Rezalet: Engin Uzun geri döndü!

Başlatan hasselbaink, 05 January 2007, 13:50:43

« önceki - sonraki »

since1965

Alıntı yapılan: "maraton"her taraftar bu kişinin bu camiadan dışlanması için tepkisini her ortamda en demokratik ama en gür şekilde koymaya devam etmelidir ve haykırmalıdır !! "senin ve senin gibileri bu camiada istemiyoruz"

ilk yapılan tepki epey ses getirdi.belki de samsunspor tarihinde bu kadar tepki getirilen bir olay olmamıştır.resmi sitede ilk defa bir tepki üzerine açıklama yapıldı.eger ona benzer bir tepki metni hazırlanırsa yine aynı adreslere yollarsak ses getireceginden eminim.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: "since1965"

ilk yapılan tepki epey ses getirdi.belkide samsunspor tarihinde bu kadar tepki getiren bir olsy olmsmıştır.resmi sitede ilk defa bir tepki üzerine açıklama yapıldı.eger ona benzer bir tepki metni hazırlanırsa yine aynı adreslere yollarsak ses getireceginden eminim.

ben de benzer bir görüş taşıyorum. bir inisiyatif konuldu ortaya. taraftarlığın sadece iki haftada bir maça gitmek olmadığını; Samsunsporluluğun hayatımızın öncü kavramlarından birisi olduğunu az buçuk ispat etmiş olduk.

Tarafımızı belli ettik hiç değilse...

HIRÇINLAR

ARKASI GELMEZ DERTLERİMİN
BIKTIIM İLLLALAH
BİZEDE BİR GÜN
KADER GÜLER
GÜLER İNŞALLAH
ENGİNİN KEYFİ YERİNDE
YİNE MAŞALLAH
BİZEDE BİR GÜN
KADER GÜLER
GÜLER İNŞALLAH
BÖYLE GELMİŞ
BÖYLE GİTMEZ
GİTMİYCEK VALLA
BİZEDE BİRGÜN
KADER GÜLER
GÜLER İNŞALLAH

since1965

Alıntı
Futbol Şube Sorumluluğu görevinin başında olduğunu, ancak kardeşinin rahatsızlığı nedeniyle Antalya Kampı'na Çarşamba günü gideceğini belirten Pınar, "Bu süre içerisinde eski Futbol Şube Sorumlusu Engin Uzun'a "Bir hafta takımın başında kal' diye rica ettim. O da beni kırmadı. Çarşamba günü Antalya kampına katılacağım. Görevimin başındayım" dedi.

çarşamba günü kampa katılacakdı bugun perşembe hala naci pınar kampa gitmedi eger yarın da ses gelmez ise protesto metinlerine devam edelim biz çocuk degiliz arkadaşlar.tepkisiz kalmayalım.

MeL_55

AlıntıPINAR ANTALYA'DA

Bugün Antalya'da olması beklenen Futbol Şube Sorumlusu Naci Pınar, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek futbolcularla görüşmeler yapacak

PINAR ANTALYA'DA

Samsunspor, bir yandan dış transferde oyun arayışlarını sürdürürken bir yandan da iç transferde sözleşmesi sona eren futbolcularını ikna edebilmek için uğraş veriyor. Kırmızı-Beyazlı ekip, ilk etapta Adnan Güngör, Mustafa Çiçek, Evren Kürkçü, Kenan ve Caner'e imza attırmaya çalışacak. Futbol Şube Sorumlusu Naci Pınar, konuyla ilgili olarak dün Antalya'ya gitti.

ARAYIŞLAR SÜRÜYOR
Bu arada transfer görüşmeleriyle ilgili de açıklamalarda bulunan Kırmızı-Beyazlı ekibin Futbol Şube Sorumlusu Pınar, "Oyuncu arayışlarımız devam ediyor. Daha öncede söylediğimiz gibi devre arası transferlerinde kaliteli oyuncu bulmak çok zor. Samsunspor, olarak bütün gayretimizle kadromuza yeni isimler kazandırmak istiyoruz. Bunun için çalışıyoruz" diye konuştu. Özgür KALANBAK

Pergani 55

Trabzonlu olmasını geçtik Trabzonspor kongre üyesi olması affedilir birşey degil dogrusu. Samsunspor'da yöneticilik yapmak bu kadar kolay olmamalı. ya bu kulübün kongre üyesi olacaksın ya da burada olmayacaksın. Ama benim asıl anlamadıgım şey bu Engin Uzun'un vazgeçilmez bir tarafı varda biz mi göremiyoruz niye yönetim bu adamdan vazgeçemiyor

hasselbaink

Alıntı yapılan: "Pergani 55"Ama benim asıl anlamadıgım şey bu Engin Uzun'un vazgeçilmez bir tarafı varda biz mi göremiyoruz niye yönetim bu adamdan vazgeçemiyor

Çok güzel bir soru... Hatta Trabzonsporluluk da bir tarafa adamın futbol kültürü ve bilgisi de yok! Demek ki anasayfadaki ankete Uzun geri dönsün diyebilen bir azınlık bu adamın çevresinde ve sürekli onu pohpohluyor. O da helal olsun bana yav, ben ne büyük adammışım deyip devam ediyor.

Bu arada yönetimin de bu adamı kamp sorumlusu, ( ne demek oluyorsa, sanki izci kampına obabaşı olunuyor) yapması da yönetimin Samsunsporluluk hassasiyetinden uzak olduğunun bir nişanesi!

supporter

Alıntı yapılan: "canikli"Demek ki anasayfadaki ankete Uzun geri dönsün diyebilen bir azınlık bu adamın çevresinde ve sürekli onu pohpohluyor.

Samsunsporluluk adına düşünen hiç kimsenin bu adamın dönmesini isteyeceğine inanmıyorum. Zaten geri dönsün diye oy veren oranı çok az. onlar da dediğin gibi çevresindeki şakşakçılar veya anket herkese açık olduğuna göre diğer takımların mesela Trabzonun vb. taraftarı olabilir. Samsunsporlu olup bu adama dönsün diyen olsa topice de gerekçesiyle birlikte yazardı diye tahmin ediyorum.

piyanist

Kardeşim Supporter sağolasın.Supportere aynen katılıyorum.Sonuçta herkeze açık bi site.Allah bilir kendisi değişik bilgisayarlardan giriş yaptı kendine oy gönderdi.Bu kadar uzun boylu olmasa bile kendi etrafındaki şakşakçı takımıdır.Yada bazı takım taraftarları...