Rezalet: Engin Uzun geri döndü!

Başlatan hasselbaink, 05 January 2007, 13:50:43

« önceki - sonraki »

hasselbaink

ben de tam bu heberi ekliyordum
demek ki bize geçici bir süre için hakaret ediliyormuş
belki de bir nabız yoklama operasyonuydu bu.
yine de bu sürenin kesin olmaması, vekaleten durma halinin asalete dönüşme ihtimali gibi sebepler can sıkıcı.
tepki mesajlarına devam etmeliyiz. bu adam en ufak bir fırsatı kaçırmaz yoksa.

piyanist

Engin Uzun'un İsmi Geçmesi bile miğdemizi bulandırıyor.Geçici olsa bile engin uzun ismi kalbimize ok gibi saplanmıştır.Yol yakınken yapılan bu yanlıştan acilen vazgeçilmelidir.Tam taraftar olarak bütünleşecez diyoruz saçma sapan adamların isimleri gündemde dolaşıyor bu daha çok Taraftarı Germe Operasyonuna Benziyor...

samet

bence yönetimin değişmesi lazım. bu neya bizi satanlar geri dönüyor.

MeL_55

arkadaslar bana sayin Mehmet YILMAZ dan cevap geldi iste

AlıntıMerhaba...

Öncelikle Samsunsporlular olarak böylesi bir eleştiri kültürü geliştirmiş olduğunuz için tebrik ederim. Neticede bir Samsunsporlu olarak ben de böylesi bir gelişmeden fazlasıyla rahatsız oldum; hissiyatımız aynıdır!..

Taraftar siteleri ve yerel gazetelerdeki okur yorumlarından da takip ediyordum vaziyeti. Kısmet olursa önümüzdeki hafta sonu, "20 Ocak 1989" kazamızın yıldönümü öncesi eski futbolcularımızdan Emin Kar ve Kasım Çıkla ile bir röportaj yapmayı planlıyorduk zaten. Nitekim o güne kadar epey bir tepki maili alacağımı düşünüyordum. Kaldı ki şimdiye kadar bana ulaşanların sayısı 8'i buldu.

Ancak bugün okuduğumuz bir haber "bu görevin geçici olduğu" yönünde. Muhtemelen yönetim eleştirileri "zaten geçici" diyerek bertaraf edecektir. Halbuki, Samsunsporluluk kavramı için bu işin geçicisi, daimisi olmaz...

Tepkilerimizi Samsunsporluluk kültürüne yakışır şekilde devam ettirmeliyiz. Şayet önümüzdeki hafta sonuna kadar bir değişiklik olmazsa ben de bizzat ilgili kişilerle görüşeceğim.

Bu yönetim anlayışıyla her ne kadar çok da umutlu olamasam da Samsunspor'umuzun en kısa sürede esas yerine terfi etmesi temennisiyle...

Selamlar

Mehmet YILMAZ
Zaman-Sporvizyon

Ladikli

Şaka gibi rüya sanki.böyle bir saçmalık,rezalet olamaz ya.daha dün söylemedik laf bırakmamıştın ben şöyle adamın,onurluyum,gururluyum istenmediğim yerde durmam kendime hakaret etttirmem diyen sen değilmiydin.bu nasıl bir kişilik,karakter açıklada bizde öğrenelim.seni bu takımda kimse sevmiyorda istemiyorda git kendi işine bakya.Samsunsporda seni görmek,adını duymak istemiyoruz.hatta şehride terkedersen daha iyi olur.Samsunun geleceği için yap bunu.birkez olsun bari faydan olsun bu şehire

mehmet yılmaz

Alıntı

Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu  Naci Pınar,  bir yerel gazetede çıkan," Pınar Gitti Uzun' Geldi" başlığıyla manşetten verilen haberin doğru olmadığını söyledi Görevimin  başındayım" dedi.
Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Naci Pınar, görevinden ayrıldığına ilişkin idiaları yalanladı. Futbol Şube Sorumluluğu görevinin başında olduğunu, ancak kardeşinin rahatsızlığı nedeniyle Antalya Kampı'na Çarşamba günü gideceğini belirten Pınar, "Bu süre içerisinde eski Futbol Şube Sorumlusu Engin Uzun'a "Bir hafta takımın başında kal' diye rica ettim. O da beni kırmadı. Çarşamba günü Antalya kampına katılacağım. Görevimin başındayım" dedi.

Forvetim

ben bu kulübün politikasına bi anlam veremedim arkadaşlar bu ne perhiz böyle,,adama başka yeriyle gülerle yaa,,harbiden ayıp başka bişey denmez..

MeL_55

AlıntıEngin Uzun Kampta

Samsunspor Yönetim Kurulu üyesi ve eski Futbol Şube Sorumlusu Engin Uzun dün Antalya'ya gelerek Kırmızı-Beyazlı takımın kampına katılıp Mardinspor karşılaşmasını izledi.

Forvetim

ne utanmaz yüzsüz adammış bu be, istenmediğin yerde ne işin var terbiyesiz,,,bu kulüpte bir iki kişinin kafası taraftar tarafından koparılmadıkça bu kulüp düzelmeyecek arkadaşlar. artık bu anlaşılıyor.

bluegreen55

bir insan  bu kadar yüzsüz olamaz.

kesin adamın samsunspor sevgisi olması lazım her şeye rağmen samsunsporun peşinde koşuyosa..

ama karar vermeli kendisi

'bir gönülde iki aşkın yeri yoktur'

salihcakir

Bu işin içinde neler olduğu bu dakikadan sonra beni çok ilgilendirmiyor ama; şununda altını çizerek belirtmek istiyorum ki samsunspor bayrağını layıkıyla taşıyamayacak insanların samsunsporda yönetici sıfatıyla bulunmalarını hazmedemiyorum.

Engin Uzun'un onurlu bir biçimde attığı istifa adımının ardından; çarkedip eski koltugunu sahiplenmeye çalışmasını esefle kınadıgım gibi bunun da samsunspor'a hizmet aşkı diye lanse edilmesini hiç inandırıcı ve samimi bulmuyorum.

Bunu belki onlarca kez dile getirdik ama anlamayanlara inat bir kez daha zikredilmesinde fayda var; SAMSUNSPOR bir siyasi platform; bir dernek, bir iş yeri değildir. SAMSUNSPOR SAMSUNSPOR'dur.

King Of The North

Burada onu o göreve getiren hangi yöneticiyse veya başkanımızsa ona kızmak lazım.Onursuz davranışlardan kaçınmalılar.Biz Samsunluyuz Samsunsporluyuz başka takımımız yok bizim ölene kadar Samsunsporluyuz.Umarım camiadaki herkes bu ruhla iş yapar..

maraton

öyle bir hava doğsu ki biz bu adamın sadece futbol şube sorumlusu olmasından şikayetciyiz de bu adamın yönetici olması yönetim kurulunda yer alması bizi rahatsız etmiyor.. hayır efendim.. trabzonsporlu olan ve bizi sosyal dernek gören bu kişinin bu şanlı camianın herhangi bir yerinde görev alması hatta bırakın bunu maça gelip bizimle aynı ortamda bulunması bile tepki koymamızı gerektirir ve bir taraftar olarak beni ve bu camia ya gönül veren benim gibi düşünenleri rahatsız ediyor..hayır nabız yoklama sonucu atılan geri adım yetmez,bu adamın şube sorumlusu olmayacağının açıklanması yetmez ilk kongrede bu kişinin üyeliği düşürülmelidir.. yönetim kurulundan istifa etmeyen bu kişi hala bizim sırtımızdaki hançer önümüzdeki çukurdur.. her taraftar bu kişinin bu camiadan dışlanması için tepkisini her ortamda en demokratik ama en gür şekilde koymaya devam etmelidir ve haykırmalıdır !! "senin ve senin gibileri bu camiada istemiyoruz"

supporter

Yok abi adam bu pozu da verdikten sonra ben bunun üzerine bir şey diyemiyorum
helal sana engin bu yollar

hasselbaink

Aradan nerdeyse bir hafta geçti ve halen bazı arkadaşlardan Engin Uzun hakkında bir yorum okuyamadık...

neyse, en azından ilgili yerlere teki mailleri atmışlardır da burada yazma gereği duymamışlardır.

beyler, engin uzun'un bu kulüpteki varlığı Samsunsporluluğa yapılmış en byük hakaretlerden birisidir. Lütfen artık!