Celil'den Samsun'a çağrı !

Başlatan MeL_55, 24 May 2007, 21:14:05

« önceki - sonraki »

veis

tanju önce takımına sahip çıksın hani ortalarda görünmüyor.

celebi

Alıntı yapılan: "veis"tanju önce takımına sahip çıksın hani ortalarda görünmüyor.

HAKLISIN ABİ HEPSİ PALAVRA BUNLARIN

veis

bu zor günlerde samsuna sahip çıkanlar belli gerisi yalan.ama elbet anasayfadaki gibi güneş dogacak ve o şerefsizlerde samsunun kapısında köpek olacak.

maviay55

Yeni sezonda Kırmızı-Beyazlı ekibe imza atması an meselesi olan tecrübeli futbolcu Celil Sağır, "Ben Samsunspor'a gönülden bağlıyım. Bana ihtiyaç duyulduğu noktada görev hazırım" dedi

SAMSUN'U ÖZ EVLATLARI TAŞIYACAK
Samsunspor'un eski futbolcusu Celil Sağır, önemli açıklamalarda bulundu. Yeni sezonda tekrar Kırmızı-Beyazlı ekipte olabileceğinin sinyallerini veren tecrübeli futbolcu, "Ben Samsunspor'a gönülden bağlıyım. Bana ihtiyaç duyulduğu noktada göreve hazırım. Bu takım bizim. Samsunspor'u kendi evlatları ancak hedeflerine ulaştırabilir. Bunun için herkesin sağduyulu olması gerekiyor" dedi.

GELECEĞE BAKMALIYIZ
Geçmişi çok fazla irdelemenin kimseye bir fayda getirmeyeceğini dile getiren Celil Sağır, "Samsunlu ve Samsunsporlu olduğum için her zaman gurur duydum. Takımımızın şu anki bulunduğu durum herkes gibi beni de çok üzüyor. Birlik ve beraberliği kendi içimizde sağlayabilirsek ancak bir yerlere gelebiliriz. Şehir olarak bu takıma sahip çıkalım. Yine söylüyorum ben her göreve hazırım" diye konuştu.
kaynak habergazetesi :wink:

daha ne beklenior celil nie imza atmıyor!! daha ne desin bu adam..kaptan lazım bu gençlerin başına bi abi lazım! :roll:

Turkoman

Helal sana celil. imparator tasi bizi süper lige duyur samsunun namini yeniden futbola

ali ihsan

CELİİİİİİİİİİİİİLLLLLLLLLLL BÜYÜKSÜNNNNNNNNN

MeL_55

celili samsunspor formasi altinda görmek istiyenler icin bir resim ekligim dedim

Alıntı

celebi

Alıntı yapılan: "MeL_55"celili samsunspor formasi altinda görmek istiyenler icin bir resim ekligim dedim

Alıntı

Özlemişiz be Celilim. BU fof idmanda çekildi herhalde

mehmet yılmaz

[/quote]

yakışmış Celil'e.

Kenan ile Celil'in abilikleriyle bu yörenin çocukları biraraya gelirse olur birşeyler. Bu adamların gidebilecekleri başka bir yer yok; Samsunlular işte. Hata da yapsalar, yanlış da yapsalar bizim mahallenin çocuklarılar!

Kapusuzlar, Burhanlar, Kabalar ile olmaz bu işler.

Turkoman

Alıntı yapılan: "samsuni"

yakışmış Celil'e.

Kenan ile Celil'in abilikleriyle bu yörenin çocukları biraraya gelirse olur birşeyler. Bu adamların gidebilecekleri başka bir yer yok; Samsunlular işte. Hata da yapsalar, yanlış da yapsalar bizim mahallenin çocuklarılar!

Kapusuzlar, Burhanlar, Kabalar ile olmaz bu işler.[/quote]

abi kenan giresunlu...  :wink:  

haberin olsun dedim

maço

valla kenan gıresunlu da olsa farketmz artık samsunla ozdeslesmı :dkac senedır oynuyo adam satmadı bızı kaldı yanımızda kendı oz evlatlarımıza donmemız benı sevındırdı takım en azından seneye adam gıbı mucadele eder ruh gerı donecektır allahın ıznıyle

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: "Turkoman"
abi kenan giresunlu...  :wink:  

haberin olsun dedim

Kenan'ın Giresunlu olduğunu elbette biliyorum; ben de aslen Gümüşhaneliyim ama sapına kadar Samsnlu, Samsunsporluyum.

Kenan da bence iyi bir Samsunsporlu. 20 ocak şehitlerini anma gününde orada olan tek futbolcuydu Kenan.
Kastettiğim şey bu idi.

s_uzunkaya

gökhan kabanın ibb maçında kaçırdığı goller ve ısrar ederek attığı penaltı lar acaba neydi? söz taaa ozamandan kesilmiş olabilirmi!?! şeref haysiyet gurur inanç lazım. sular çalkalanmadan durulmaz. bir suyu duru istiyorsan öncee şööölee bi güzel çalkalıyacaksın sonra duru duru içeceksin. her hayırda bir şer her şerde bir hayır vardır. bu takımı sahiplenecekler gerçek samsunlular olacaktır. ve siz değerli arkadaşların yorumlarında belirttiği gibi bu çocuklar ne yaparlarsa kabulümüzdür. sonuna kadar SAMSUNSPORRRR....

Turkoman

Alıntı yapılan: "samsuni"Kenan'ın Giresunlu olduğunu elbette biliyorum; ben de aslen Gümüşhaneliyim ama sapına kadar Samsnlu, Samsunsporluyum.

Kenan da bence iyi bir Samsunsporlu. 20 ocak şehitlerini anma gününde orada olan tek futbolcuydu Kenan. Kastettiğim şey bu idi.

tamam abi katiliorum sana :D  :D

MeL_55

AlıntıAralarından su sızmıyor

Samsunspor Genel Menajeri Ercüment Coşkundere ile Celil Sağır´ın arasından su sızmıyor. Dün Nuri Asan Tesisleri´nde genç futbolcularla birlikte ayak tenisi maçı oynayan Ercüment Coşkundere ile Celil Sağır´ın birbirlerine sürekli şaka yapmaları gözlerden kaçmadı. Tenis maçı sonrası bir süre sohbet eden ikilinin samimiyeti ve dostluğu dikkat çekerken bu durum farklı yorumlara neden oldu.