LİG A 27.Hafta İstanbul B. 2-0 SAMSUNSPOR

Başlatan Sadece Samsunspor, 25 March 2007, 16:08:17

« önceki - sonraki »

körfez55

4.resimde gökhan kaba oyundan çıkınca hemen soyunma odasının yolunu tuttu adamdaki tipe bakarmısınız?seni futbolcu diye bu takıma alanın.sana bu kadar hafta tahammül edip ilk 11 de oynatan adamın...helal olsun burhana adam o kadar mücadele etti.

edmontdante

Alıntı yapılan: "samsuni"
Gökhan Kaba, Erol Kapusuz başta olmak üzere bu kadar niteliksiz, yeteneksiz ve kendisine bile saygısı olmayanlar topluluğunu gördükçe Vural'dan, Yaşar'dan, Fevzi'den gıyaplarında binlerce defa özür diliyorum...

Kardeşim,ben de özür diliyorum.Bunların yanında onlar futbolcuymuş gerçekten

METE

kou_lu kardesım fena yapmısız hee pankartı.adamların gücüne gitti heralde sokturmusler baksana.neyse canımız saolsun...başka zaman bidaha yaparız...

KaleArkası

Alıntı

Karşılaşmaya mutlak galibiyet parolasıyla çıktıklarını dile getiren Teknik Direktör Mustafa Uğur, "İstediklerimizi bir türlü sahaya yansıtamadık. Böyle bir sonucu açıkçası beklemiyorduk. Çünkü buraya umutlu gelmiştik. Ayrıca İstanbul´a kadar gelip bizi destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Onları bu şekilde üzmek istemezdik" diye konuştu. büyük şok ve üzüntü yaşıyorum

Ah Hocam Ah.Senin istediğinin yarısını Çapulcu-memur yönetim ve Futbolcular isteseydi Emin olunuz ilk 2 ye rahat oynardık.Başarısızlığın arkasında birilerinin parmağı var.Yıllardır söylüyorum ama ciddiye alınmıyor.

Hangi futbolcu yada yönetici dün taraftara üzüldü çok merak ediyorum

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: "edmontdante"Kardeşim,ben de özür diliyorum.Bunların yanında onlar futbolcuymuş gerçekten

ve de adamlarmış...

Samsunspor hakkında çok şey düşünüyorum ama çok şey yazasım, konuşasım gelmiyor bu aralar... Malumu ilan etmekten sıkıldık; bu Sözde Samsunspor'u üretenler hiç mi utanmıyorlar acaba?.. Sanki, gerçek Samsunspor bir yerlere saklanmış ve birden bire çıkacakmış gibi ortaya... Psikolojimiz bozuldu artık!

Ama bir de ne var biliyor musun? Gün gelecek diyeceğiz ki, işte biz o kapkara günlerde bile Samsunsporluyduk! Daha kara günler olur mu? Olmaz; olamaz...

bengülü

artık yazacak bir şeyimiz kalmadı ne yazalım ne söyleyelim rezil  ettiniz samsunspor taraftarlarını sokağa çıkamaz olduk artık bırakın ilk 6 hedifini son sıradaki takımla aramızda 10 puan var ben bu lig a da bile küme düşebiliriz diyorum ....

foreverSamsunspor

BEN BELEDİYE MAÇINI STADDA İZLEDİM GERÇEKTEN BU TARAFTARA YAZIK OLUYOR BİR TARAFTAR BU KADAR GÖNÜLDEN TAKIM DSTEKLER GERÇEKTEN YAZIK FUTBOLCULAR BAŞTA GÖKHAN KABA (KALAS)OLMAK ÜZERE AKILLARINI BAŞLARINA ALIP BU TARAFTARI DAHA FAZLA ÜZMESİNLER İLK 6 PLANLARI YAPSINLAR HERKESE SELAMLAR

samsunmania

Bu heriflerin ayarı bozuk.90 dakika kaleye bir şut mu çekilmez.Haram zehir olsun Samsunspordan yediğiniz ekmek.En büyük SAMSUN Amatöre düşse de SAMSUN. Biz şerefli ve asil insanlarız.Biz taraftarız. İnsan biraz utanır şu hale. Yazıklar olsun. Kanser ettiniz bizi huzur bırakmadınız. Hadi şimdi düşün karının kızın peşine, sahil yolunda içki için sigara için. Birbirinizin kuyusunu kazın. Size bizim gibi taraftar haram olsun. Bunca yol çekip gelen bu insanlarada mı acımıyorsunuz. memleketini özleyip samsunla gurur duymak için tribülere koşan insanlarada mı acımıyorsunuz.Yıllarca bu takıma kul köle olduk deplasmanlara gittik. Artık yaş biraz geçti, iş güç başımızı alamıyoruz. Ama aklım fikrim hep SAMSUNSPORDA sizin aklınız nerde yzıklar olsun futbolcular size koca bir YUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUH
EN BÜYÜK SAMSUNSPOR Taraftar kardeşlerim sizler de çok büyüksünüz.Elbet hakeden oynayacak ve takımım yine eski günlerine dönecek işallah.

only55

UYUTULMAYA DEWAM EDİYORUZZZZZ.

BAKALIM NEREYE KADAR SÜRECEK?AMA BEN İNANIYORUM

Kİ BU SABRIN DA BİR SONU WAR! FAKAT DAHA NE OLACAK,

NE BEKLENİYOR, İYİ GİDEN NE WAR BU KULÜPTE

ACABA?. :x

samet

tiribünden resimler yokmu 2500 kişi dediniz göremedik...

caneRisse

samet trubunden nasıl bır goruntu ıstıyosun bız turubunde elımızden gelını yaptık sen gormedıysen baska bırsey dıyemem

34 SS 1965

Alıntı yapılan: "samet"tiribünden resimler yokmu 2500 kişi dediniz göremedik...

hocam ben sana soyle soleyım olımpıyat stadı 90 bın kısılık bız 2500 taraftardık zaten 2450 si cekırdekcı yerlerını aldı  :lol:  gerı kalan 50 kısı desteklerını mac boyunca verdı bu 2500 kısıyı zaten bı arada toplayamazsın nasıl cekeceksın o kadar kısıyı sadece saha ınmen lazım kı maraton trıbununu cekmen lazım zaten o maratondakı kapasıte samsun un butun koltuk sayısından fazla 27000 koltuk var maratonda anlıyacagın taraftarlar arasında kımse o kadar kısıyı cekemz bı arada kal saglıcakla

caneRisse

yurube mesut kardesım bee dogru dıyosun zaten bız ne gerekıyosa
yaptık baska yapacak bırsey yok mıllet cekırdek yemeye gelmiş onlarda cekırdek tayfası

foreverSamsunspor

abiler çekirdek çıtlatan çıtlattıda haksızlık yapmamak lazım istanbulda oturuyorum ve o soğukta olimpiyata geldim samsundan gelen abilerimizle samsunsporu destekledik ses hala kısık benim ne zaman açılır bilmiom samsunspora feda olsun bu arada sizin dediğiniz doğru bir grup taraftar ki taraftar demeye bin şahit gerek yan gelip yattı(uyudu)yazık onlara

KaleArkası