Galip Öztürk gelebilir mi, gelirse ne olur, neler değişir?

Başlatan SARI SAKAL(soner), 02 April 2007, 01:20:13

« önceki - sonraki »

berusa55

Alıntı yapılan: "onurböceği55":) Sayın güvenoğlu galip öztürk'ün aday olacağını sanmıyorum nedeni ise onun çok daha önemli sorunlarının olduğudur, bunlardan en önemli sorununun maddi zorluk içinde bulunduğu ve şirket olarak küçülme kararını devreye sokacağını duydum. Geriye sayın İbrahim Ersöz bey kalıyor ersöz bey'in adaylığının kesin olarak açıklanması konusu hala bir muaamma gibi görünsede aslında uygun ortam ve zamanın beklendiğini biliyorum. Kongreye bir kaç gün kalmasına rağmen hala ciddi bir duruş sergilenmediği sanılsada isviçrede ki merkezde yönetim kurulu listesine son şeklinin verildiğini tahmin ediyorum sanırım son gün dananın kuyruğu kopacak ve ersöz bey başkan seçilecek.. Ufukta takımımız için hayırlar ve sevinçler taşıyan "ERSÖZ" adlı umut gemisi göründü el birliği ile kucaklayalım bu gemiyi derim ben kırmadan. dökmeden. saçmadan.... :)

peki bı isvicredeki merkez ne merkezi anlamadım?

onurböceği55

Berusa55 sormuşki;
Alıntıpeki bı isvicredeki merkez ne merkezi anlamadım?

berusa arkadaşım isviçredeki merkez çözüm üretme ve kriz bitirme merkezidir. yani kısacası ersöz beyin ofisinin ve deneyimli ekibinin bulunduğu bir yurt dışı merkezi olup burada çok önemli kararların alındığını ve hayata geçirildiğini biliyorum..

KaleArkası

Alıntı yapılan: "berusa55"

Bana düşmez açıklaması ama bildiğim kadarıyla İbrahim Bey'in İşyeri ve evi İsviçrede galiba onurböceği55 arkadaş onu kastetmek istedi.

Gerçi berusa55 kardeş,sevgili hemşerim benim anlamadığım o kadar çok şey varki burlara yazsam emin olunuz sığmaz.Koskoca bir kitap,roman olur.

Bizde artık Sayın Kürşat Berrak'a sorarız buradan.Onunda tüm samimiyeti ile cevaplandıracağından da adım gibi eminim.Artık hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.Şu ruhsuz yönetimden kurtulalım,tam Bağımsız bir Samsunspor taraftarı oluşturalım artık.

Kürsat Berrak

Degerli Kardeslerim,Konulari toparlamaya calisiyoruz,iyi niyetiyle bir Kardesimiz bagladigi umutlariyla isvicre merkezi diyor bundan bile sudan konu olusuyor.Neden rüzgardan nem olusuyor anlamadim.isvicrede sirketimizin merkezi var.Burasi bir sirket,kafanizda ne yorumluyorsunuz bilemem ama bundan sonra herhangi bir aciklama yapmamayi düsünüyorum.Kale Arkasi Kardesim bu konulara neredeyse tamamina vakifsin,bugün bir sürü aciklama getirdik.Bunlari zorunlulugumuzdan yapmadik,Sizlerin taraftarinda bilgilenmesi icindi.Sn.Baskan ben adayim dedimi?Gaye nedir anlamadim bu kadar iyi niyetle herseyi sizlere aktariyoruz.Biraz fazla oldu,kim nasil yorumlarsa yorumlasin.Kac kisi sitenize girip forumda sizi bilgilendirdi.Biraz Hakkaniyetli  olun.Bu konular cocuk oyuncagi konular degil lütfen biraz daha hassas olalim.Selamlar

yusuf celebi

Kongre yaklaştıkça heyecan yükseliyor.
Samsunspor takımı yönetimini 24'nde seçecektir.

Daha önceleri söylediğim gibi,metro popüler bir kurum olmuştur,dolayısıyla bir takımın başında olması yapılan ve yapılmayan her türlü konularda işlerini direk veya endirek etkileyecektir.

Bir diğer konu samsunspor'un borcu;metro bu borcu cebinden karşılayacak diye bir şey yoktur,geçici şekilde ödemeler konusunda yardımcı olabilir belki ama bu borcu kendi kasasından ödeyip kapatacağını düşünmek özelliklede günümüz şartlarında para kazanmanın çok zor olduğu bir dönemde bunu yapacağını düşünmek hayal olur.

Ayrıca geçmişte örneklerini yaşadığımız hadiselerde varken,bir takımı bir kişiye yükleyip o takımı istediği gibi yönetmesini beklemek istanbulspor ve adanaspor hadiseleri bizlere ders olmamışsa biz bu günleride ararız.

Özellikle siyasi geçmişe sahip kişilerin samsunspor üzerinden kişisel ve siyasi rant elde etmeye çalışanlara karşı dikkatli olmak gerekmektedir.
Samsunspor'lu olduğunu söyleyip arada birazda siyaset yapma arzusu olanlar samsunspor'a ve kendisinede zarar vermiş olacaktır.

Samsunspor yönetimine gerçek Samsunspor'luların gelmesi için umutsuz olmamak gerekir.

KaleArkası

Dediklerimi iyi analiz et.Kim rüzgardan nem oluşturuyor;Yapmayın Allah aşkına.Kafanızda ne yorumluyorsunuz diyeceğinize buyrun kafanızdaki soruları sorun demenizi beklerdim sizden.Asıl rüzgardan nem kapan sizsiniz.

Yazdıklarımı iyi okuyun kim rüzgardan nem kapıyor onun daha iyi anlarsınız

AlıntıGerçi berusa55 kardeş,sevgili hemşerim benim anlamadığım o kadar çok şey varki burlara yazsam emin olunuz sığmaz.Koskoca bir kitap,roman olur.

Bizde artık Sayın Kürşat Berrak'a sorarız buradan.Onunda tüm samimiyeti ile cevaplandıracağından da adım gibi eminim.Artık hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.Şu ruhsuz yönetimden kurtulalım,tam Bağımsız bir Samsunspor taraftarı oluşturalım artık.

İyi niyetli yazdığım bir yazıydı.Diyorsanız yok kardeşim öyle yazamassın,soru soramassın,kafanda soru işareti olamaz orda dur derim.ilk öncelikle ben taraftarım,bu takımın menfaatini hepinizden fazla düşünürüm.

@Sayın Yusuf celebi

Aslında tam düşüncelerimi dile getirmişsiniz.Bende böyle bir yazı hazırlamıştım.Amma velakin rüzgardan nem kaptığımı söyleyenler,dikkat ediyorumda kendileri rüzgardan nem kapıyor.Buyrun klüp sizin olsun istediğiniz gibi yönetin dememi kimse beklemesin benden.

Dikkat edin Kürşat Bey yazdığım yazıda hiç bir ark niyet yok,gayet doğal.Gaye ne biliyormusunuz.Gelecek Samsunspor başkan adayını tanımak.Elbette bir açıklama yapmak zorunda değilsiniz.Bugüne kadar da hiç bir yönetici,başkan adayıda açıklama yapmamıştır zaten.İster yapılsın ister yapılmasın ben ve diğer arkadaşlarım siz açıklamazınızı yapsanızda,yapmasanızda kafasındaki soruları ve buradaki düşüncelerini sunacaklardır.Çünkü burası bir şirketin,şahsın,yönetimin bir sitesi değil her şey önhce Samsunspor Taraftarının sitesidir.İster yapın ister yapmayın Kürşat Bey buyrun yolunuz açık olsun.Dahada hakkınızda tek bir kelime yazmıyorum.

34 SS 1965

bence alaka metro truzm ı olamaz cunku ulusoylar hala bu sekılde bu ortamda oldukları surecte kazanıyolarla marka olmus metro turızm sıkretı bundan etkılenmez dıye dusunuyorum

Kürsat Berrak

Degerli Kardesim Kale Arkasi,Canin Sagolsun.Dün yeterince konulari paylastik.Sahsinla ilgili olmadigi halde kendi üzerine alinmissin.Takdir senin.Diger arkadasin MERKEZ ne demek gibi?Komplo teorisi üreten yaklasimina cevapdi.Her arkadasa belirli saygi cercevesinde cevap veriyoruz.Kendi yazinida bir kez daha okursan ayni yaklasimi sergilemedigini göreceksin.Sn.Baskanin bir siyasi görüsünün olmasi idealinin olmasi kadar dogal birsey yok.önemli olan bunu kulübe yansitmamak sanki göreve gelmiste böyle davraniyormus gibi ifadeler hosmu?Neyi nerede yapacagini bilecek olgunlukda oldugunu bilmenizi isterim.Arti adayim dedimi?böyle bir konu suan ortada olmadigi halde gerekli aciklamalari yapiyoruz.Kale Arkasi Kardesim hic birimiz birbirimizin ekmeginde asinda degiliz,arti ölümden ötede köy yok,güc gösterisinede gerek yok.Sen Bizleri Yaradilmisin en zayifi say ama Kalbinin kirilmasini istemeyiz.Dünki samimi Kale arkasi Kardesimizin arada bir selami bize bir sekilde ulassin.Allah a Emanet Ol.

supporter

inşallah son yıllarda hiç olmayan birden çok adaylı bir kongre olur. zaten dibe vurmuş durumda olan takımımız için belediye desteği dahi olmadan bir şeyler yapmaya çalışan herkese destek olmak gerek bence. sonuçta son sözü zaten genel kurul söyleyecek

liseliler

Yönetime kim gelirse gelsin Şafak Gedikoğlu inşallah yönetimde olur.Taraftarın en sevdiği en çok samsunsporlu o.

onurböceği55

:) Arkadaşlar, yaşamda her şeye hazırlıklı olmak gerekir, ne zaman neyle karşılaşacağını, hangi ortamın içinde olacağını önceden bilmek mümkün değildir. En iyisini düşünürsün, en iyisini yapmaya çalışırsın, yaptım dediğin anda hiç ummadığın bir durumla karşı karşıya kalır taşlanırsın, yuhalanırsın.
Görülüyorki hala ibrahim ersöy bey'in adaylığı ile ilgili spekülasyonlar yapılıyor ve yorumlar ekleniyor bunlar yapılırken kişiler hedef alınarak durduk yerde kalpler kırılıyor.
Tamam hepimiz istiyoruz bu kukla başkanın yönetimindeki idare gitsin yenisi gelsin ve yolumuza devam edelim ama bu işler öyle ha denilince olmuyor iyi düşünüp ona göre hareket etmek gerekir, çünki bu işin sonunda alkışlanmak yerine yuhalanmak ta var yani bir cesaret işidir bu işe soyunmak onun için dirki İsviçre merkezli idareden hala net bir cevap gelmiyor, ama verilen cevaplardaki satır aralarında gizlenmiş olan olumlu mesajlar farkedilmiyor biraz dikkatle incelenirse şayet başkanlık adaylığının çoktan açıklandığı görülecektir.
Gerçi kaderin önüne geçilmez ama kaderi değiştirmek bizlerin,sizlerin,onların tüm taraftarların elinde, hepimiz sahada samsunspor formasının ruhuyla, heyecanı ile kükrersek, yapamayacağımız ve elde edemeyeceğimiz neticeler olamaz.
Eeteklerimizde dökülecek taşlar varsa, bırakalım onları ligin sonunda dökelim.
Hayatta doğrular kadar yanlışlıklarda olabilir, beyinlerimizdeki bütün negatif düşünceleri bir kenara koyarak sakin bir şekilde açıklamaları bekleyelim.. Gün birlik ve beraberlik olma günüdür. :)

supporter

Alıntı yapılan: "liseliler"Yönetime kim gelirse gelsin Şafak Gedikoğlu inşallah yönetimde olur.
Taraftarın en sevdiği en çok samsunsporlu o.

kimler arasında "en çok Samsunsporlu?"

sorumu yanlış anlama, ben de kendisinin iyi bir Samsunsporlu olduğuna inanıyorum.
Fakat "en" vurgusu yersiz gibi geldi.

Altýpas

Saygıdeğer Samsunspor Taraftarları,Kürşat Berrak,Site Yöneticileri;

İlk öncelikle şunu belirtmekte yarar var diye düşünüyorum.Samsunspor Klübü tarihinin en başarısız dönemlerinden birisini geçirmektedir.Takımın önceki başarılarını sayıp laf kalabalığı etmeye gerek duymadığımdan konuya girmek istiyorum
Saygıder Kürşat Berrak.Şunu bilinizki Sayın Başkan İbrahim Ersöz'ün yaptığı,yapmaya çalıştığı işlerden dolayı takdirlerimi sunuyorum.Hem ülke olarak,hem Samsunspor klübü olarak çok zor bir dönemden geçmekteyiz.Ülke bütünlüğünü sağlamaya çalıştığımız günlerde zaman zaman bazı aksiliklerle karşılaşabiliyoruz.Bunun için Sayın Başkana benden birer selam iletin.
Bildiğiniz gibi 2001 sezonundan beri Samsunspor yönetim kurulunda kokuşmalar başlamıştır.Aslında bugünkü başarısızlıkların temelini o günkü yanlış atılımlar oluşturmaktadır,hala da yanlış yapılmaya devam edilmektedir.Taraftarın istemediği insanları ısrarla yönetime sokmalar,başarısızlıklar,Samsunspor Başkanınının tutarsız açıklamaları,Belediyenin her başarının altına imzasını atması bunun yanındada başarısız sonuçlarda biz parayı ve her türlü desteği verdik yapamadılar diyecek kadar yüzsüz olması bizleri bunalıma soktuğu gibi en çok Samsunspor Taraftarını sıkıntıya sokmuştur.
Samsunspor taraftarlarının aklındaki soruları lütfen kötü niyetli algılamayın.kesinlikle ve kesinlikle berusa55 arkadaşın sorusunu kötü niyetli algılamamanızı rica ediyorum.Aynı zamanda KaleArkası nın size çıkışını.İbrahim Ersöz Beyefendi Samsunspor Başkanlığına adayım diye açıklama yapmadı henüz.Ama Başkanlığa aday olarak çıkcağını,çalışmalar yaptığı duyumlarını,İbrahim Ersöz'ün amacının Şu anda Kokuşmuş Samsunspor yönetiminden temizlemek olduğu duyumlarını alıyorum,Vede birden fazla aday çıkarsada En güçlü adayın İbrahim Ersöz olacağınıda iyi biliyorum.
Tabiki bu güçlü aday bazı kişileri rahatsız edecektir.Özelliklede hala takım üzerinden menfaat gözetmek isteyen kişiler üzerinde.Acaba Samsunspor elimizden çıkarsa Milletvekili seçilemem korkusunu,size tepkisini kendi ağzı ile değilde işçisi Mahzar Başoğlu ile söyletmiştir.İbrahim Bey'in istifa etti açıklaması bu düzenin çok kolay bir oyunudur.İşte bazı siyasi çıkarlar yüzünden şehrin önde gelenlerinden tepki,eleştiri alabilirsiniz.Bu bazılarının siyasi ve koltuk çıkarlarını yansıtacaktır.Diğer taraftan gelen yani taraftardan gelen eleştirileri ise çıkar menfaat olarak gözetmemeniz gerekiyor.Fakat bu sanal alemde kimin yönetimden,kimin taraftar olduğunu bilemiyoruz.Herkez kapalı kutu gibi.Yani burada konuştuğunuz birisi şehrin önde gelenlerinden biriside olabilir,medyadanda,belediyedende yoksa kendi çapında bir taraftarda olabilir.Bunun yanında açıklama yapmak zorunda elbetde değilsiniz ama sizin ve ibrahim Bey'in samimiyetini ortaya koyuyor bu açıklamalarınız.Siteyi aslında çok uzun bir zamandır misafir olarak takip ediyorum.Ama bugün üyr olarak hem size selam vermek istedim hemde her şeye,her güzelliğe,her mukaddese layık Samsunspor Taraftarlarının nabzının tutulduğu bir sitede değerli Taraftarlara Merhaba demek istedim.Aslında açıklamalarınızı okuyunca hayrete düştüm.Sizin ve benimde belirttiğim gibi kesinlikle asla açıklama yapmak zorunda değilsiniz.Kendinizi bu taraftardan görmüşsünüz ve yanlış anlaşılan bazı şeyleri açıklamışsınız iyide yapmışsınız.Çünkü Bugüne kadar hiç bir başkan adayı açıklama yapmadı.Bildiğim kadarıyla bu site Samsunspor yönetiminden bağımsız taraftarların oluşturduğu bir site ve 2 yada 3 yıldır faaliyetini devam ettiriyor.Eğer bir yanlışım varsa lütfen düzeltilsin.Bu zamana kadar ki son 2 başkanve takımın asıl başkanı hiç bir açıklama gereğinde bulunmadılar.Diyeceksiniz ki bulunmak zorundalarmı bence bulunmak zorunda değildiler ama bulunmalıdılar.Çünkü başarılı bir yol taraftarı arkanıza alırsanız,taraftarın sorunlarını dinlerseniz,taraftara bazı şeyleri açıklarsanız gelecektir.Bunu 2001 yılında yazdığım zaman hiç bir zaman kayle bile alınmamıştı.Sürekli hatalar,bağırdığımız halde yanlış yapanlar bugünlerin temelini atmada öncü olmuşlardır.Fakat Başkan Adayı olduğunu henüz açıklamadan bile taraftara bazı şeyler anlatmak isteyen sizi tekrardan tebrik ediyorum,şükran duyuyorum.

Fakat taraftarların kafasında soru işaretleri olması buradan birbirlerine sorması yorum yapması siz açıklama yapsanızda,yapmasanızda normaldir.Bu iyi niyetli olsada sizin Nem Olarak algılamanız çok doğal geliyor bana sizin kapınızdan bakıncada.5 parmağın 5ide bir değil.Sizi zor bir dönem bekliyor.Zaten şu anki mevcut yönetimden aldığınız asıllı-asılsız haberler,çıkışlar bunun bir göstergesi
Yaklaşan seçimler Samsunspor Sevdalılıların kafasında soru işaretli oluşturuyor.Acaba yineüzerimizden siyaset yapılıp takımımız kullanılcakmı soruları haklı.Bunun en iyi cevabınıda yönetime girerek yaptığınız işlerle kanıtlarsınız diye düşünüyorum.Eğer İbrahim Bey Başkan seçilir takımı yeniden Türkcell Süper Lige çıkarıp,istediği başarıları alırsa o zaman insanlaın kafalarından bu sorunlar yavaş yavaş silinecektir.Demek istediğim taraftar yeniden hayal kırıklığına uğramak istemiyor.Bunu da başaracağınızı gayet iyi biliyorum.Sizden bir isteğim var İbrahim Ersöz Başkan seçilirse bu siteden yani taraftardan kopmayın sürekli taraftarın nabzını tutun,onların nacizhane fikirlerini alınız.Çünkü formasında Atatürk'ü taşıyan tek takım taraftarı her türlü başarıyı fazlasıyla hak ediyor.

Saygı ve Sevgilerimle

körfez55

herkes reklamını yapıyo site taraftar sitesinden çıkmış artık siyasi bi site olmuş bu siteye zaten bi daha yazmıcamı sölemiştim.ama bu msj ı iletmek istedim. şimdiye kadar neden hiçbi başkan adayı gazeteci veya başka sözü geçen kişiler siteye girmiyodu.bırakın artık şu iyi bu iyi hepsi birbirinden beter.ne ibrahim ersöz ne şafak gedikoğlu.şimdiye kadar ne yapmışlar samsunspor için.bunlar olduğu sürece biz bu durumdan kurtulamayız.yaptıkları tek şey taraftarları soğutmak.site yöneticileride eminim bu kişilerin etkisinde herkes reklam yapıyo site üzerinden siyaset yapıyoo..bu yüzden site diğer taraftar sitelerinden oldukça geri ve öylede olmnaya devam edecek..ne yazıkkk kiii

körfez55

şimdiye kadar nerdeydiniz.bu taraftarlar hepinizden daha samsunsporludur.ve sizden çok düşünürler bu takımı siz sadece parayı düşünüyosunu.
KALE ARKASI,bence en iyisini sölemiş.biz hepinizden daha çok samsunsporluyuz.gidin başka yerde yapın reklamınızı.burası taraftar sitesi allahın cezaları..