Samsunspor Olağan Genel Kurulu : 16/23 Şubat

Başlatan bengülü, 09 January 2007, 17:19:43

« önceki - sonraki »

bengülü

Nuri Asan Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyen Cevat Öncü, Samsunspor'un Antalya'da 2. devre hazırlıklarına devam ettiğini belirterek "Ligin ikinci devresinde ilk yarıda kaybettiğimiz puanları yeniden toplamak ve galibiyet serisi yakalamak için yoğun bir şekilde çalışmaları sürdürüyoruz. Samsunspor, yapılan nokta transferlerle Turkcell Süper Ligi'ne çıkacak en güçlü adaydır. Umarım bu hedefimize ulaşırız" dedi.

4 tane önemli oyuncu transfer ettiklerini ve forvet bölgesine 2 tane daha futbolcu almak için çalışmaları sürdürdüklerini ifade eden Öncü, Samsunspor'a büyük külfet getirmeyecek kaliteli oyuncuların peşinde olduklarını söyledi. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek futbolcularla devre arasında görüşmelere başladıklarını belirten Öncü, sözleşmesi bitecek oyuncuların bir çoğu ile yeniden anlaşma sağladıklarını anlattı.

Yönetim Kurulu toplantısında 16 Şubat tarihinde olağan genel kurul yapılması için karar aldıklarını söyleyen Cevat Öncü, 16 Şubat'ta çoğunluk sağlanamazsa 23 Şubat'ta çoğunluk aranmaksızın genel kurulun yapılacağını söyledi. Cevat Öncü, Samsun'un ve Samsunspor'un istediği yönetim kurulunun bu genel kurulda oluşması için çalışacaklarını sözlerine ekledi.

jean

iyi sezon sonu imzasi biteceklerle anlasmislar simdiden onlem alalim da sene sonunda sikinti cikmasin yine

ngonge

Alıntı yapılan: "bengülü"
Sezon sonunda sözleşmesi bitecek futbolcularla devre arasında görüşmelere başladıklarını belirten Öncü, sözleşmesi bitecek oyuncuların bir çoğu ile yeniden anlaşma sağladıklarını anlattı.

bu çok önemli. akıllıca bir adım, oyuncuların aklı çelinmeden sözleşmeler imzalanmalı.

bunun bir de tersi var, sözleşmesi bitecek başka takımlarda olan oyuncularla da ön anlaşma yapılmalı. avrupa da işler böyle yürüyor...

veis

yönetimden iyi adımlar gelmeye başlıyor galiba umarım takım süper lige çıkarda sezon sonu çok rahat geçiririz.süperlige çıkamazsak işimiz zor.2.lige topçu gelmek istemiyor.

Pergani 55

ben Samsunspor'dan ümitli degilim. inşallah yanılırım...

jean

birader ben sende fanatiklik gormeedim insallah yaniliyorumdur konusmalarin o yonde sen tarftar degilde gunduz samsunu tutan aksamlarida kahvede istanbul takimi iicn sevinen birine benziyorsun yanilt beni lutfen

King Of The North

Samsunsporumuz Süper Lige çıkarsa işte o zaman yanılırız.Ligin ilk yarısını 11.bitiren hangi takım 2.yarıda şampiyon oldu ki biz olalım.Benim en iyi ihtimaldeki umudum 3.4.5. veya 6.bitirmemizdir.Onun dışında bu yıl küme düşmesek buna bile razıyım açıkcası.Ben Ankara'da hiç böyle kötü bir Samsunspor izlemedim bu zamana kadar.Hem Telekom hem Oftaş maçı taraftara rağmen fiyaskoydu.
Umarım artık başımız öne eğilmez,Ordu maçı iyi bir başlangıç olsun bizim için.

Pergani 55

jean dostum bana diyorsun herhalde.kusura bakma ama bu sözü bir hakaret kabül ediyorum.Hem Samsunlu olacagım hem başka bir şehrin takımını tutacagım öyle mi? bu bana çok saçma geliyor ben İstanbullu degilim ki niye İstanbul takımı tutayım hatta avrupada yenilmeleri dahi beni sevindiriyor.Allah o istanbul takımlarının belasını versin Türk futbolunun temizlenmesi için o üç takımın liğden atılması lazım. ama Samsunspor'dan hala ümitli degilim bu sene 1. liğe çıkacagımıza inanmıyorum belki ilk altıdan zorlarız ama pek ümitli degilim

piyanist

Alıntı yapılan: "Pergani 55"Türk futbolunun temizlenmesi için o üç takımın liğden atılması lazım.

Kardeş foruma hoşgeldin.Bence bu 3 takıma 4.üyü ekleyebiliriz.Ne kadar çirkeflik düzembazlık var hep bunların başının altından çıkıyor.Türk futbolunu çirkinleştiren bu 4 takım.

Bu sene ilk 6 ya kalırız.İlk 2 zor gibi görünüyor.Ama bu takım istesin gerçek Samsunspor Gibi oynasın ilk 2 de hayal değil.yeterki gerçek takım ruhuna ulaşabilelim

Tribün_ali

Ya onlar ne büyük kulup onlar benim gözümde amatör onların bütcesi büyükte ondan öyle bizim de bütcemiz onlar kadar olsa biz şuan avrupada final oynarız bütün kupalarda ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE SAMSUNSPOR ERMENİ DEGİLİZ SADECE SAMSUNSPORLUYUZ

jean

onlari buyuk yapan istanbul medyasi ezelden beri goruyoz avrupada yuzyilda iki avrupa kupasi sadece

Lusage

Eğer bir başkan çıkacaksa herkesin onayladığı parası olmasa bile sözü para sayılabilen

Bu ve bundan bir önceki gibi atıp tutan değil. Yapan

Yaşlı içi geçmiş değil Genç dinamik oyunculara izin verecek

Kulübü 1-2 sene değil uzun vadede yönetebilecek

Taraftarı holigan olarak değil. Takımına bağlı kişiler olarak görüp her ne durumda olursa olsun savunabilecek

Federasyona körü körüne bağlı değil Kendi menfaatleri doğrultusunda hareket edebilecek

.
.
.

Bu ve benzeri özellikleri bulunan bir başkan adayı çıkarsa Samsunspor o takımların yapamadığınıda yapar. Ama çıkacakmı böyle başkan?

red_white

her nekadar kişilik önemli olsada maddi gelir çok önemli kulübe gelir getirecek bi kaynak bulmak zorundalar

red_white

MeL_55

AlıntıBAŞKAN ADAYI ÇIKMALI

Bu ay içinde yapılacak kongre öncesinde şu ana kadar kendilerine bir liste ulaşmadığını belirten Başkan Başoğlu, "İnşallah kulübün menfaatleri doğrultusunda bu işe gönül vermiş insanlar talip olacaklardır. Mali yönden çok daralıyoruz" dedi

SAMİMİ AÇIKLAMALAR
Samsunspor Başkanı Mazhar Başoğlu, bu ay içinde yapılacak olağan genel kurul için kendilerine şu ana kadar ulaşan bir listesinin bulunmadığını söyledi. "İnşallah kulübün menfaatleri doğrultusunda bu işe gönül vermiş insanlar talip olacaklardır" diyen Başkan Başoğlu, "Mali yönden çok daralıyoruz. Şu ana kadar kulüp kasasından çıkan paranın yüzde 60'lık kısmı eski borçlara gitti. Bundan sonraki dönem için ise taksitlendirilmiş borçlar daha da artarak ödenmesi gerekecek. İlerleyen dönem için şehir desteğine ihtiyacımız olacak" diye konuştu.

Yarınki Kocaelispor maçı içinde görüşlerini bildiren Başkan Başoğlu, Kırmızı-Beyazlı takımın ikinci yarının ilk maçında Orduspor'u yenerek iyi bir başlangç yatığını belirterek, "Bundan sonra çıkışımız sürecek. Yeni transferlerle daha da güçlendik. Bunların birbirine uyum sağlasıyla daha da iyiye doğru gideceğiz. Rakiplerimizin kaybetmesiyle hedefimize yaklaşıyoruz. Kocaeli karşısında da galip gelip ilk 6 iddiamızı sürdüreceğiz. Öncelikle hedef ilk 6 ama rakiplerimizin durumuna göre hedefimizin heran büyüyebilir" dedi. Mehmet SOYKAN