Rezalet: Engin Uzun geri döndü!

Başlatan hasselbaink, 05 January 2007, 13:50:43

« önceki - sonraki »

hasselbaink

admin@halkgazetesi.com.tr,info@habergazetesi.com.tr,info@kanalstv.com,
forzasir@forzasirinler.com,sogutlubahceli_cilginlar@hotmail.com, info@samyo.com.tr,samsunspor@samsunspor.org.tr,
samsunspor@superonline.com,
bilgi@basogluinsaat.com,mbasoglu@turk.net,
e.mirza@zaman.com.tr,hakan_dilek62@mynet.com,MehmetSoykan@HalkGazetesi.com.tr,
TevfikDemir@HalkGazetesi.com.tr,resulakcay@takipgazetesi.com

bu isimlere toplu halde gönderebileceğiniz gibi tek tek de yollayabilirsiniz.

Samsunspor.biz adına şu bildiriyi uygun gördüm. Sanırım hepiniz katılırsınız buradaki görüşlere...

Ayrıca bağımsız ibrey olan tüm Samsunsporluların olduğu kadar başta işlek bir web sitesi olan Şirinler olmak üzere Söğütlübahçeliler, STD, Mekansızlar, Samsunspor Taraftar Birliğine dahil olan bütün grupların da bu meseleye destek vermesini ve samsunsporluluar olarak birlikte tavır konulması gerektiğini düşünüyorum.

Uzun, vaz geçer mi bilmem ama en azından biz tavrımızı koymayı başaralım.

işte bizim bildirimiz...  

AlıntıBağımsız Samsunspor Taraftarları olarak Samsunspor'umuzu "sosyal faaliyet" kapsamında gören ve bir başka takımın kongre üyesi olan, ayrıca futboldan zerre kadar anlamadığını sezon başı transferleriyle ispatlamış olan Engin Uzun'un tekrar futbol şube sorumlusu yapılmasına şiddetle karşıyım.
Kendisine yapılan eleştirileri anlamaktan uzak olan ve her Samsunsporluyu çapulcu, serseri gibi gören bu kişi "parasını veriyorum; kime ne?" mantığıyla hareket etmemelidir.

Samsunspor'u hafife alan, tribünlerce sevilmeyen ve futbol kültürü de oldukça kötü olan Uzun'un varlığı zaten son bir umudu kalmış olan Samsunspor taraftarını derinden yaralarken, işlerin kötüye gitmesine de sebep olur.
Süründürdüğü Samsunsporluluk değerlerinin ölmediğini anlayınca son bir darbe vurmak için mi geliyor yoksa?
Anlamıyor mu?
İS-TE-Mİ-YO-RUZ...

Bu saatten sonra yönetim de bu duruma çanak tutacağı için iyi niyetinden şüphe duyulacaktır.

Samsunspor'u sevenler susmasın artık...

Samsunspor, Samsunsporluların olsun...

Engin Uzun gidene kadar bütün demokratik yöntemlerle protesto edeceğiz kendisini ve ona ortak olanları!...

www.samsunspor.biz

MeL_55

Alıntı yapılan: "canikli"admin@halkgazetesi.com.tr,info@habergazetesi.com.tr,info@kanalstv.com,
forzasir@forzasirinler.com,sogutlubahceli_cilginlar@hotmail.com, info@samyo.com.tr,samsunspor@samsunspor.org.tr,
samsunspor@superonline.com,
bilgi@basogluinsaat.com,mbasoglu@turk.net,
e.mirza@zaman.com.tr,hakan_dilek62@mynet.com,MehmetSoykan@HalkGazetesi.com.tr,
TevfikDemir@HalkGazetesi.com.tr,resulakcay@takipgazetesi.com

ben hepsine yolladim canikli kardesim

timofte

Alıntı-Yöneticilere ulaştırılması ricası ile-

Sayın Samsunspor yöneticileri,

Bugün aldığımız bir haber, ligin ikinci yarısı öncesinde bizleri ümitsizliğe itmiş ve büyük hayal kırıklığı yaratmıştır. Futbol Şubesi Sorumlusu Sayın Naci Pınar'ın yerine daha önce aynı görevden istifa etmiş olan Engin Uzun'un getirilmesi bu kulübün geleneğine ve ilkelerine vurulmuş ağır bir darbedir.

Samsunspor büyük bir camiadır ve ülkenin her yanında hiç hesapsız ve çıkarsız sevenleri vardır. Belirtmek isteriz ki bizler kişileri değil kulübümüzü seviyor, kimsenin ismiyle kavgaya girmiyoruz. Ancak Sayın Uzun gerek sezon başındaki icraatları, gerek Trabzonspor kongre üyesi olması, gerekse de bu üyeliğini savunurken kullandığı söylemler ile Samsunspor'u sevenlerin gözünde olumsuz bir yer edinmiştir. Başka hiç kimse bu görevi yerine getiremezmişçesine böyle bir isimde ısrar etmenin kimseye ve bu arada kulübümüze yararı olmayacaktır.

Kaldı ki kendisi görevi bırakırken "sevilmediğim, istenmediğim yerde durmam" ifadesini kullanmış idi.

Bugün birdenbire insanlar Uzun'u sevmeye başlamış değildir. Samsunsporluların % 90'ının başka takımların taraftarı olduğunu söylemek, bu camiayı küçümsemektir. Bu takıma gelen genç futbolculara dahi Samsunspor'un kendi idealleri olmadığı anlamını doğurmaktadır. Böyle yaralar kapanmaz ve böyle sözler unutulmaz.

Samsunspor'da yöneticilik yapmanın kolay olmadığını, gösterilen özveriyi biliyoruz. Bizler de Samsunspor'la sevinen, üzülen, elinden geldiğince kulübüne destek olan insanlar olarak duygularımızı bu şekilde iletmeye hakkımız olduğunu düşündük.

Bu tepkileri bugüne kadar olduğu gibi "bir avuç çapulcunun" kayda değer olmayan düşünceleri olarak görmekte özgürsünüz. Hatta bu tepkiyi "trabzon düşmanlığı" şeklinde algılayıp hafife almanız, ve kamuoyuna o şekilde lanse etmeniz de mümkündür. Bizler yine alınan sonuçlar karşısında herkesten fazla sevinir, herkesten fazla üzülürüz. Ama içimiz acıyarak. Samsunspor'un ilkeleri olduğunu gözönüne almanız ve içimizi daha fazla acıtmamanız dileğiyle..

Saygılarla
.

Alternatif olarak ben de yukarıya kopyaladığım metni belirtilen adreslerin büyük bölümüne gönderdim.
İsteyen arkadaşlar da alabilirler.

hasselbaink

Alıntı yapılan: "timofte"Alternatif olarak ben de yukarıya kopyaladığım metni belirtilen adreslerin büyük bölümüne gönderdim.
İsteyen arkadaşlar da alabilirler.

eline sağlık Timofte. bu tür alternatifleri çoğaltmamız ve mümkün olduğunca ilgili kişilere yollamamız lazım.
bu metni de yollayacağım şimdi.

ngonge

en büyük transferimiz engin uzun.  :shock:

MeL_55

arkadaslar yanisikla adim i yolladim ! adimi görüp bana
ceza falan verirler mi   :roll:  lütfen yardimci olun  :roll:  :roll:

timofte

Alıntı yapılan: "MeL_55"arkadaslar yanisikla adim i yolladim ! adimi görüp bana

ne yolladığını tam bilemiyorum ama bir önceki sayfadaki metinler demokratik tepkilerdir.
e - postayı ben de gerçek adımla gönderdim ..

hasselbaink

Alıntı yapılan: "MeL_55"arkadaslar yanisikla adim i yolladim ! adimi görüp bana

aynen yukarıdaki metinleri yolladıysan hiç bir şey olmaz küfüri hakaret vs. yoktu değil mi? ben de kendi adımı verdim. endişe edecek bir şey yok  :wink:

MeL_55

Alıntı yapılan: "timofte"ne yolladığını tam bilemiyorum ama bir önceki sayfadaki metinler demokratik tepkilerdir.
e - postayı ben de gerçek adımla gönderdim ..

bunu yolladim canikli nin yazisini  canikli,timofte kardeslerim lütfen cvp yazin
Alıntı
Bağımsız Samsunspor Taraftarları olarak Samsunspor'umuzu "sosyal faaliyet" kapsamında gören ve bir başka takımın kongre üyesi olan, ayrıca futboldan zerre kadar anlamadığını sezon başı transferleriyle ispatlamış olan Engin Uzun'un tekrar futbol şube sorumlusu yapılmasına şiddetle karşıyım.
Kendisine yapılan eleştirileri anlamaktan uzak olan ve her Samsunsporluyu çapulcu, serseri gibi gören bu kişi "parasını veriyorum; kime ne?" mantığıyla hareket etmemelidir.

Samsunspor'u hafife alan, tribünlerce sevilmeyen ve futbol kültürü de oldukça kötü olan Uzun'un varlığı zaten son bir umudu kalmış olan Samsunspor taraftarını derinden yaralarken, işlerin kötüye gitmesine de sebep olur.
Süründürdüğü Samsunsporluluk değerlerinin ölmediğini anlayınca son bir darbe vurmak için mi geliyor yoksa?
Anlamıyor mu?
İS-TE-Mİ-YO-RUZ...

Bu saatten sonra yönetim de bu duruma çanak tutacağı için iyi niyetinden şüphe duyulacaktır.

Samsunspor'u sevenler susmasın artık...

Samsunspor, Samsunsporluların olsun...

Engin Uzun gidene kadar bütün demokratik yöntemlerle protesto edeceğiz kendisini ve ona ortak olanları!...

www.samsunspor.biz

hasselbaink

hiç bir şey olmaz
gayet de ölçülü ve medeni bir metin o...

canını sıkma

ben de ismimi verdim

MeL_55

Alıntı yapılan: "canikli"hiç bir şey olmaz
gayet de ölçülü ve medeni bir metin o...

canını sıkma

ben de ismimi verdim

cok sagol canikli gece gece rüyama girecek ti son anda hayatim i kurtartin cok sagol kardesim

jean

adam resmn trabzonsporlu ve samsunsporda gorev yapacak kabullenek olay degil bu cok sacma bir sey biran once baskasini bulmak lazim

ngonge

hangi yuzle geri geliyor anlamak mumkun degil. ne mide varmis adamda.

maraton

bu metini sadece onlara özel e maillerde kalmış bir tepkinin dışına taşırmalıyız bence.. gerçi bu forumun kullanıcılarının bir çatı altında kurumsallaşıp burada dile getirilen ortak tepkileri tüm kamuoyu ile paylaşıp meydanı bunlara bırakmamalıyız.. bu bağlamda şu an var olan derneğin pek etkili olmadığını üzülerek görüyorum umarım onlarda tepki koyar.. bu metni biraz daha elden geçirip yerel bir gazetede falan yayınlatalım timofte
ben üstüme düşen maddi manevi her türlü sorumluluğu seninle paylaşır bir isim altında yapılamıyorsa da senin isminin yanına gerçek ismimle de imzayı çakarım.. kongrede ki gibi en azından aykırı sesler olduğunu duysunlar bu şehirde bu takımı sahipsiz sananlar.. göreve timofte kardeşim..

since1965

GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ GEÇİCİ

Başkan Mazhar Başoğlu, Futbol Şubesi Sorumluluğu görevindeki Naci Pınar ile Engin Uzun arasındaki görev değişikliğinin geçici olduğunu söyledi

GÖREVE GERİ GELECEKTİR
Futbol Şube Sorumlusu Naci Pınar'ın kardeşinin sağlık sorunları nedeni ile Samsun'dan ayrılamadığını ifade eden Başkan Mazhar Başoğlu, "Takım Antalya kampında başsız kalmasında diye Engin Uzun'dan geçici olarak bu görevi üstlenmesini ve kampa gitmesini istedik.O da bizi kırmayıp bu görevi kabul etmiştir. Naci Pınar'ın önündeki engel ortadan kalkınca yine görevine gelecektir. Kendisi zaten Samsun'dan yine transfer çalışmalarını sürdürüyor" dedi.