LiG A 24.Hafta: SAMSUNSPORUMUZ 3-2 Telekom (fotolar 16.syf)

Başlatan baha55, 04 March 2007, 16:42:48

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

İlginç bir maç oldu; adeta bie halı saha maçı gibiydi. Her iki takım da araya iyi paslar atabilirse pozisyon buluyordu.

Özellikle oyun 3-1 iken ortasahada çizgiye dönen Telekom defansının arasına çok iyi toplar attık ve pozisyonlar ürettik ancak ya son vuruş yetersizliği ya da yanlış pas tercihinden değerllendiremedik bunları.

Daha farklı bitmesi gereken bir maç adil olmayan bir skorla 3-2 bitti.

Bu arada oyunun ilk devresinde Telekom'un kaçırdığı üç net fırsat vardı -ki biri gol olsa takım dağılabilirdi.

En son Trabzonspor'u 3-2 yenerken 3 gol atabilmiştik bu sahada. Tarih ekim 2005... Ondan sonra Konya kupa maçını istisna tutarsak hiçbir maçta 3 kere gol diye ayağa kalkamadık.

Mustafa Uğur taktik anlamda çok bir değişiklik yapmamıştı. Sadece Çiçek'i etkili olduğu ortaya komuş ve defansif özelliği eksik olan Sinan Demircioğlu'nun ortanın soluna laıp, Ömer Ateşle arkasını tutmuştu.

Takımın en iyi isimleri Çiçek, Zafer ve Feridun'du bence.

Atılan üç gol ne kadar keyifliyse de yenilen iki gol de sinir bozucu.

Haftaya İstanbulspor maçı çok önemli oldu; aradaki fark üç ve kazanırsak ikili averajla geçiyoruz İstanbul'u.

Maçtan sonra eskilerden bir Samsunsporlu abimizle muhabbet etme imkanı bulduk. Dedim ki, gol olunca coşkulu bir sevinç yaşayabiliyor musunuz?
Asla dedi. Eski Samsunspor'u özlüyorum ve bu takım benim seyrettiğim en kötü Samsunspor dedi.

Evet, ben de utanıyorum bazen. Soruyorlar maç kiminle diye; Telekom'la, Uşakla, Antep Belediyeyle demeye utanıyorum...

Belediye Evleri kale arkası boştu. Grup olarak sadece Forza şimşekler vardı. Yaklaşık 7-8 bin seyirci vardı statta...

34 SS 1965

samsuni resımler ve yorumlar ıcın cok tesekkurler

mehmet yılmaz

rica ederim... İstanbulspor maçında görüşmek dileğiyle 34 SS...

maço

ıstanbul macına beklıoruz herkesı gelebılen gelsın guzel mac olacak alacaz allahın ıznıyle

55cem55

siteye resim nasıl yerleştiriliyor arkadaşlar[/url]

cem and naz55

maç 6lık 7likti çok beceriksizdik son vuruşlarda özellkkile erol kapusuz kaleciyle karşı karşıya kalıp topun üstüne basıp topu kaybetmesi tufan ın kaleciyi geçip boş kaleye vuramaması bir pozisyonda hakemin  feridun un 10 metre geriden çıktığı pozisyonda yan hakemin ofsayt bayrağı kaldırması fark ı önleyen etkenlerdi takım daha canlıydı sanki feridun ömer ateş serdar özkan mustafa çiçek takımın en iyileriydi entresan bir olayda marciel in uzun aradan sonra takıma katılmasıydı akın her iki golde de bana göre hatalıydı

adige73

Bugün taraftar derneklerimizin büyük çoğunluğu maça gelmediği için sessiz,sedasız ve tribün açısından zevksiz bir mücadele oldu.Ben buna katılmıyorum stadda ilk defa bütün stadın katıldığı ve anlaşılabilir bir tezahirat vardı tamam 90 dk. boyunca yoktu ama 90 fdakika boyunca kuru gürültüden daha etkileyiciydi bence Aziziyeli Gençlik'e teşekkürlerbir de kapalı tribün tarafındaki hakem çok kötüydühep aleyhimize kararlar verdi

yusuf celebi

3 puan almak önemliydi stresli bir maç olmasına rağmen sonuç önemliydi galip gelerek umutların devamını sağladık.

KaleArkası

Alıntı yapılan: "55cem55"siteye resim nasıl yerleştiriliyor arkadaşlar[/url]

Benim İnternet Dünyası bölümde açmış olduğum bir topic vardı kardeşim.ayrıntısı ile yazmaya çalıştım.Aşağıdaki linke bir bak bakalım.Yinede olmaz ise özelden daha iyi anlatırım

http://www.samsunspor.biz/viewtopic.php?t=2619

Siteye Resim Yüklemek İçin

İlk önce
http://www.imageshack.us/ adresine giriyoruz.Oradan Gözatı seçim resmimizi bulduktan sonra Host it! yazısını tıkladıktan (Yani resmimizi uplopat ediyoruz) 15-20 saniye kadar bekliyoruz.Daha sonra karşımıza upl.ettiğimiz resim çıkacaktır.Hemen onun altındaki 1.linki kopyalıyoruz.O resmin hemen yanında parantez içinde Hotlink for forums (1)
yazısı vardır.o linki kopyalıyoruz.Hiçbir şey yapmadan buraya yapıştırıyoruz.

angel-35

Dünki karşılaşmadaki alınan 3-2 lik galibiyetin sevincini yaşıyor ve bundan sonra yapılacak olan tüm karşılaşmlarımızda da aynı kazanımların olması umuduyla. Ayrıca Takımımıza yeni transfer olan Mustafa UĞUR hocaya da çalışmalarında başarılar dilerim..  Ebru/İzmir

maviay55

Hayri KOLOĞLU
hayrikologlu@halkgazetesi.com.tr

Su testisi kırılmadan  

Altay maçı sonrası Levent hocanın işine son verilip hafta içi operasyonu ile mustafa uğur hocanın takımın başına getirilmesinin takıma ne şekilde yansıyacağı merak konusu idi.
 Ben kendi futbol penceremden olaya baktığımda, yönetiminin tekniktrektör değişikliği hamlesini çok geç yapmasına rağmen olumlu buluyorum.
 Çünki Samsunspor'un bu sezon oynadığı futbol ve aldığı sonuçlar ortada.
Aşağı yukarı tüm maçlarda doldur boşalt sistemi ile çağ dışı bir oyun şekline şait olduk.
  Bu kötü futbola rağmen alınan tesadüfi galibiyetler sonrası kahraman ve bilir kişi edaları ile beyanatlar veriliyor.  
  İstenmeyen sonuçlardan sonra ise, kaza geçirdik, çok üzgünüz, benim futbolcularım bu isin üstesinden gelecektir... gibi açıklamalar ile hedef saptırılmış adeta zamana oynanmıştır.
  Ben ve benim gibi düşünen dört beş arkadaş gazetelerde yaptığımız yorumlarda iyi sonuçlar alınırken dahi bu gerçeği dile getirdik  ve Samsunspor'un oynadığı bu futbol ile önünün kapalı olduğunu ısrarla yazdık çizdik.
 Ben kendi adıma bütün bu eleştirileri yaparken hedefim sadece su testisi kırılmadan önlem alınması adına idi.

GELELİM MAÇA
 Mustafa hocanın bu maça elinin fazla değdiği kanısında değilim. Aldığı bilgiler doğrultusunda maça çıktığı gerçeğinden yola çıkarsak sadece takımı kenardan motive edişi ve dik duruşu ile katkı yaptığı kanısındayım.
 Samsun maça iyi başlamamasına rağmen 16. dakikada 2-0 öne geçerek maçı erken kopardı diyebiliriz.
 Diyarbakırspor maçında kabaca golleri kaçıran gökhan kaba kendini affetdirincesine iki gol attı üçüncü golünde hazırlayıcısı oldu bana göre gösterdiği mucadele ile de takdir topladı. Bu maçta yine gördük ki takım savunması ve atak organizasyonlarında çok ciddi arızalar var.
 Lig A da alt sıralarda mücadele eden Türktelekomspor'a sahamızda oynadığımız maçta 5 gol pozisyonu verip, ikide gol yiyorsak öz eleştiriyi iyi yapmamız lazım bütün bu olumsuzluklara rağmen alınan üç puan hedefi yakalama adına çok çok önemlidir.
 Yapılan hoca değişikliğine bardağın dolu tarafından bakıyorum.
 Bir çift sözümde hocama var: hocam Samsunspor da sezon başından beri yaşanan otorite ve disiplin boşluğunun giderilmesi ve sizinde bu maçta gördüğünüz gibi, çok düşük olan fizik güç yetersizliğinin kısa vadede belli ölçüde yükseltilmesi ve en önemlisi hak edenin forma bulabileceği bir ekip oluşturmanızı diliyorum.
 Önümüzde tam 10 maç ve 30 puan var...
 Hocam top artık sizde.

kaynak:halkgazetesi bi köşe yazarı :)

maviay55

Yusuf Ziya ÇAKIR
y.ziyacakir@halkgazetesi.com.tr

Şimdi bırakın...  

Samsunspor'da sular ısınmaya devam ediyor. Teknik Direktör Levent Eriş'in görevine son verilmesinin ardından bundan böyle kulüpte sıcak gelişmelerin olacağı artık kaçınılmaz.

Ne olur; olası bir mağlubiyet takımda bütün dengeleri alt üst eder. Bazı futbolcular kadro dışı kalır, bazı duyarlı yöneticiler ise dayanamayarak istifa eder. Tüm bunlar olurken, haşa başkanımızın gıkı bile çıkmadan 'Ben takımı sahipsiz bırakmam' diyerek yapıştığı koltukta oturmaya devam eder. Çünkü başkana göre bu zor görevi ondan başka yapacak kimse yoktur. Tabiri caizse zimmetlendi başkanlık ona.

Şimdi eğri oturalım doğru konuşalım. Sezon başında 'iyi çalıştıramadı, yetersiz' diye Dobi Hoca'nın görevine son vermedik mi?. Verdik... Niye...? 2 maçın birini kaybetti, diğerinde ise berabere kaldı diye. Yani suçlu Dobi Hoca. Tamam doğrusu da buydu. Peki ne oldu...Yerine Levent Eriş getirildi. İlk maç galibiyet ardından yine kötü gidiş. Ne oldu... Yönetim yine devreye girdi, 6-7 futbolcu kadro dışı.

İlk yarı böyle tamamlandı. İkinci yarıda kan değişikliği (Alınan futbolcularını kalitesini kimseyle tartışmam. Bence hepsi kaliteli futbolcular. Yani doğru seçim). Daha sonra ne oldu... Yine aynı hüsran... İnişli çıkışlı grafik. Yönetim bu kez yine suçlu aradı, kim olur? tabiki Levent Hoca.

Şimdi sıkı durun... Levent Hoca ile ilgili yapılan komik açıklama ve bahane aynen şöyle; "Biz Levent Hoca'nın bilgisine, becerisine, adamlığına, çalıştırmasına bir diyeceğimiz yoktur. Kendisinden memnunuz. Karşılıklı oturduk, anlaşarak yollarımızı ayırdık" Bu açıklama ne anlama geliyor; hocanın bir suçu yok, bilgili, becerikli, adamın Allahı (Aynen katılıyorum). Peki niye kovdunuz. Evet evet niye kovdunuz. Karşılıklı oturup yollarınızı ayırmadınız ki. Bir akşam önce operasyon için yönetim toplandı, sadece Naci Pınar ve Temel Camadan red oyu kullandı, diğerleri ise evet ve ip çekildi. Sonra da 'Biz Levent Hoca ile anlaşarak yolları ayırdık'diye açıklayacaksın. Buna kargalar bile güler.

Bu takımın başına, bazı futbolcular, bazı yöneticiler ve en önemlisi Başkan Mazhar Başoğlu varken bırakın Levent Eriş'i, Trapattoni'yi getirsen yine başarılı olamaz. Niye mi; İşi bilmiyorlar da ondan.    

Sonuç olarak; yönetime göre suçlu teknik direktörler, futbolcular, gazeteciler, taraftarlar, yani herkes. Hadi canım... Suçlunun asıl babası başta Başkan Mazhar Başoğlu ve beceriksiz yönetim kuruludur. 'Bırakırsak kulüp sahipsiz kalır', 'sezon sonu bırakacağım' lafları artık eskidi. Bırakın, bu kulüp sahipsiz kalmaz. Çünkü en kötü günlerinde bile sahipsiz kalmadı.

Bu işi B E C E R E M İ Y O R S U N U Z, düşün artık Samsunspor'un yakasından...

çok ii bi yorum bence son cümle süper olmuş..trappattoni gelse bu yönetimle olmaz!!![/u][/b]

maviay55

telekom maçını alamasaydık kaos ortamı olurdu kazanacagımızdan emindim her ne kadar 5-1 olmasada galibiyet önemliydi 3 puan önemliydi.. asıl önemli olan istanbul maçı taraftar grupları bi karar verin artık istanbula gitmelisiniz çok önemli bi maç yalnız bırakmayalım takımımızı..

KaleArkası

Alıntı yapılan: "Yusuf Ziya ÇAKIR"
y.ziyacakir@halkgazetesi.com.tr

1 - Sezon başında 'iyi çalıştıramadı, yetersiz' diye Dobi Hoca'nın görevine son vermedik mi?. Verdik... Niye...? 2 maçın birini kaybetti, diğerinde ise berabere kaldı diye. Yani suçlu Dobi Hoca. Tamam doğrusu da buydu.

2 - Bu takımın başına, bazı futbolcular, bazı yöneticiler ve en önemlisi Başkan Mazhar Başoğlu varken bırakın Levent Eriş'i, Trapattoni'yi getirsen yine başarılı olamaz. Niye mi; İşi bilmiyorlar da ondan.    

3 - Sonuç olarak; yönetime göre suçlu teknik direktörler, futbolcular, gazeteciler, taraftarlar, yani herkes. Hadi canım... Suçlunun asıl babası başta Başkan Mazhar Başoğlu ve beceriksiz yönetim kuruludur. 'Bırakırsak kulüp sahipsiz kalır', 'sezon sonu bırakacağım' lafları artık eskidi. Bırakın, bu kulüp sahipsiz kalmaz. Çünkü en kötü günlerinde bile sahipsiz kalmadı.

Bu işi B E C E R E M İ Y O R S U N U Z, düşün artık Samsunspor'un yakasından...

[/u][/b]

1 - Merak ettiğim şu.3 Maçta 2 mağlubiyet 1 beraberlik alındı diye Hasan Şengül ün gönderilmesi doğru oluyor.3 maçta nasıl doğru yol bulundu ise???Zaten bu başaısızlığımızın sebebi istikrar sağlanılmaması değilmi???İyi örnek oluyorsunuz

2 - Bu takımın asıl başkanı Mahzar değil.Takım başkaları tarafından yönetiliyor.Mahzar başkan ise Tabiri cazii se orada kukla gibi oturuyor.Takım gizli patron varken başarısızdır dikkatinizi çekerim.üzülerek Söylüyorum ama gizli başkandan sonra asıl 2.başkan Engin Uzundur.Son cümlesindeki işi bilmiyor kelimesine katılıyorum.

3 - Bu takımın başarısızlığının ardında Taraftar hariç herkez sorumludur.

Ama bir dediğine katılıyorum.Bu takım sahipsiz kalmaz.Doğrudur Çünkü en kötü günlerinde bile sahipsiz kalmadı.Ammaaaaaa Sahipsiz kalmaz derken ben bazı şahıslardan ve kurumlardan bahsetmiyorum.Bu takımı yalnız bırakmayan tek unsur Taraftardır.Hepsi gider bu taraftar kalır.Cümlesinde Sahipsiz kalmakla kimi kastettiğini anlamadım Yeniden Söylüyorum ama bu takımı yalnız bırakmayacak Tek Kurulum Taraftardır.Eğer sizin bahsettiğiniz unsurlar varsa onada katılmıyorum SN Yusuf Ziya ÇAKIR...

Not:Bunu mail olarak Yusuf Ziya ÇAKIR'a yolladım.Daha öncede yolladığım maillerden-faxlardan hiç bir cevap alamamıştım Bakalım alabilecekmiyiz??Alır almaz siz değerli taraftarlarımız ile paylaşacağım

samet

maçı kazandık iy de devamı gelmeli...istanbul maçı çok önemli...