Samsunspor taraftarları İstanbul'da toplandı

Başlatan körfez55, 17 June 2007, 21:22:44

« önceki - sonraki »

caneRisse

evet  orda olan buyuklerımıze gercekten tsk edeyorum cok guzel vakıt gecırdık cok guzel oldu herkese tsk edıyorum bıze her konuda yardımcı olacakalrını soyledıler deplasmanlara gıtmemıze yardımcı olacaklar forma polar vb seyleyde  yardımcı olacaklar. boyle toplantıların devamını beklıyoruz kou_luden

caneRisse

verilen cezaya kestik fatura
verilen cezaya kestik fatura
nilşah abı sana canımız feda
nilşah abı sana canımız feda

nilsah

Bana tsk eden arkadaşlar öncelikle kendinize tsk edin ben diye bir şey olamaz samsunlu dogdum samsunsporlu ölecegim.Bu arada biz sustuk hep tıpkı kursun yatagındaki mermi gibi.artık susmayacagız cünki silah ateşlendi

m.yilmaz

dün samsun'da, samsunspor için önemli bir görüşmede idim. bizim de bir projemiz var ancak ayrıntılar için henüz çok erken. nasip olursa buradan paylaşırız zaten. dün istanbul'da olmam mümkün değildi maalesef.

lakin gerek bengülü gerekse de koülü den bazı ayrıntıları aldım.

bu işi omuzlayacak, istanbulda götürecek olanların büyük bir kısmı oradaydı diye düşünüyorum, hesapları kapatan nilşah beyden, kemik taraftarlar 34 SS 1965'e, cem55'e, Mete'ye, ladikliye kadar ve tanışma fırsatım olmayan herkese de ayrıca teşekkürler.

körfez55

toplatnıya gelicem deyip gelmeyenelere de teşekkür ederim.istanbulda yaşayıp samsunluyum ya da samsunsporluyum diyenlere ama toplantıya gelmeyenlere de teşekkür ederim.maç zamanları mangalda kül bırakmayan ama icraata gelince ortalıkta görünmeyen değerli klavye taraftarlarımıza da teşekkür ederim..ama unutmasınlar ki klavye başında taraftarlık olmaz.taraftarlık bu zor günlerde atıp tutmakla değil elini taşın altına koymakla olur.takımına katkı sağlamakla olur.gelip burda taraftarlara gider yapmakla olmaz.taraftara hakaret etmekle olmaz..taraftarlık dün bizim yaptığımız gibi olur.anlayanaa....

kadir55ist

selam
dün istanbulda toplanan samsunspor sevdalısı arkadaşları  gönülden tebrik ediyorum.
tüm arkadaşlardan özür diliyorum aslında kesinlikle bulunmam gereken bir yerde samsunsporun konuşulduğu biryerde olamamak çok üzücü.
bahanemiz olamaz ama tüm samsunspor sevdalılarıyla tanışamamak sohbet edememek en zor olanı.
tekrar tüm arkadaşların affına sıgınarak gelemediğimiz için özür dilerim.
emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler...

atakumlueray

mutlaka katılmak isteyip de gelemeyen arkadaşlar da vardır.hedefimiz her yeni toplantıda sayımızı arttırmak zaten..yaz sıcagında öss günü bu kadar kişi olabildiysek gelecegimiz çok parlak.bi dahaki toplantıya gelemeyen arkadaşları da bekliyoruz

celebi

Alıntı yapılan: "mehmet yılmaz"dün samsun'da, samsunspor için önemli bir görüşmede idim. bizim de bir projemiz var ancak ayrıntılar için henüz çok erken. nasip olursa buradan paylaşırız zaten. dün istanbul'da olmam mümkün değildi maalesef.

lakin gerek bengülü gerekse de koülü den bazı ayrıntıları aldım.

bu işi omuzlayacak, istanbulda götürecek olanların büyük bir kısmı oradaydı diye düşünüyorum, hesapları kapatan nilşah beyden, kemik taraftarlar 34 SS 1965'e, cem55'e, Mete'ye, ladikliye kadar ve tanışma fırsatım olmayan herkese de ayrıca teşekkürler.

Zaman gazetesi okuru olarak gazetemizinde yazarlarında bu şekilde ilgi görmek bir SAMSUNSPORLU olarak beni çok mutlu etti.Fatih URAZ abimede saygılar

veis

kou lü kardeşim sen mail dende sitedende ver gitsin bu arada sabah gazatesinden önümüzdeki hafta içine sayfa ayarladım kesin günü haber verecegim.

red_white

ben gelemedimeğim için gerçekten çok üzgünüm ama bi sabebi wardı eğer çıkış işlemleri yetişseydi gelcektim ama hala alamadım çıkışımı zaten koülüyede özelde yazdım o yüzden üzerime alınmıorum gelmeyenlere sölenen lafları

maço

sızı yaradan kurban olım ıste samsunspor taraftarı sayımızı arttıracagız guzel org lar duzenlıyecegız atkılar polarlar falan fılan ınsallah ıst tayfası olarak saglam bı grup olacagız

cem 55

dünkü toplantıyla ilgili bikac seyde ben yazmak istiyorum.Gercektende dün  tümüyle samsunsporumuzun konusuldugu amacına ulasan cok güzel bi paylasım yasadık cok degerli abilerimle kardeslerimle tanısıp sohbet edip herseyimiz samsunsporumuz hakkında neler yapabilecegimizi tartıstık.Bende özellikle nilsah abiye cok tesekkür ediyorum dünkü toplantımızda cok mantıklı amacına ulasabilecek güzel fikirler sundu  insallah uygulamada da basarılı olabilirsek istanbul grubu olarak takımımıza iyi bi sekilde destek verebilecegimizi tahmin ediyorum.Ayrıca bengulu abiyede sonsuz tesekkürler bursadan gelerek bizlerin yanında olup fikirlerini iletti.Benimde tahminimin üzerinde iyi bi katılım oldu bi dahaki toplantıda bu sayının daha da artacagını hem maddi hem manevi daha güzel seyler yapabilecegimizi düsünüyorum.Tekrardan orda bulunan bütün arkadaslarıma slmlarımı sunuyorum.

ozkan17

Kesinlıkle arkadasımızın dedıgı gibi boyle bı toplantıya katılmamak ıcın bahanemız olamaz lakın ben zaten aydındayım ogrenCIYDIM öss wardı bunuda zten dedım sıtede ıkı gun sınra olsa dıye toplantı ama neyse artık ınsallah en yakın zamnda bırkez daha olurda sezon oncesı bu toplantı ona ınanıyorum cok buyuk bır katılım olacak..

Arkadasımızın dedıgı gibi oss oldugu bı gunde bu kadar katılım oluyosa normal bı gunde kı katılım gercekden harıka olur emegı gecen  basta koo_lü,cem55,atakumlueray,34ss1965,bengülü ve daha ısmını unuttuklarımıza cok cok tesekkür edıyorum

Böyle bı gunde bulunanmamakdan dolayıda tum samsunsporlulardan özur dılıyorum :?

körfez55

öss vs vs bahane etmeye gerek yok seni anlıyorum kardeşim ama 2 gün sonra hafta içi olmuyodu biz bunlarıda düşündük ama herkes çalışıyo en mantıklısı pazar günüydü.bunun bahanesi olmaz yani.gelenlere de gelmeyenlere de teşekkür ederiz.

celebi

Alıntı yapılan: "kou_Lü"öss vs vs bahane etmeye gerek yok seni anlıyorum kardeşim ama 2 gün sonra hafta içi olmuyodu biz bunlarıda düşündük ama herkes çalışıyo en mantıklısı pazar günüydü.bunun bahanesi olmaz yani.gelenlere de gelmeyenlere de teşekkür ederiz.

KOULUM KIZMA KARDEŞİM BENİM. :lol: