LİG A 27.Hafta İstanbul B. 2-0 SAMSUNSPOR

Başlatan Sadece Samsunspor, 25 March 2007, 16:08:17

« önceki - sonraki »

oğuzhan55

Gol Ufuk Ateş İBB durumu 2-0 yaptı.

cagdasahmet

bunlardan hicbirsey olmaz.Bu sene süper ligi unutalim.Seneye artik....Yanlislarla dolu bir sezon....bari düsmesek.

bafradan55

tam bir rezalet bekleME bizi süper lig

Sempatik Bengülü

rezillik ya bencede artık bu takımdan bişey olmaz.yeter ya sinir sistemim alt üst oldu.yazıklar olsun.bu maç böyle biter.

samsunum

maviay55

ne küme düşmesi beyler1 istanbul belediye şampiyonluga oynayan bi takım yaw yapmayın..

6.olma şansımız hala war matematiksel olarak  :roll: 15 puan daha alsak şu kalan maçlarda tamamdır..

cümleten geçmiş olsun :!:

oğuzhan55

Bu nasıl bir futbol bu nasıl bir oyun düzeni?Artık amacını kaybetmiş bir futbol oynuyoruz.Gördüğüm kadarıyla hocada bile kenarda bir hareketlilik olmuyor.Küme düşmeyiz ama hala ilk 6'ya kalırız diyen var mı?

Sempatik Bengülü

arkadaşlar maç dediğim gibi 2-0 sıfır bitti.valla artık ne diyeyim bilmiyorum.

only55

Ne ilk 6 sından bahsediyorsunuz beyler? Bu takımın ruhunu, bu takım kişiliğini ,haysiyetini kaybetmiş, siz kalkmış ilk 6 hala olur, ümidinizi kaybetmeyin diyorsunuz!! Kusura bakmayın ama bu kulübün tek sahibi olan taraftar da artık, tawrını göstermelidir. Daha ne olacak ne bekleniyor anlamıyorum? Adamlar paralarını alamıyor, top oynarlarmı ya? En kötüsünün altında senin benim rüyamda görmediğim arabalar war. Bu adamlara para lazım para, bu gidişata ve taraftarın tepkisizliğine anlam weremiyorum. Hala bu takımı alkışlayan warsa, ona d yazıklar olsun...

Sadece Samsunspor

TÜRKİYE liglerin en ruhsuz en toptan kaçan en aciz en dandik en kötü TAKIMI olduk seninle helal olsun SAMSUNSPOR -

ALLAHSIZLAR- takımı harcedınız gidin hepiniz gidin defolun şerefsizler - samsunspor un minik yıldızları bile sizden daha iyi oynuyor

BU ARADA HALA MATEMETİK ŞANSIMIZ VAR DEMEYİN BUNLAR YALAN BUNLAR GEÇİÇİ LAFLAR BIRAKIN BUNLARI - MAZHAR BAŞOĞLU MAÇ BAŞINDA NE DEDİ - YENİLSEK BİLE PLAYOFF ŞANSIMIZ DEVAM EDİYOR DEDİ - BU KADAR DANDİK Bİ BAŞKAN OLUR -BIRAKIN YAW BIRAKIN

EFSANEMİZİ REZİL ETTİNİZ

King Of The North

Samsunsporumuz muhteşem futboluna rağmen 2-0 yenildi desem bana kızarsınız hemen.Bu takım takım falan değil hepsi çapulcu takımı.Gökhan Kabası,Erol Kapusuzu,Mustafa Çiçeki,alayı yaramaz bunların hepsi rezil herifler.İlk 6 falan demeyin hala bunlardan hiçbirşey olmaz adamlar resmen dalga geçti bizimle.

34 SS 1965

allah belalarını versın alayı serefsız kopekler yazık bırakın bu takım play off kumede kalsa dua edecegız arkadaslarrrrrrrr yazık yemın edıyorum yaklaık 2000 taraftar vardık her zaman oldugu gıbı cekırdekcıler maca damgasını vurdular yazıklar olsun bu takımın basına bır daha ıkıncı ısmail baskan gelmez
ALLAH BELANIZI versın

maviay55

ben maçı izlemedim!! ama hala bi matematiksel şansımızın oldugunu düşünüyorum sade bunu yazdım ne köpürüyonuz hemen

körfez55

valla diyecek bişey yok her hafta aynı senaryo.bu takım hakkında tahmin yapmak oldukça zor.eskişehir maçında görüşmek üzere..ilk 6 bitti seneyede çıkmamız meçhul..

King Of The North

Bu takımdan birşey olmaz arkadaşlar kimse top falan oynamıyo.Boşu boşuna artık bu takımın peşine gitmeyelim.Ben Es Ese gitmekten vazgeçtim.Kanser olacam diye korkuyorum.Ne heyecan var ne bir şey,stadta bu adamları izlerken çekirdek yenmez de napılır Allah aşkına adamların taktığı yok ki.