Samsunspor Olağan Genel Kurulu : 16/23 Şubat

Başlatan bengülü, 09 January 2007, 17:19:43

« önceki - sonraki »

Pergani 55

Piyanist dediğin dogru Trabzonspor da üç büyükler kadar olmasada oldukça çirkef ve pislik bir takımdır. ben Trabzonu iyi bilirim Trabzonsporuda. bu ülkede futbolu çirkinleştirmek adına ne yaptıkları da ortada ama Trabzonsporu medya büyütmedi. Trabzonlu iş adamları kulübe ciddi anlamda gelir saglayacak birçok yatırım yaptı halende yapıyorlar örnegin İstanbula beş yıldızlı otel yaptırıyorlar simdi.o yüzden bugün Samsunspordan dört kat daha büyük bir bütçeye sahip. bizim işadamlarından çok daha özverili davrandılar istanbul takımı tutmak yerine Trabzonu yücelttiler bu yönüyle Trabzonlu iş adamlarını takdir ediyorum keşke bizim iş adamları da o kadar duyarlı olsalardı.

ramco55

DEDİKODU ... KULÜBÜ HERŞEYİYLE GALİP ÖZTÜRK e DEVREDECEKLERMİŞ..........

Lusage

Alıntı yapılan: "ramco55"DEDİKODU ... KULÜBÜ HERŞEYİYLE GALİP ÖZTÜRK e DEVREDECEKLERMİŞ..........

Kimin malını kime devrediyorlarmış. Galip Öztürk çıkar aday olur oyların hepsini siler süpürür. Böyle şeylere gerek yok ki. Zaten Samsun'un geneli Galip Öztürk takımın başına gelsin diye uğraşıyor.

55cem55

bencede galip öztürk başa geçmeli sonuçta futbol=para adamın kaç milyar dolar parası var hersene ufak tefek yardımlarla bişey olacağı yok geçsin başına 2. menteşoğlu dönemini yaşayalım

red_white

samsunun sahipsiz olmadığını herkese göstermek zorundayız galip öztürk almalı artık biz taraftar olarak ondan bunu istemeliyiz mail atabiliriz arkadaşlar samsunspora sahip çıkmanın zamanı geldi

Lusage

Kongreye 6 gün var ve hala bir başkan adayı yok mu ???

red_white

walla ya koskoca samsundan  gene bi başkan adayı  yok yazıklar  olsun zengin iş adamları samsun sayesinde kazandığınız para helal değildir kendi açımdan galip öztürk anca lafta war bi icraatını göremedik

misafir

galip ozturk olmazsa safak gedikoglu olsun

istanbul grubu

galip öztürk parasını şafak gedikoğlu'da yüreğini samsunsporluluğunu ve bilgisini koysun biri başkan diğeri asbaşkan olsun..walla sırtımız yere gelmez.

hasselbaink

Alıntı yapılan: "istanbul grubu"galip öztürk parasını şafak gedikoğlu'da yüreğini samsunsporluluğunu ve bilgisini koysun biri başkan diğeri asbaşkan olsun..walla sırtımız yere gelmez.

iyi bir fikir ama bunlardan ne galip öztürk'ün ne de şafak gedikoğlu'nun haberi var. birisi birilerine iletmeli bunları.

liseliler

Şafak Gedikoğlu'nun şu en son oynadığımız Kocaeli maçında yaptıklarını bugüne kadar kim yaptı? Hangi yönetici yaptı? Hangi yönetici taraftarla maç izleyip onlarla sesi kısılana kadar bağırdı.Adam yöneticiykende taraftarla birlikte izliyordu maçı.Samsun dan gelen otobüslere maddi destek,camı kırılan otobüslerin camını yaptıran,bütün taraftara kaşkolundan tişörtüne kadar her maçta dağıtan o.Yaralanan taraftarları hastaneden gidip alan o.Daha ne yapsın yaaa.çıkıp bide topmu oynasın.şafak baba gibi bir kaç tane daha adam olsa valla bu durumda olmazdık billa.

istanbul grubu

Liseliler bu yazdıklarınızada bir eklemede biz yapalım..geçen arkadaşlarımız şafak babanın yanında idiler..onlar yanındayken kaşkolcuyla yaptığı telefon konuşmasını duymuşlar..Söğütlübahçelilere üzerinde söğütlübahçeliler yazan yüzlerce kaşkol yaptırıyormuş..ofisine giden her samsunluya samsunsporla ilgili bir şeyler hediye ediyormuş..şirketlerinde çalışanlarında çoğu samsunlu..bizim arkadaşlar abi neden başkan adayı olmuyorsun diye sormuşlar..verdiği cevabı yazalım..samsun şehri ve yerel yönetimler samsunspor'a benim istediğim desteği vermediği sürece aday olmayı düşünmüyorum..eğer bir gün bu taahhütleri alırsam kimsenin aklının hayalinin alamayacağı şeyler yaparım ve Samsunspor'u kafaya oynatırım..buda saman alevi misali olmaz buna emin olun demiş.

34 SS 1965

bekliyoruz gercekten artık safak gedıkoğlunu ıstıyoruz sıkıldık her mac oncesı acaba yenermıyız yenılırmıyız gıbı ıcımızdekı endıseyı kaldırmak ıstıyoruz gel artık safak abı gel en buyuk baskan bızım baskan ŞAFAK GEDİKOĞLU geliyor oooo

mehmet yılmaz

Aslında 2.Ligdeki bir Samsunspor'u almak Süper Ligdeki bir Samsunspor'u almaktan çok daha riskli ve zor bir iş... Dolayısıyla bir zamanlar başkanlığı düşünenler bugün için aynı fikri taşımıyor olabilirler. Ancak bir de şöyle bir durum daha var. Merhum Menteşoğlu da takımı 2.Ligde iken almıştı; keza İsmail Uyanık da öyle...

Samsunspor bugün niteliksiz bir yönetim anlayışıyla idare edilmektedir. Örnekler gani; hangi birini sıralayalım ki! Zaten Samsunspor'lular bu zaafiyetleri son noktasına kadar biliyor ve bir kenara yazıyor. Takımımız inşallah bu sene en azından Yükselme Maçlarıyla Süper Lige geri döner lakin bu tarz bir yönetim ile başarıda süreklilik sağlanamaz.

Ben, bu kongrede herhangi bir aday çıkacağını sanmıyorum. Bu Samsunspor'umuzun sahipsiz olduğundan falan değildir kesinlikle. Çünkü bu şehrin kendine ait bir bürokrasi ve burjuva yapısı var ve yalın Samsunsporlu olmak tek başına birşey ifade etmiyor.

Şafak Bey'i tanımam ancak iyi bir Samsunsporlu olduğunu biliyor, duyuyoruz. Samsunspor'u sevenlerde aşk var, fikir var ancak maalesef para yok...

istanbul grubu

sevgili tuzla grubu başkanı arkadaşımız..Şafak Bey bize söyledi..herhalde Kocaeli maçı sonrasında kendisiyle konuşmuşsunuz..Kasımpaşa maçında tuzla grubu başkanına kaşkol ayırın ve kendisine teslim edin diye talimat verdi..kaşkollarınızı ayırdık zaten merak etmeyin..eee emir büyük yerden geldi..zaten senide çok seviyor..şafak bey gerçekten gönülden samsunsporluları çok sever..Kasımpaşa maçında görüşmek üzere.