Galip Öztürk gelebilir mi, gelirse ne olur, neler değişir?

Başlatan SARI SAKAL(soner), 02 April 2007, 01:20:13

« önceki - sonraki »

körfez55

o halde kendi gittiğin deplasmanları saymayı bırak.benim gittiğim yada gidemediğim deplasmanlarıda tartışma.yaşın benden büyük olduğu için daha fazla deplasmana gitmiş olabilirisn emin ol ben senin yaşında bu takım için daha iyi işler yapmış olacağım.zaten burda konu deplasman değil.ama gerçek taraftar bu günlerde belli olur.eskişehire gelmeyen taraftar değil demedim.lafı başka tarafa çekme kocaeli deplasmanında yoktum burda yaşıyorum ve tatildeydim.o yüzden diğer aşkım samsun umdaydım.anlatabildimmi??????sorumluluğun varsa bana nasıl taraftar olunacağını öğretmeye kalkma ben gayet iyi biliyorum..

hasselbaink

sana yeni şeyler yazmak istemiyorum.

hepimizden daha çok şey yap, samsunspor için. mutlu oluruz.

körfez55

ayrıca ben size bişey söylemedim.siz neden atladınız ki?ben başkasına cvp yazdım benim msj larım bu sitede herkese batıyo galiba..

Serkan

takımın kötü gitmesii herkeziş nasıl geriyooo....

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: "FoRZa_AlviN"takımın kötü gitmesii herkeziş nasıl geriyooo....

çok doğru bir ifade.
bitse şu kabus dolu günler!

Serkan

eyw abiii cidden artık yine yollara düşüyoruz alaln izniyle esesi deviricez galiba bu sefer

atakumlueray

son zamanlar hiçbirşey yazmadan sadece okuyarak takip ettim siteyi bazı kişilerin önümüzdeki seçimlerle ilgili düşüncelerini de okudum.kou lü arkadaşımızın ve bazı diger arkadaşlarımızın kim bişey yazsa reklam yapmakla suçladıgını gördüm.eger sen yapma reklam yapıosun,sen de yapma benim kadar samsunsporlu degilsin diye ahkam kesebiliyorsak kendimiz bişeyler yapabilcek kapasitede olmalız.tabi ki samsunsporu bu sıkıntılardan kurtarmaktan bahsediyorum yoksa deplasmana gitmekten falan degil.ayrıca aday olabilecegini açıklayanları nasıl olup da burada reklam yapmakla suçluyorsunuz onu da anlamıyorum.bi insan bu sitede yazarak ne kadar reklam yapabilir ki?şimdi benim reklamım oldu mu acaba?

akınyılmaz

varya su takımımızın 30 trılyon degılde 3-5 trılyon arası borcu olsaydı kımseyı konusturmazdım da allah samsunsporu bu durumu kim yada kimler düşürmüşse bu duruma düşmesinde kimlerin parmagı varsa allah onların iki yakasını bir araya getirmesin.
milletin reklam malzemesi oldu canım 40 yıllık mazisi olan takım.

oğuzhan55

Bu kadar tartışmadan sonra bence artık konu başlığına dönmemiz gerekir.Galip Öztürk işlerinin yoğunluğundan dolayı göreve gelmeme ihtimalini yüksek tutacaktır.Bir de önceden bu görevi isteyerek kabul ettiği halde destek çıkmadığı için bu sefer bunu kabul etse bile olduğundan daha fazla destek bekleyecektir.Bence de Galip Öztürk olabilecek en iyi başkan adayıdır.Ama etkili bir destekle bu görevi kabul edecektir.Zaten bu şartlarda şehirden iyi bir destek çıkmadığı sürece yine kimse başkanlığı kabul etmez.Çünkü gün geçtikçe durumu kötüye giden bir takımın başkanlığını üstlenmek kolay olmayacaktır.

veis

ya bakıyorumda inanılmaz şeyler oluyor samsunda bu ne yorum bu ne öneri insanlar az bi akıllı olmalı sanırım millet ayrı telden çalıyor.

liseliler

Şafak Gedikoğlu Samsunspor için ne yapmış diyen birileri var hala..ve bu arkadaşımız Samsunspor taraftarı olduğunu iddia ediyor..bunu iddia edebilir ve bunu iddia etmeside güzel bir şey ama Şafak Gedikoğlu için Samsunspor için ne yapmış demesi çok garip ve ilginç!!!! sanırım hiç bir şeyden haberi yok..

samet

şafak gedikoğlu samsunspor için ne gerekliyse yapmıştır...

istanbul grubu

kou_lü sevgili arkadaşım sen iyimisin? Eğer Şafak Gedikoğlu'nu tanımıyorsan neden yorum yapıyorsun? Önce bi tanı ondan sonra yorum yap.Neredeyse bütün taraftar ve taraf gruplarının en iyi tanıdığı ve en çok sevdiği adamı sen tanımıyorsan bu senin eksiğin..bide liselilerin yazdığını iyi oku..onlar orda yöneticiler arasında en iyi Samsunsporlu demek istiyorlar.Kişileri tanımadan onlarla ilgili atıp tutma bir daha.Şafak Gedikoğlu şimdiye kadar taraftara yöneticiler arasında en yakın olan ve her zaman onlarını sorunları çözmek için uğraşan ve yöneticiliği zamanında dahi gelip taraftarla birlikte maç seyredip sesi kısılana kadar bağırmış ve taraftara yüzlerce ürün dağıtmış birisidir.Şimdi burda sana Şafak Gedikoğlu'nun neler yaptığını daha fazla anlatmaya gerek olmadığını düşünüyoruz.En azından o Samsunspor üzerinden ne siyaset yapar ne de prim toplamaya çalışır bunuda böyle bil emi.

angel-35

Pekala madem uygun başlık burası bende düşüncelerimi buraya aktarırım, Sevgili admin umarım diğer alakasız açılmış olan başlıklar ve orada da yapılan küfürlere ve seviyesizliklere de aynı hassasiyet le yaklaşılır ve altın makasını devreye sokarsın..

Evet bir kaç günden beridir bir adaylıktır fırtınası esiyor sitede, herkes yorumlar katıyor bu arada birileri rencide oluyor ve kırılıyor. Bence herkes özgür iradesini kullanarak fikrini söylesin ama cümlelerine dikkat ederek, hedef almadan, Sataşmadan yapmak lazım bunu ki demokratik olalım başka fikirlere de saygı duyalım.

Sayın galip öztürk bey'in adı geçiyor adaylık için ama hala şu ana kadar ondanda bir sinyal gelmedi demekki oda cesaret edemiyor yada karar veremiyor, isviçre merkezli bir kadroyla adı zikredilen sayın İbrahim ERSÖZ beyfendi de şu ana kadar net bir açıklama yapmadı, daha doğrusu yapamadı çünki beyfendinin üzerine çok gidildi, eleştirildi,sorgulandı yalancı olmakla (istifa sı konularında) suçlandı, sanıyorum bu sebeplerle olmalıki onunda şevkini ve gönlünü kırdı bir kaç kendini bilmez şahsiyet. Ama ben umuyorum İsviçreden çok olumlu bir açıklama gelecek ve bu işi Allahın izniyle tek başına kopararak hakkıyla başkanlık koltuğuna oturacaktır, bu noktadan sonra Beyfendiye bizlerin de destek olarak ekibine saygı duyarak takımımız için elimizden gelen çabayı göstermeliyiz ki samsunsporumuzu hek ettiği yere taşıyabilelim.

Bu satırlarımdan sonra benim bir amaç ve çıkar peşinde olabileceğimi düşünenler olacaktır ki hiç umurumda da değil kimin ne düşündüğü sadece bilinmesini isterimki İbrahim ERSÖZ bey'i ve ekibindeki insanları tanımıyorum ama dürüst ve samimi olduklarına inandığım için yüreğimi açarak destek veriyorum. Saygılarımla ebru/İzmir

körfez55

şafak gedikoğlunu tanımıyosun bu nedenle samsunsporlu değilsinn!!!bu ne kadar saçma bi düşünce.adam atkı dağıtmış bağırmış yapmış etmiş..biz neler yapıyoruz bizi kim düşünüyo acaba söylesenize..ayrıca o adamı tanımamak benim için büyük bi eksiklik değil ve samsunsporluluğumu azaltmaz.benim taraftarlığımı sorgulayanlar önce kendine dönüp baksın benim neler yaptığımuı bilmeyenlerde hakkımda yorum yapmasınn.SAMSUNSPORLULUĞUMU burda gereksiz kişilere karşı tartışmaya açmam bile.ayrıca liseli arkadaşım sen neyin ne olduğunu bilmeden konuşma zaten bu sitede 2 msj yazan ahkam kesmeye başlıyo kendini bişey sanıyo.önce kendinize bi bakın sonra bana akıl verin.yarın eskişehirde görüşmek üzere...