LİG A 21.Hafta Kasımpaşa 0-1 SAMSUNSPOR

Başlatan Sadece Samsunspor, 11 February 2007, 18:08:59

« önceki - sonraki »

bluegreen55

maça girebilmek için bir oyana bir buyana koşturup durdurdular bizi.

en sonunda kasımpaşa tarafından bilet alıp samsun tarafından girebildik.çünkü samsuna ayrılan biletler tükenmişti ve bir çok kişi de kasımpaşa tarafından izlemek zorunda kaldı maçı..bizde oraya girecektik ama bi şansımızı deneyelim dedik allah tan girebildik.

maç ortada geçti onlarda 1-0 yenebilirdi.
son 5 dakikada hareketlendi maç bizim oyunculardaki 85 dakika görediğim topu kazanma gole gitme arzusunu görünce bişeyler hissetmeye başlaedım herkes çıkışa yanaşırken ben öne yanaştım ve nitekim gol geldi..

müthiş bir andı.iyi ki ordayım umarım aynı sevinçlei seneye galatasaraya fenere beşiktaa karşı yaşayabiliriz.

since1965

Gider diyarbakıra içerde yeniliriz bu hafta.Son dakika da olsa yenmek güzel bir duygu.Uzun zamandan sonra 2000 Samsunspor taraftarını bir arada görmek mutluluk verici.

s_uzunkaya

kocaeli maçından sonra gördüğüm samsunsporda büyü bozulmuşt sanki. bunu elazığ maçında uranılan kazanın verdiği strese bağladım. nerde kocaelindeki samsun nerde bugünkü samsun. acaaip kasvetli sinir bir maç oldu. ilk yarı hiçbirşey anlamadan bitti. kendi kendime bu neydi yaa dedim adta :), top top değil sanki gülle misali acaaip zor bir maç görüntüsü vardı. açıkçası bu maçda gol olmaz diyordum ilk yarıdan sonra. dediğim gibi sanki top gülle vuruyosun gitmiyo, paslaşma hakeza sıfır. yani anlıycanız tam bi sinir harbi yaşadık. ama bu sinir harbinde bile gözüken birtek şey vardı erol kapusuz mudur tabusuzmudur yeter artıkkk die isyan ettirdi bizleri... ilk oyuncu değişikliği olcak kalkan tabelada serdarın numarası!!! çocuk bile inanamadı benmi benmi die işaret yapıp duruyo sağa sola. erol kaldı serdar çıktı. erol bu arada shovuna devam ediyor adam sağdankaçıyo o sola atıyo felan :) derken gene oyuncu değişikliği ohh dedim artık çıkar herhalde...nerdeeee evren dışarı erol içerde :) dakka 80 lerde yokmu burhan yaa nie almıyo bu adamı nası tahammül ediyo bu adama dedim 3 dakka sonra nihayat dakka 83 te (erol genede tasvip edmediğimi söyleyim)erol yuhalanarak yerini burhana bıraktı. o gülle olarak tabir ettiğim topa sol çaprazdan 18 girdiii girmedii sol ayağıyla bi koydu o gülleye ve maçın başından beri ilk kez güllee değilmiş yaa bildiğimiz topmuş dedirtti bize :))harika bi vuruştu 90. dakika olmasıda ayrı bi güzeldi. bence samsunsporumuzun yeniden güveninin yerine gelmesi gerek. diyarbakır maçı ve ist.bel. maçları üstüste kazanılırsa bu iş tamam dır diyorum ben. bu arada büy. bel. maçınada gidcem ;) o maçıda banko görebilirsiniz yani :P

forzasamet

GÜZEL YAZI OLMUŞ DA SANKİ EROL UN ÜZERİNE ÇOK GİTTİN BE ABİ :D

Lusage

Kasımpaşa zaten düşüşte. Hazır yakalamışken yenmemiz iyi oldu. Ama hala o Elazığ maçının etkisinden kurtulabilmiş değiliz. Evde teleteks'e bakınca bile Elazığ maçına yanmamak elde değil. O maçı kazansaydık şimdi ilk 6 değil ilk 2 hesabı yapıyorduk. Neyse bir kaza oldu. İnş. Diyarbakır'ı yenerek Elazığ süprizini unutturacağız...

Erol konusuna gelince. Bilindiği üzere biz Erol'u çok büyük zahmetlerle kadromuza kattık. Altay'ın o günlerde yıldızıydı bu oyuncu. Ve bırakmak dahi istemediler. Yine aynı günlerde Kocaelinin atmaya çalıştığı Burhan'ı kolayca aldık. Ve şimdi aradaki farka bakın. Bin Bir Zahmetle aldığımız Erol formsuz Kovulan Burhan Süperstar misali. Bunlar futbolun içinde olan şeyler. Ancak o yuhalayan arkadaşlara söylüyorum. İllaki onlardan birisi okur bu yazıyı.

1 hafta önce 2 şut'u direkten dönen bu hafta da 1 şut'u direkte patlayan Erol bunların hepsini gol yapsaydı Yuhalarmıydınız yoksa Burhan gibi bağrınızamı basardınız. Birazda böyle düşünün. Her ne kadar formsuz veya isteksiz olsada son 2 maçta şansı biraz yaver gitseydi bize maçı kazandıran oyuncu olacaktı. Keza futbolcuya biraz dikkatli bakarsanız fazla kilolarının olduğunu görürsünüz. O yüzden fazlada üstüne gitmenin bi manası olmadığını düşünüyorum. Sahada takımın Beyni Erol. Erol ne zamanki eski formunu yakalar o zaman Samsunspor'u kimse tutamaz...

Ayrıca bu haftada Erol kötü oynarsa Antrenmana gidip ya Erol yada Hocayla görüşme fırsatı arayacağım. Çünkü Erol böyle devam ederse hem kendisi hemde Samsunspor zarar görür.

bluegreen55

defans bloğu iyiydi
ortasahada yetenekli diyebileceğim kimse yoktu ama mücadele fena değildi.
gökhan kabanın maçta oynadığını maç özetlerini okuyunca anladım.
erol topla buluşuyodu iyi niyetliydi ama henüz o altayda izlediğimiz erol değildi.
bizim sol kanattaki çocuk kimse o iyi olacak gibime geldi.tabi acemiliğini yenerse

s_uzunkaya

arkadaşlar erolu tanımam etmem. burhanı, serdarı feridunu sinanı tanımadığım gibi. fazla kiloymuş iyi niyetmiş anlamam ben.samsunspora şu an iş bitirecek adam lazım. erol serbest vuruştan golünü atsada genede takdirlerimi alamazdı. adam 32 yaşında, ununu elemiş eleğini asmış olması gerekiyo. bence sahada çok acemi bi duruşu vardı. levent hocada bukadar ısrar eddiğine göre muhakkak mazisi iyi olmalı. bence samsunspora beyin erol olacaksa beyinsiz bir samsunsporu tercih ederim. zaten bu saatten sonra beyin değil yürek lazım.
feridun,adnan, serdar, gökhan, tufan, kenan, mustafa
aslan yürekler bence bunlar...
inşallah erol biran önce kendini gösterir diyorum genede....

s_uzunkaya

bu arada feridun demişken, feridun kiralıkmı geldi bize? acaip sempatik , hırslı, delikanlı bi çocuk... çok şık çookk...

cagdasahmet

Erol hazirlik maclarinda 2-3 gol atmisti.Fazla gitmemeli üzerine.Direkten dönen toplari var.Ama izleyemedim henüz.haftaya bakacagiz.

sunbeam

Allah allah bu Erol Kapusuz bu kadar kötümü ya? Öyle bilincli izlemediysemde Altay'in maclarinda en fazla ismi gecen o degilmiydi? Ayrica kaptan ve takimin'in en skorer oyuncusu? Bana göre Levent hoca kötü oyuna ragmen o kadar israr ettiyse demekki normalde kaliteli bir oyuncu. Insallah toparlanip daha verimli olur.

Feridun dediginiz gibi kaliteliyse maalesef kiralik oldugu icin Trabzon sezon sonundu onu vermez bize. Bu adam sag bek mi oynuyor?

Bu arada naklen Diyarbakir macini sabirsizlikla bekliyorum. Yine yenilecek olsak bile bu sefer en azindan kendi gözümle görecegim. Elazig macina radyodan anlatildigi halde inanamamistim.

Forvetim

maçın golünü verebileceğiniz bir link varmı arkadaşlar?

edmontdante

Alıntı yapılan: "slazenger"ama bu sinir harbinde bile gözüken birtek şey vardı erol kapusuz mudur tabusuzmudur yeter artıkkk die isyan ettirdi bizleri... ilk oyuncu değişikliği olcak kalkan tabelada serdarın numarası!!! çocuk bile inanamadı benmi benmi die işaret yapıp duruyo sağa sola. erol kaldı serdar çıktı. erol bu arada shovuna devam ediyor adam sağdankaçıyo o sola atıyo felan :) derken gene oyuncu değişikliği ohh dedim artık çıkar herhalde...nerdeeee evren dışarı erol içerde :) dakka 80 lerde yokmu burhan yaa nie almıyo bu adamı nası tahammül ediyo bu adama dedim 3 dakka sonra nihayat dakka 83 te (erol genede tasvip edmediğimi söyleyim)erol yuhalanarak yerini burhana bıraktı.P

Alıntı yapılan: "Lusage"

Erol konusuna gelince. Bilindiği üzere biz Erol'u çok büyük zahmetlerle kadromuza kattık.
1 hafta önce 2 şut'u direkten dönen bu hafta da 1 şut'u direkte patlayan Erol bunların hepsini gol yapsaydı Yuhalarmıydınız yoksa Burhan gibi bağrınızamı basardınız. Birazda böyle düşünün. Her ne kadar formsuz veya isteksiz olsada son 2 maçta şansı biraz yaver gitseydi bize maçı kazandıran oyuncu olacaktı. Keza futbolcuya biraz dikkatli bakarsanız fazla kilolarının olduğunu görürsünüz. O yüzden fazlada üstüne gitmenin bi manası olmadığını düşünüyorum. Sahada takımın Beyni Erol. Erol ne zamanki eski formunu yakalar o zaman Samsunspor'u kimse tutamaz...
Ayrıca bu haftada Erol kötü oynarsa Antrenmana gidip ya Erol yada Hocayla görüşme fırsatı arayacağım. Çünkü Erol böyle devam ederse hem kendisi hemde Samsunspor zarar görür.

Alıntı yapılan: "slazenger"arkadaşlar erolu tanımam etmem. burhanı, serdarı feridunu sinanı tanımadığım gibi. fazla kiloymuş iyi niyetmiş anlamam ben.samsunspora şu an iş bitirecek adam lazım. erol serbest vuruştan golünü atsada genede takdirlerimi alamazdı. adam 32 yaşında, ununu elemiş eleğini asmış olması gerekiyo. bence sahada çok acemi bi duruşu vardı. levent hocada bukadar ısrar eddiğine göre muhakkak mazisi iyi olmalı. bence samsunspora beyin erol olacaksa beyinsiz bir samsunsporu tercih ederim. zaten bu saatten sonra beyin değil yürek lazım.

Erol KAPUSUZ'u Samsun'da oynanan Ordu ve Elazığ maçlarında izledim.Bu iki maçta da takım 10 kişi oynadı kesinlikle ve Levent Hoca buna rağmen onu her iki maçta da yaklaşık 80 dakika sahada tuttu.Bu iki maçta edindiğim izlenim Erol'un  anlatıldığı kadar da  etkili bir oyuncu olmadığı.Sahada adeta  güçsüzlüğünden dokunsan yıkılacak gibi duran,rakibe pres yapacak gücü de bu nedenle olmayan,aldığı topları olumlu kullanma yüzdesi çok düşük olan bir oyuncu gördük.İki adıma koşamıyor sanki.İki topu direkten dönmüş diyen arkadaşlarım var o iki toptan biri  serbest atış diğeri  arkasında bomboş oyuncumuz dururken elverişsiz pozisyonda son anda  kafasının üstüyle yaptığı şandel bir  kafa vuruşu.Topu arkaya bıraksa yüzde yüzlük bir pozisyon.Diyelim ki  iki şutu direkten döndü  peki ya Elazığ maçında yediğimiz ilk gol.Herkes Akın'a yüklendi bu pozisyonda.Öncesinde ceza sahası önünde  kontrolündeki topu golü atan adama ikram eden (Hatalı pas yapıp adama veren değil ayaklarına dolaştırıp topu kaybeden ) kimdi.Adam topu aldı Kenan'a bir bacak arası sonra da gol tabiki.

Lusage'ye katılıyorum direkten dönen topları gol olsa hakkında bu eleştiriler yapılmayacaktı.Çünkü  herşey skora göre değerlendirilir bu ülkede.

Hepimiz bekliyoruz düzelmesini.Nedeni  Erol'un transfer döneminde şişirilmesi.Altay'ın vermemekteki ısrarcılığı.Tüm bunlar olunca hepimizin beklentisi yükseldi tabiki.

Gördüğüm kadarıyla orta sahanın ortasından ziyade forvet arkasında hücuma dönük olduğunda  daha etkili.Ama bunun içinde önündeki adamların çapraz boş koşularla ona yardımcı olması lazım  bunu da gözardı etmeyelim.Çünkü dikine gidebilir bir görüntüsü var.Ama bizim  kastettiklerimiz bunlar değil,çok güçsüz oluşu,saha içinde  defansif anlamda hiçbirşey yapmayışı ve aldığı topları  olumlu kullanmaması ve hal böyleyken  80 dakika her maçta oyunda kalması.Bu haliyle Erol KAPUSUZ'un yerine kimi koysanız en az onun kadar yapabilir.

Levent Hocanın ısrarını da tam olarak anlamıyorum.Hani Alex yada Sergen gibi adamlar olur ya skoru atacakları bir pasla değiştirirler Levent Hoca da Erol'un böyle olduğuna mı inanıyor acaba.Durur durur bir pas atar gol olur gibi.

Deplasman maçlarını izlemedim ama bence Erol KAPUSUZ transfer döneminde  abartılan bir oyuncu.Takıma pek katkısı olacağına inanmıyorum.Haütta takım onunla 10 kişi oynuyor.Ama biraz fizik gücünü yükseltirse,bahsedilen kiloları atarsa belki iş yapabilir.Ama o zamanda geç olacak bizim için.Burada önemli olan Erol'un kalitesi değil takıma bir an önce katkı sağlaması.Bu katkı  vereceği kilolara bağlıysa onun kilo vermesini bekleyecek kadar uzun zamanımız yok.Milli Takıma giden Sefa'ları Samet'leri  oynatsa belki çok daha iyi olacak.

piyanist

Mal-atyadan sonra en gıcık olduğum takımı yendik.Aklım hala elazığ maçında kaçan puanda.Bu hafta diyarı kesinlikle düdüklememiz gerekiyor.Futbolcuların aklı başına gelmiştir Elazığ maçında inşallah.Diyarbakır maçı çok daha önem kazandı

Turkoman

elazig macini kazanmis olsaydik simdi cok rahat olacaktik. 6. sirada olup dahada yukarilara bakacaktik ama olmadi. artik d.bakiri yenmemiz lazim. bunun baska yolu olamaz.

34 SS 1965

mac kalabalıkdı guzel taraftarımız vardı yanlız yıne tezaurat ozurlulugmuz ustumuzdeydı o kadar kısıden ses cıkaramamak adama kotu koyuyo sadece dırekden donen toplarda hep bır agızdan sovmeler oldu bı o an bıde gol olunca gol sesı cok etkılı 90 dakıka boyunca maca gelen sogutlu bahcelıler şirinler ve mekansızlara tesekkurler bılet olayına gelınca cok kotu yaptılar ama sonun da 100 yakın taraftarımız bedava daldı ıcerı kapılar kırıldı polısler sasırdı:D