Gurbetçi Baskan adayı : Güner Çakıroğlu

Başlatan MeL_55, 28 April 2007, 21:07:48

« önceki - sonraki »

MeL_55

AlıntıAlmanci Baskan mi ?

Başoğlu, Samsunspor'a başkanlık için Almanya'da yaşayan bir işadamını ikna etmeye uğraşıyor

İSMİ SIR GİBİ

Samsunspor Başkanı Mazhar Başoğlu, ismini sır gibi sakladığı Almanyalı işadamını başkanlık konusunda ikna etmek için çalışıyor. İsmini vermek istemediği iş adamı ile ciddi anlamda bir görüşmelerinin olduğunu açıklayan Başkan Başoğlu, son dönemde gelişen olaylar sonrasında işin çıkmaza girdiğini söyledi.

HALA ADAY YOK

Başoğlu, bu gelişmenin dışında şu ana kadar başkanlık konusunda her hangi bir gelişmenin olmadığı belirtirken, 22 Mayıs'ta yapılacak olağanüstü genel kurulda takımın başına kimin geçeceği merak konusu oldu. Samsunspor yönetiminin yapılacak genel kurulda ne olursa olsun görev almayacağı da öğrenildi.

Sadece Samsunspor

dostum almanyadaki adamdan bize ne ya adam gibi bi başkan istiyoruz o kadar ya az futbol bilgisi olsun yeter - bak mazhar başoğluna eskiden samsunsporun basın danışmanıydı şimdi oldu başkan yoldan geçen herkes başkan oluyor bu takıma

bombakemal55

aranan başkan almancı, ama bunların tümü yalancııııı
yeter artık bıktırdılar herkesi daaa...

Turkoman

almanci baskan bu isi götüremez türk ile alman futbolu arasinda dünyalar kadar fark var

samet

CarSambaLi.Lord

YavS bu SamSunun Q kadar iŞ AdamLarı Var Zengin SamSuna ßakaCak AdamLarı var neden QnLara gitmiyQLarda ALmanyaya gidiyQLar ALmanyadakiLer ßizden Çok mu üStün.ALLah AkıL Fikir verSin...

veis

artık trabzonlu kimse gelmesinde etopyalı bile olur.

samet

almancı başkan kim tahmin eden ya da bilen varmı...

55_power

Alıntı yapılan: "veis"artık trabzonlu kimse gelmesinde etopyalı bile olur.

katiliyorum.

yönetici

Alıntı yapılan: "MeL_55"Gurbetçi işadamı geri döndü

Samsunspor´a başkan olmak isteyen gurbetçi işadamı Güner Çakıroğlu, başkan Mazhar Başoğlu ile karşılıklı defalarca görüşme yaptığını ancak hiçbir sonuç alamadığını belirterek, " Samsun´dan buruk ayrılıyorum. Tüm üzüntüme rağmen adaylık konusunda ilk günkü heyecanımı koruyorum. Her zaman Samsunspor´un emrindeyim ve hizmet etmeye hazırım" dedi

KOLAYLIK GÖRMEDİM

Almanya´nın Stuttgart kentinde finans sektöründe hizmet veren DEWA Wohnungsbau eg'nin Yönetim ve Denetim Kurulu Başkanı Güner Çakıroğlu´nun yaklaşık iki aydır süren Samsunspor başkanlığına adaylığıyla ilgili yapılan çalışmalardan sonuç çıkmadı. Bu süre içinde 4 defa Samsun´a gelen işadamı Güner Çakıroğlu´nun her gelişinde adaylık konusunda Samsunspor Başkanı Mazhar Başoğlu ile karşılıklı olarak görüşme yaptığı öğrenildi. Son olarak 7 Mayıs 2007 Pazartesi günü Samsun´a gelen Çakıroğlu, öğle saatlerinde Başkan Başoğlu ile bir araya geldi. İkili saatler süren bir görüşme yaptı. Fakat görüşme de net bir karar çıkmadı. Adaylık konusunda çok istekli olan Çakıroğlu´na, Başoğlu´nun gereken kolaylığı göstermediği öne sürüldü.    

RESMİ BORÇLARI KABUL EDİYORUM

Samsunspor´un tüm yasal borçlarını kabul edeceğini dile getiren Güner Çakıroğlu, "Bütün resmi borçların altına imzamı atarım. Ancak yaptığımız görüşmelerimizde Başkan Mazhar Başoğlu´ndan resmi borçların dökümanını istedim. Fakat bana kendisi tarafından bir türlü ulaştırılamadı bu dökümanlar. Gelişmelerin bu noktaya gelmesi beni çok üzdü. Bu şekilde sonuçlanmasından ötürü açıkçası Samsun´dan buruk bir şekilde ayrılıyorum. Tüm üzüntüme rağmen adaylık konusunda ilk günkü heyecanımı koruyorum. Her zaman Samsunspor´un emrindeyim ve hizmet etmeye hazırım"diye konuştu.

bengülü

BAŞKAN ADAYIYIM
Kırmızı-Beyazlı takımın Olağanüstü Genel Kurulu yaklaşırken, Almanya'da finans..

Kırmızı-Beyazlı takımın Olağanüstü Genel Kurulu yaklaşırken, Almanya'da finans şirketinin sahibi Samsunlu işadamı Güner Çakıroğlu, aday olduğunu açıkladı

Yaklaşık 2 aydır Samsunsporla ilgili bilgiler toplayan işadamı Çakıroğlu, "Çok sayıda kişiyle görüşmem oldu. Mazhar Başkan'dan kulübün borçları hakkında bilgi istedim ancak alamadım. Ortada bir samimiyetsizlik seziyorum. Bu da beni üzüyor" dedi

SAHİPSİZ KALMAZ
Samsunspor'da olağanüstü Genel Kurul yaklaşırken yönetime kimin geleceği ise merak konusu. Mevcut başkan Mazhar Başoğlu'nun, ekibinde 6 değişiklik yaparak göreve devam edeceği kulaktan kulağa dolaşıyor. Ancak bu olasılığın gerçekleşmesi imkansız gibi. Nedeni ise Başoğlu ekibinin başarısızlıkları. Bunun yanı sıra "49'lar" olarak adlandırılan bir grubun ciddi ciddi çalışmalar içinde olduğu ise aşıkar. Bu grup genel kurulda aday çıkmaması durumunda devreye girecek ve takımı sahipsiz bırakmayacak.

FAYDALI BİLGİLER ALDIM
En ciddi aday ise yaklaşık iki aydır büyük bir titizlikle araştırmalarını sürdüren Almanya'da DEWA Wohnungsbau eG ve Risterrente finans şirketlerinin sahibi Samsunlu işadamı Güner Çakıroğlu. Kırmızı-Beyazlı takıma gönül veren Çakıroğlu, gazetemize projeleri ve önüne konulan engeller hakkında bilgiler verdi. Şu ana kadar birçok kişiyle görüştüğünü belirten Çakıroğlu,"Takımla ilgili görüştüğüm kişilerden çok faydalı bilgiler aldım. Ancak, Başkan Başoğlu'nun tavırları beni rahatsız etti" dedi.

HASTA SAMSUNSPORLUYUM
Çakıroğlu 2 ay süren Samsunspor macerasını şöyle özetledi;Bafra doğumluyum.Liseyi bitirene kadar Samsun'da yaşadım. Daha sonra Almanya'ya gittim ve burada iş hayatına atıldım. Fanatik denecek kadar da bir Samsunsporluyum. Takımımı da fırsat buldukça TV'den veya maçlarına giderek izlerim. Son iki sezondur maddi imkansızlıklar yüzünden bir başkanlık ve yönetim boşluğu içinde olduğunu görünce aday olmak için girişimlerde bulundum. Samsun'a defalarca gelerek birçok kişiyle görüştüm. Buna Büyükşehir Belediye Başkanı da dahil"

HESAPLARI VERMİYORLAR
"Takımın maddi anlamda ne kadar borcunun olduğunu öğrenmek ileriyi görme adına benim için çok önemliydi. Bu yüzden Başkan Mazhar Başoğlu ile biraraya geldim. Durumun ne olduğunu, kulübün ne kadar borcunun bulunduğunu sordum. Bu görüşmemiz yaklaşık bir ay önceydi. Başkan bana hesap dökümünü vereceğini bildirdi. Ancak, defalarca aramama ve aratmama rağmen hesapları vermekten kaçındı. Bunun ne anlama geldiğini halen çözmüş değilim. Ciddi ciddi aday oluyorum, hesapları istiyorum, verilmiyor."

PARA SIKINTI DEĞİL
"Bunu pek fazla dert etmiyorum. Bana, Samsunspor'un 25 trilyon veya 30 trilyon borcu var desinler. Ben de kendimi ona göre ayarlayayım. Bunu belgelerle önüme koysunlar, kabulüm. Ama 30 trilyonun dışında 100 milyarı kabul etmem. Yani şeffaflık istiyorum. Samimiyet istiyorum. Başkanı da hesapları vermediği, beni her seferinde atlattığı için samimi bulmuyorum. Kendisine de bunu ilettim. Almanya'da uzun süre kaldığı için 'Beni araştır' dedim. Araştırdım,'güvenilir bir işadamısın' diye yanıt verdi. Niye bu korku?"

HERKESİ KUCAKLAYACAĞIZ
"Samsunspor ile ilgili çok önemli projelerim var. Öncelikle şu iyi bilinsin para sıkıntısı kesinlikle çekilmeyecek. Buna garanti veriyorum. Bunun yanı sıra takımımızı en üstlere, bir firma yapmak adına ne gerekiyorsa yapılacaktır. Türkiye'nin en iyi 2 teknik adamıyla her konuda anlaştım. Yarın 'gel' desem gelir. Bu işler ben biliyorumla olmaz. Samsun'da eski futbolcusuyla, yöneticisiyle, taraftarıyla, işadamıyla yani Samsunspor'u sevenlerle kucaklaşacağız ve takımımızı layık olduğu yere taşıyacağız."

ÖNCE SAMSUNSPOR
"Şunu açıklılıkla söyleyeyim. Samsunspor Başkanlığına ciddi ciddi adayım. Bu adaylığımdan da vazgeçmiş değilim. Çalışmalarım devam ediyor. Benim için kendi reklamını yapacak, diyen olabilir. Tabiki yapacağım. Yapmam diyen yalan söyler. Almanya'da binlerce Samsunlu var, beni çok iyi tanıyorlar. Onların her alanda güvenini aldım. Samsunspor gibi bir takımın başına geçerek diğer insanların beni daha iyi tanımalarını sağlayacağım. Samsunspor'u kullanacak mıyım, asla. Öncelikle Samsunspor kazanacak."

DEWA ve Risterrente ne iş yapar

Binlerce üyesi olan ve gün geçtikçe büyüyen DEWA Wohnungsbau eG, Stuttgart-Vaihingen'deki merkezinden Almanya'nın her köşesindeki üyelerini ev sahibi yapmayı hedefliyor. Şu anda 11 800 üyesi var. Bu yönde ev sahibi olmak isteyenlere büyük kolaylıklar sunan DEWA, Almanya'daki bankalardan kredi alımlarının zorlaşmasından dolayı, kira öder gibi ev sahibi olma sistemini geliştirdi. Üyelerinin çalışıp çalışmadığına, schufalı olup olmadığına bakmadan ev sahibi olmalarını sağlıyor. Riesterrente de DEWA'nın vatandaşlarının geleceğini garanti altına almaya yönelik hedeflerine uygun olduğundan Württembergische Versicherung işbirliği ile bu konuda vatandaşları aydınlatmakta, bilgilendirmekte.
Kaynak: halkgazetesi

Lusage

Bu gelişmeye sevindim. Umarım aday olur.

berusa55

sanırım bos bir aday değil ve söyledikleri de umut verici...

bodensee55

ben bu sirekti taniyorum stuttgart vahingenden üniverstenin oldu ilcede...saglam sirket para bok gibi ....insallah gelir....bu isi biliyor...arasdirmam devam edecek.....stuttgart hafta 2 kez ordayim en azindan]

hasselbaink

Alıntı yapılan: "bodensee55"ben bu sirekti taniyorum stuttgart vahingenden üniverstenin oldu ilcede...saglam sirket para bok gibi ....insallah gelir....bu isi biliyor...arasdirmam devam edecek.....stuttgart hafta 2 kez ordayim en azindan]

birader ciddi ciddi sana güveniyorum bu konuda. Bir araştır bakalım, inşallah iyi şeyler çıkar. ;)