum ıcın gelemedım toplantıya ama konusaluanlardan haberım var.ınsallah saglam bı grp olacaz polar tısort atkı vb seylerde bende varım deplesman desen herzaman :D o yuzden takımın durumu ne olursa olsun yanında durdugumuz gostermelıyız

celebi

yusuf celebi

İstanbul'daki toplantı ile ilgili haberin Cumartesi yayınlanacağını duyurduğum fakat bazı nedenlerden dolayı yayınlanamayan haber (04.07.2007-Çarşamba günü) Halk gazetesinde yayınlanacaktır.

İlgilenen arkadaşlara duyurulur.

Yusuf ÇELEBİ

celebi

sezgin

TARAFTAR İSTANBUL'DA BULUŞTU
Samsun dışında yaşayan Kırmızı-Beyazlı taraftar temsilcilerinin İstanbul'da buluştu.
04 Temmuz 2007 Çarşamba 13:11
Samsun dışında yaşayan Kırmızı-Beyazlı taraftar temsilcilerinin İstanbul'da buluştu. Yapılan toplantıda dernek başkanları, güçlü bir taraftar dayanışması sağlamak ile kalmayarak kulübe ekonomik destekte vereceklerini açıkladılar

BÜYÜK BULUŞMA
Bursa, Samsun, İstanbul ve Kocaeli'den gelen taraftar temsilcileri İstanbul'da buluştu. Yoğun katılımın gerçekleştiği toplantıda taraftarlığın gerekliliğinin sadece sözde olmaması ve bugünlerde kulübün içinde bulunduğu sıkıntılı durumdan çıkması için İstanbul'da yardım kampanyasına destek sağlanması için dernek nezninde kurulan komite ile önde gelen Samsunluların ziyaret edilmesine karar verildi.

DESTEK SÖZÜ
Dernek Başkanı yaptığı açıklamada; destek için planlarının olduğu ve bu planları uygulamaya başladıklarını bunun meyvesini en kısa sürede almayı hedeflediklerini belirtmiştir. Güçlü bir taraftar dayanışması sağlamak ile kalmayıp ekonomik destek verecek Samsunlu'ları dernek çatısı altında Samsunspor için toplayacaklarınıda ifade eden Başkan, başarılı bir Samsunspor için desteklerini artıracaklarını söyledi.

KOMİSYON KURULDU
Yapılan toplantıda derneğin bir komisyon kurduğu, bu komisyon ile İstanbul'daki önde gelen Samsunlular'la bir grup görüşme yapacağı; valilik nezninde başlatılan kumbara projesine destek için İstanbul'daki derneklere koymak üzere talep edileceği kararlaştırılmıştır. Ayrıca taraftarların maçlara katılımı için İstanbul'un çeşitli semtlerinden araç organizasyonları sağlayacakları yönünde bilgi verilmiştir.

UYANIK TELEFONLA KATILDI
Toplantıya eski başkanlardan İsmail Uyanık'ın, Zaman Gazetesi Spor Yazarı Mehmet Yılmaz, Samsunsporun eski kalecisi Zaman Gazetesi Spor Yazarı Fatih Uraz, eski yöneticilerden Şafak Gedikoğlu'nun telefonla selamlarını iletmeleri toplantıya katılanlar tarafından memnuniyetle karşılandı. İstanbul Samsunspor Taraftarlar Derneği öncelikli olarak ulusal basına ilanlar vererek Samsunluları desteğe çağıracak.

halkgazetesi haberi

veis

busefer yakın zamanda buluşmak lazım ünalan dernekde ben dernek başkanıyla bu hafta içi konuşup ayarlayacagım inşallah zamanı.

celebi