Saygıya Davet.....

Başlatan angel-35, 02 March 2007, 11:09:28

« önceki - sonraki »

supporter

Cüneyt Bey siz eski bir Samsunspor taraftarısınız. Sizi Samsun'da tanımayan azdır. Yalnız burada Samsun misafirperverliği ile ilgili bir eksiklik olduğunu sanmıyorum.

Gördüğünüz gibi bu başlığı açan ve bazı arkadaşları saygısızlıkla itham eden kişi İzmir, Manisa her neredense bu arkadaşlar. Takımı sevmek istemeleri güzel. Ama bunu yaparken burada paylaşımda bulunurken kendileri de ne kadar özenli olduklarını sorgulamalılar, öyle değil mi?

Yani takımı sevmenin ölçüsünden ziyade, bizlerden Samsunspor'u öğrenmek yerine bir şeyler öğretmeye kalkmaları tepki almış gibi görünüyor. Nitekim öğrenmeleri bilmeleri gereken çok şey olduğu da kazayı, Manteşoğlu'nu bile bilmemelerinden anlaşılıyor. Yani düşünceye saygısızlık sözkonusu değil..

veis

bu konuyu uzatmayalım arkadaşlar samsunsporlu oldugu bile meçhul şahıslar samsunsporumuzu konuşuyor.bide biz taraftarız ya biz samsunsporluyuz bırakın suat 45 i felan.ben bugüne kadar daha zaten ebru ve suat beyden samsunspor yenilgisi veya üzüntüsüyle ilgili mesaj göremedim.bizim kadar samsunlularmı.

V.Terranova

Bu Suat'la Ebru kim ya.Bunların amacı ne sürekli bir  kendini ifade etme,kabullendirme,kanbıtlama  uğraşındalar.Samsun spor gecesi diye birşeyle ortaya atladılar birdenbire siteyi karıştırdılar.Kime neyi ispat edecekler bunu da anlamadım ya.Şu Samsun sporla ilgilerini veya neden Samsun Spora ilgi duyduklarını,neden sempati beslediklerini artık açıklasınlar yada bir daha hiçbir şey açıklama yapmasınlarda bizde rahatlayalım.Kazayı bilmeyen Hasbi ağayı tanımayan samsun sporlu olurmu yaaaaaaa!!!!

Angel35 in açtığı  izmirden samsuna ve samsunspora selam başlğına üyelerimizce yazılan mesajlardan sonra  istanbul grubu adlı üyenin yazdıklarına bakın.

AlıntıYeni bir SAMSUNSPOR luyu aramızda görmek bizi mutlu etti hele bu taraftarın birde bayan olması daha da çok mutlu olmamıza neden oldu..aramıza hoşgeldiniz..ve her zaman hoşumuza giden bir konu daha; SAMSUNSPOR TARAFTARI ne kadar kibar ve centilmen..angel35 isimli arkadaşımız için yazılanları okuduk..mesaj yazan arkadaşlarımızın hepsi çok nazik ve çok kaliteli...SİZİ GERÇEKTEN SEVİYORUZ SAMSUNSPOR TARAFTARIIIIII...(İSTANBUL GRUBU)

yani herkes angel35 e siteye ilk geldiğinde gerekli sıcaklığı göstermiş ama zaman içinde yarattığı tartışmalar ve girdiği  polemikler nedeniyle durum buraya kadar gelmiş

salihcakir

merhabalar...

Ebru Hanım'ın ve Suat Bey'in siteye yazdıkları ilk yazıların içeriği ile alakalı hemen hiç bir şey hatırlamıyorum. Ama şunu çok net söyleyebilirim ki;zorlamalarla gereksiz uzatılmaya çalışılmış daha o ilk metinlerde bir şeyler hep yavan, bir şeyler hep boşaydı. Buradaki çoğu üyenin,çoğu samsunsporlunun yazdıklarının içerisinde kelimelerle zikredilmese bile samsunspor olgusuna, duygusuna rastlamak mümkünken samsunspor'a 2. lige düştükten sonra sempatileri artan ve tüm mesaisini samsunspor'a harcayan(!) arkadaşlarımızın yazılarından aynı samsunsporluluk tadını bir türlü alamadım ne hıkmetse. Acaba bende bir kayıp mı başlıyordu, yoksa Ebru Hanım ve Suat Bey hakikaten Samsunspor şemsiyesi altında bir şeyleri diretiyorlar mıydı? Bu konuda yanılmadığımı ilerleyen günlerde peşi sıran gelen yazılarda tekrar tekrar anladım. Samsunsporluluğun tadını alamayan ben değildim şükür.

Bugün geldiğim noktada halen kafamda bir çok soru işareti var. Bunların başında Suat Bey ve Ebru Hanım ne istiyorlar bizim sitemizden ve Samsunsporumuzdan, sorusu geliyor. Buna çeşitli cevaplarım var ama hiç bir cevabımda da olumlu şeyler üretiyorum. Bu arkadaşlarımız Samsunsporlu değil; düşüncesi ile bitiyor her beyin fırtınası.

Neyse ne! Biz Samsunsporluyuz sloganı altında bulduğumuz benliğimizi idame ettirdiğimiz müddetçe bir sorun olmayacaktır.

"Sel gider kumu kalır."

kerem55

şirinler_1965

adamlar zaten orada yaşıyor maça gelmeleri samsunsporluluklarını göstermez. kuşların bana söylediğine göre Suat45 içerideki Malatya maçına gelmiş bizimkiler maç sonunda üzüntüden ağlarken, yönetime saydırırken, hazret pişmiş kelle gibi gülüyormuş. bu adamın Samsun maceraları filim olur.

V.Terranova

Alıntı yapılan: "samsunkopat"

Ama şunu çok net söyleyebilirim ki;zorlamalarla gereksiz uzatılmaya çalışılmış daha o ilk metinlerde bir şeyler hep yavan, bir şeyler hep boşaydı. Buradaki çoğu üyenin,çoğu samsunsporlunun yazdıklarının içerisinde kelimelerle zikredilmese bile samsunspor olgusuna, duygusuna rastlamak mümkünken samsunspor'a 2. lige düştükten sonra sempatileri artan ve tüm mesaisini samsunspor'a harcayan(!) arkadaşlarımızın yazılarından aynı samsunsporluluk tadını bir türlü alamadım ne hıkmetse. Samsunsporluluğun tadını alamayan ben değildim şükür.

Bugün geldiğim noktada halen kafamda bir çok soru işareti var. Bunların başında Suat Bey ve Ebru Hanım ne istiyorlar bizim sitemizden ve Samsunsporumuzdan, sorusu geliyor. Buna çeşitli cevaplarım var ama hiç bir cevabımda da olumlu şeyler üretiyorum. Bu arkadaşlarımız Samsunsporlu değil; düşüncesi ile bitiyor her beyin fırtınası.

İşte olayın özü bu.Samsunkopat'ın dediği gibi  hep bir yavanlık sözkonusu sanki yazılmış olmak için yazılmış  veya sitede olduklarını ortaya koymak için yazılmış şeyler hepsi.Samsun sporluyuz deselerde yazdıklarında bu yönde bir duygu yok.Birden bire ortaya çıkıp bu kadar gündeme gelmeleri ve gündemde kalmaya bu kadar niyetli olmaları da kafalardaki soru işaretlerini artırıyor.Neden çoğumuz gibi  yazılar yazmıyorlar.Her yazdıkları bir tartışma açıyor ve daha sonra bundan şikayetci oluyorlar.Açmayın o zaman böyle konular.Bu kadar gündemde olmaya çalışmayın.

Ebru hanım ayrıca  ne suat45 in meclisle bağlantısı yada diğer bürokratlarla ilişkisi nede sizin   gireceğinz önemli toplantı bizi hiççççççç ilgilendirmiyor.Dikkat ediyorsanız burada herkesin kimliği gizli ve kimse  ne olduğunu ortaya koymuyor yada ben şöyleyim,önemli toplantıya gireceğim.meclis,başkan vs vs şeylere girerek kendini ispatlamaya yada öne çıkarmaya çalışmıyor.Yoksa sizden başka önemli toplantısı olan,yada belli kariyer sahibi başka insanlar bu sitede yok mu acaba?

Alemci İsmail

Samsunsporumu öyle seviyorum ki,onun aşkını anlatmaya ne kelimeler yeter ne de yaşadıklarım.

cem and naz55

Alıntı yapılan: "canikli"
Alıntı yapılan: "angel-35"görüşmemek umuduyla .....  Ebru/İzmir

Biz buradayız efendim, görüşmemek umuduyla. Beklemeyiz.
canikli cup diye yoruna oturtturmuş kelimeyi ve noktayı koymuş daha önce yazılması gerekirmiş onuda canikli yapmış ne kadar beni anlamasada bana karşı olsa bile canikli ebru45e düşeni teslim etmiş

hasselbaink

@cem and naz55

zaman zaman seninle fikir ayrılıklarına düştüğümüz oldu ama ben senin gerçek bir Samsunsporlu olduğuna inandığım için sorun etmedim bunu. senin de etmediğini biliyorum. her konuda anlaşamasak da senin gibi Celil konusunda anlaşadığımız (yanılmıyorsam) Veis gibi, KOÜlü gibi Cüneyt Avar gibi kişilerin burada olması beni rahatsız etmez asla. Aksine camiamızın büyüklüğünü gösterir bu.

buradaki mesele çok farklı. kişisel bir derdim yok benim. bu kişileri de tanımam, etmem. ama ortada samsunspor üzerine oynanan bir oyun var gibi. gece düzenlenmesi, kulübün bu kadar içine girilmesi, başrole oynanması. tüm bunlar olurken de Samsunkopat'ın enfes tabiriyle Samsunsporluluğun zorlanması. Bu kişiler Pınar Süper Markette Samsunspor promosyonu yazısının okuyunca kalpleri pır pır etmiş kişiler midir? 89 ve 2006 Malatya deplasmanları dönüşü göz yaşaı dökebilecek kişiler mi? bizden olmayan girmesin dergahımıza. Hanımefendi diyor ki, Manisa maçında Samsunspor'un hakkı yenince Samsunsporlu oldum. Duygusal bir karar. Demek ki mesela Samsunspor-Altay maçında da hakem 3 Altaylıyı atsa, bize iki penaltı verse Altay'ın hakkı yenince de Altaylı mı olacak? Bize anlık hislere değil sağlam hislere dayanan Samsunsporluluk lazım.

Bu kişilere teklifim şu. Samsunsporlulukarında samimiyseler eğer, hayatlarına öyle devam etsinler. Ama bu siteden uzak dursunlar. Her Samsunsporlu buraya yazmıyor ki. Yazmadan da Samsunsporlu olabilirler.

Tüm renktaşlarımdan olayı kişiselleştirmediği bilmelerini isterim. Acayip duyumlar alıyoruz bu arala. Fotolar, tesis gezmeler, moral yemeği düzenlemeler falan. Neyse...

cem and naz55

canikli&
bende senin ne kadar iyi bir samsunsporlu olduğunu burdaki yazılarından ve sitedeki bazı arkadaşlardan biliyorum celil konusunda ters düştük engin uzun konusunda düşüncemiz aynı ama sana kendimi tam olarak anlatamadığımı düşünüyorum bana engin uzun konusunda çıkış yapman bile ne kadar samsunsporlu olduğunu gösterdi ve inan ol çok hoşuma gitti ancak o konudada aynı fikirdeydik yanlız benim anlatım şeklim yanlış oldu ama inan ol çok hoşuma gitti samsunspor u bu kadar çok sevdiğinin belgesi bu
bu aralar ters giden bir şeyler var bu camiada samsunspor a yakın olan insanlar farkında zaten ben ve çoğu kişi rahatsız şimdi susuyoruz ama konuşacağımız zamanıda biliyoruz tesisler...felan

V.Terranova

Alıntı yapılan: "canikli"
Bu kişiler Pınar Süper Markette Samsunspor promosyonu yazısının okuyunca kalpleri pır pır etmiş kişiler midir? 89 ve 2006 Malatya deplasmanları dönüşü göz yaşaı dökebilecek kişiler mi? bizden olmayan girmesin dergahımıza. Bize anlık hislere değil sağlam hislere dayanan Samsunsporluluk lazım.

Bu duyguları hissetmeleri mümkün mü Canikli bunların.Angel35 siteye giriş yaptığında bir  tartışma doğmuştu "Samsunspor'u tutmak için mutlaka Samsun'lu mu olmak lazım " diye.Evet kardeşim bizim gibi Samsunspor'lu olmak için Samsun'lu olmak lazım.Nedeni çok basit.Bizim duygularımızı hissedebilmek için Samsun'la doğal bir bağ olması geekir.Burada doğmışuz ,buranın havasını solumuş,suyunu içmişiz,burada büyümüşüz,bu şehrin her köşesinde yaşanmış bir şeylerimiz var oraları gördüğümüzde vay be ne gündü diyebiliyoruz.Şeytan Metin'leri,(Ki en eski  şeytan metin'i bilir benim jenarasyonum)tanju'ları,Rıfat'ları,Orhan'ları görmüşüz,kazayı yaşamışız,KAZADAN SONRA 19 Mayıs Bayramında fon gurubunda GURURLANARAK SAMSUNSPOR yazmışız,haksızlıklar görmüşüz,ağlamışız daha neler vardır kimbilir aklıma gelmeyen.Bunları yaşayan birinin Samsunspor lu olması kırmızı eyaz görünce heyecanlanması en doğal olay.Ve kim ne derse desin bunları yaşamayan biri samsunspor lu olamaz.en azından bizler gibi olamaz.gs,fb,bjk taraftarı sonradan olunur ama samsunspor lu olmak doğuştan gelen bir  şeydir.çünkü burada doğmanın  doğal sonucudur.

bu hanım gibi manisa maçında yapılan haksızlığı görüp samsunsporlu olunmaz.Hem maden o haksızlığı gördü ve etkilendi neredeydi bu zamana kadar neden o zaman siteye üye olupda duygularını dile getirmedi.samsunspor yazdın mı arama motoruna hemen çıkmıyor mu bizim site.

tesis gezmeleri,fotolar yemekler diyorsun demekki bildiğin bir şeyler var.artık kim ne biliyorsa ortaya koysun bu angelle ilgili.yada bu konuyu burada kapatalım ve bunları bir daha muhatap almayalım açtıkları başlıkları kimse okumasın ve cevap yazmasın yazdıkları cevaplarada cevap vermeyelim olsun bitsin

SAMSUNSPOR GERÇEK SAMSUNSPORLULARINDIR

RauL^^

SAMSUNSPOR SAMSUN'lularındır...
samsunlu olmayanlar tutamaz,hissedemez,bizimle ağlayamaz,tüyleri diken diken olamaz... yok kardeşim haksızsın diyenler engin uzun a destek versinler..

bluegreen55

ne oldu ben kaçırdım galiba...
ya da benim bilmediğim sitede yazılmayan bişeyler biliyosunuz.

bu insanlara neden taktınız anlamadım.
her konu için yeni başlık açmaktan başka rahatsız edici bişeylerimi vardı.
aksine oturup aklı başında yazılar yazıyolardı.

samsunsporlu oolmayan birisi oturupta bukadar özenipte niçin yazılar yazsın.

okunacak siteyi dolduran güzel uzun yazılar yazan timofte gibi bir kaç arkadaş daha vardı birde bu arkadaşlar gelmişlerdi.

ne kadar samsunsporlu olursalar olsunlar.
insanlar samsunspor güzel oynadığı dönemde bile samsunspora sempati duyuyolardı maçını izlemeye geliyolardıda hoşumuza gidiyodu bu insanlar samsunsporluyuz dedide suç mu oldu..
anlamadım

tribünde bir türlü birleşemeyen taraftar gruplarını daha iyi anlamışsınızdır heralde..her biri daha çok daha iyi samsunsporlu olduğunu iddia edip rekabete giriyo demekki...

hasselbaink

Alıntı yapılan: "bluegreen55"ne oldu ben kaçırdım galiba...
ya da benim bilmediğim sitede yazılmayan bişeyler biliyosunuz...

her ikisi de...

Renato

eğer bilmemiz gereken bir şeyler  varsa bilenler açıklasın madem öyle.Hep imalı üstü kapalı ifadeler ama birileri bir şeyler biliyor bu çok açık.ya sitede yada özel mesajla açıklayın o zaman