Rezalet: Engin Uzun geri döndü!

Başlatan hasselbaink, 05 January 2007, 13:50:43

« önceki - sonraki »

hasselbaink

AlıntıPINAR GİTTİ UZUN GELDİ
Futbol Şube sorumlusu Naci Pınar'ın görevi bıraktığı, yerine ise Engin Uzun'un getirildiği öğrenildi.

05 Ocak 2007 Cuma 12:03
Samsunspor Futbol Şubesi Sorumlusu görevinde bulunan Naci Pınar, kardeşi Fevzi Pınar'ın rahatsız olmasınından dolayı ve sürekli kardeşi ile ilgilendiğini belirterek, Futbol Şube Sorumluluğu görevinden affını istedi. Başkan Mazhar Başoğlu ve yönetim bu gelişmenin üzerine Pınar'ın yerine eski Futbol Şube Sorumlusu Engin Uzun'u getirdi.

PAZARTESİ ANTALYA'DA OLACAK
Engin Uzun'a durumu bildiren Kırmızı-Beyazlı yönetim, Uzun'dan 'evet' yanıtı aldı. Samsunspor'un başarısı için seve seve görev yapacağını ifade eden Uzun, "Vekaletende olsa Naci arkadaşımızın yerine geçici olarak görevde olacağım" diye konuştu. Bu arada Futbol Şube Sorumluluğuna getirilen Uzun, pazartesi günü Antalya'da olacağı açıklandı.

halkgazetesi

şaka mı bu?
bu engin uzun ne kadar yüzsüz bir adam böyle! istemiyoruz seni... türkçeden anlamıyor musun? yine protestolar olacak bu adamın varlığı samsunspora komplo kurmaktır engin uzun da onu tekrar getirenler de samsunspor düşmanı beceriksizlerdir. iki parça hevesimizin içine ettiniz
yazıklar olsun

MeL_55

yalan bir haber bu arkadaslar bence

ender

artik bu son olayda gosteriyorki.sacma sapan dar beyinli yonetimle yuruyoruz.bence artik sadece engin uzun degil yonetimde cekip gitmeli.6 aydir yapacaz dedikleri  transferlere bakin.sanirim yonetim kendi acisindan en bomba transfer olarak engin uzun diye dusunuyodur.bu adamlarla 100 yil birinci lige cikamayiz biz.

timofte

Haberi okuduğumda gözlerime inanamadım.

Beceriksiz olduğu muhakkak olan bu yönetimin, ilkelerden ve Samsunsporluluktan da ne derece uzak olduğu ne yazık ki bir kez daha ispatlandı. Herhalde ikinci yarı öncesi bizlerin hevesini kaçırmak için yapılabilecek en etkili hareket bu olurdu. Tebrikler kendilerine.

Engin Uzun isimli insanın Trabzonspor üyeliği ve bu üyeliği savunurken söylediği "özrü kabahatinden büyük" laflar, ve sezon başında yapılan transfer fiyaskoları bir yana; giderken söylediği sözler var. "Ben istenmediğim, sevilmediğim yerde durmam" demiş ve kendisine tepki gösterenleri ağır bir dille suçlamıştı.

Şimdi buraya tekrar dönecek yüzü buluyorsa söylenebilecek tek şey "Yazık" olabilir. Ama Uzun'a değil, Samsunspor'umuzun düşürüldüğü duruma...

Bu konudaki tepkimizi üzerinde uzlaşabileceğimiz bir metin hazırlayarak kulübe mail ve faks olarak göndermek ilk aşamada yapılabilecek en doğru şey olur diye düşünüyorum.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: "timofte"Bu konudaki tepkimizi üzerinde uzlaşabileceğimiz bir metin hazırlayarak kulübe mail ve faks olarak göndermek ilk aşamada yapılabilecek en doğru şey olur diye düşünüyorum.

Bence de bu şekilde bir tepki zinciri oluşturmamız lazım. Şahsi tepki mailleri olabileceği gibi Bağımsız Samsunspor Taraftar Sitesi olarak da bir metin hazırlayabiliriz.
Bu metni kulübe e-posta ya da faks olarak geçebiliriz. Yerel gazetelere, ulusal ve yerel basındaki Samsunsporlu (ya da en azından öyle olduğunu zannettiğimiz) yazarlara gönderebiliriz.

Ayrıca malum şahsın ve ona çok meraklı olduğu aşikar olan başkanın kendi değilse bile şirketlerinin e-posta adreslerine de tepki mailleri atabiliriz.

MeL_55

arkadaslar su halkgazetesi ni bi arasaniz iyi olur !!!

Tel: 0.362.234 35 57

lütfen

yönetici

Alıntı yapılan: "maraton" yoğurtçu haklı tepkimizden korkup bir adım geri çekilmişti ancak görülüyorku bu camiayı bitirmeyi kendine dava edilen engin uzun sadece sinsi bir uykuda yeni fırsatlar bekliyormuş ve abisi mazhar o yönetiminde başka adam olmadığından yine bu adama görev vermiş.. taraftarın içine düşürüldüğü bu karamsar ortamda her istediğini yapacağını sanan trabzonsporlu yoğutçuya bu taraftarın umutsuzda olsa bu takımı bırakmayacağını o ve onun gibi camia düşmanlarıyla her zaman uğraşacağını bir tokat gibi tekrar yüzüne vurmamızın zamanı geldi.. bu karamsar günde bile gönül verdiğimiz renkleri nefretini açıkça dile getiren bu adama bırakmayacağımızı engin uzuna kanıtlamak için bu adamı bu sefer temelli bu yönetimden çıkarmak iiçin tüm samsunspor taraftarını göreve ve mücadeleye çağırıyorum.. bu adam istifa edene kadar ben her plartformda mücadele edeceğim.. değil ikinci ligde amatörde de olsa bu renkler benim kalbimde ve üstüne bordo mavi gölge bile düşürtmem.. YÖNETİM İSTİFA KUKLA BAŞKAN İSTİFA DEFOL YOĞURTÇU..

KIRMIZI BEYAZ EN BÜYÜK SAMSUN

@maraton, aynı konuda iki farklı başlık olduğu için yazını bu bölüme taşıma gereği duyduk.
Yorum için teşekkürler.

angel-35

Merhaba arkadaşlar,

Söze nasıl başlayacağımı düşünürken bir yandan da bu bir kadermidir ? yoksa kadercilik midir ? diye bir ikilemin olumsuzluğunu yaşıyorum.

Bir insan ki düşünün bu insan daha önce görev aldığı takımına ihanet etmiş, onu yermiş, beklide ekmeğini yediği kırmızı renkli asil renge sahip çıkmayarak sırtından bir hançerde o saplamış ve uzaktan takımımızın can çekişmesini beklemiş ama, bitip yok olmasını dört gözle beklediği samsun spor 'umuzun hala ayakta asilce kendi ayakları üzerinde durduğunu gördükçe tıpkı bir Truva atı gibi kale nin içine girerek belki de bu sefer istediği terörü elde ederek amacına ulaşacaktır.

Bu malum kişi bir zamanlar samsun spor dan gönderilirken "Ben istenmediğim ve Sevilmediğim" yerde asla durmam diyecek kadar iddialı sözler etmiş, kendisini eleştiren biz taraftarlarına saygı ve nezaket kurallarından uzak cümlelerle gururumuzu incitmiş ve bununla da kalmayıp hala Trabzon spor kongre üyeliği görevini idame ettirmeye devam ederken nasıl oluyor da şimdiki basiretsiz yönetimce tekrar göreve çağırılabiliyor bunu benim mantığım ve vicdanım kabul etmiyor.

Evet bence de artık bir şeylerin yapılmasının zamanı geldi arkadaşlar eğer ki bir tepki oluşumu oluşturulacaksa sitemiz adına yada bireysel eylem olarak ben buna varım. Ben kendi adıma ne düşerse bu konuda yapacağım artık kaderci yada kabullenici olmayacağım sizlerden de bu yönde tepkilerinizi göstermenizi, ve bir zamanlar açılan bir başlıktaki gibi "uyuyan bu şehri" gaflet uykusundan uyandırarak demokratik hakkımızı kullanmalıyız eyleminin destekçisi olmalıyız.......
Ebru/İzmir

BERABER YÜRÜDÜK BİZ BU YOLLARDAN
HALADA YÜRÜYECEĞİZ SAMSUNSPORUMUZUN ARDINDAN

King Of The North

Bunlar adamı çıldırtır ya.Samsunsporu alt liglere mahkum edip Trabzon altyapısı mı yapacaklar nedir niyetleri anlamakta zorlanıyorum.
Ben Samsunsporda "Millilik" havası görmek istiyorum.Öz Samsun çocuğu olarak Samsunsporun artık yabancı unsurlardan arınması gerektiği kanaatindeyim.Trabzon kongre üyesi birisi isterse bu takımı şampiyon yapsın gene kabullenmem.Kurtuluş Savaşına öncülük etmiş bir şehrin takımını tutmak gibi bir gururla yaşarken yönetimde bazı kademelerde yabancı unsurların olması beni derinden yaralamıştır.Bu gidişle Samsunsporluluğumu tekrar gözden geçireceğim beni bu tür heyecanlar açmaz açıkcası.

piyanist

Yazmayacam Diyorum ama dayanamıyorum.Bu tür örümcek kafalılarla 100 sene daha sürünürüz hatta daha kötü günleride görürüz.Hangi akla hizmetle bu adamı getirdiler bilmiyorum.Bunların amacı Samsunspora daha kötü günler göstermekmi?Ordu Maçında büyük taraftarımız ile geldiği gibi tekrar göndermesini biliriz ister iyilikle ister kötülükle.Yol yakınken gelme engin uzun yarın daha kötü şeyler olabilir...

edmontdante

Hepimiz hevesle Ordu maçını beklerken hevesimizi  hayal kırıklığına ve peşinden hırsa çevirdiler.Yapılana anlam vermek çok zor .Aslında çok kolay demek daha doğru mu olur.Ama yine de komplo teorileri kurmak istemiyorum.

Artık bu komik  olaydan sonra bu  adamların buradan gitmeleri farz oldu.Bu zamana kadar taraftarın bir kısmı zaten tepkiliydi yönetime.Bir kısmı da verilen sözler nedeniyle tepkilerini bu sözlerin tutulmasına endeksleyerek 2 yarıya saklıyordu.Ama artık anlaşıldı ki bu adamların SAMSUNSPOR'la ve takımın başarısıyla falan ilgileri yok.Hiçbir şey bilmiyorsa bu adamlar bu E.Uzun olayıyla taraftarı karşılarına alacaklarını da mı bilmiyorlar.Ya da yapmaya çalıştıkları SAMSUNSPOR ismini yok etmek mi?Başka anlam çıkartamıyorum.Düşündükçe insanın fikirleri daha da sertleşiyor ve insan kendi kendini yiyor.

Ama bunların düşündüğü gibi kolay değil hiçbir şey.SAMSUNSPOR ismini yoketmeye bunların gücü yetmez ve her zaman en aptal,beceriksiz,kişiliksiz  yönetim olarak hatırlanacak olmaları onlara yetecektir.Yeter mi dersiniz baksanıza adam nasıl da tükürdüklerini yalıyor.Sonuçta onu tekrar geri getiren adamlar da ondan farklı değillerki.

Ahhhh İsmail UYANIK.Hakkında çok şey söylendi hangisi doğru hangisi yalan bilmiyorum ama  üzerine atılan her suçlama doğru bile olsa  bunlar senin tırnağın bile olamazlar.

BU takımın üzerinde ince hesapları olan ve şahsi hırsları  doğrultusunda kendi başarısını ve menfaatini  takımın başarısı önünde tutan herkese lanet olsun.

Timofte'nin dediği gibi bu tepkiyi site dışında duyulur şekilde ortaya koymalıyız kesinlikle.

hasselbaink

Yerel Medya

Halk Gazetesi
admin@halkgazetesi.com.tr

Haber Gazetesi
info@habergazetesi .com.tr

Kanal S
info@kanalstv.com

Taraftar siteleri

Forzaşirinler
forzasir@forzasirinler.com

Söğütlübahçeliler
sogutlubahceli_cilginlar@hotmail.com

Engin Uzun'un işyeri
info@samyo.com.tr

Samsunspor Kulübü
samsunspor@samsunspor.org.tr
samsunspor@superonline.com

Mazhar Başoğlu
bilgi@basogluinsaat.com
mbasoglu@turk.net

Yazarlar

Mehmet YILMAZ - Zaman Gazetesi Sporvizyon Eki www.samsunspor.biz yazarı
e.mirza@zaman.com.tr

Hakan Dilek - Haber Gazetesi
hakan_dilek62@mynet.com

Mehmet Soykan - Halk Gazetesi
MehmetSoykan@HalkGazetesi.com.tr

atladıklarım ya da unuttuklarım olmuştur mutlaka; şimdiden affola!

Lütfen tepkimizi Samsunspor taraftarının kültürüne uygun olarak demokratik bir biçimde verelim.
Benim de içimden küfretmek, bağırmak, çağırmak geçiyor ancak öyle yaparsak okumazlar bile...

supporter

hep şaşırdık ama aslında bu yönetimden beklenmeyecek bir şey değil.
biz sevmesek de samsunlu başkan diyorduk kendimize umut veriyorduk ama ben bu mazhar başoğlunun ne yaptığını anlamış değilim. naci pınar da ne de olsa eski yönetimlerdendi. eskişehir maçının devre arasında hakemi hizaya çeken tepkiyi şimdiki zihniyetin yöneticilerinden asla bekleyemeyiz.

bu adam döndü ama neye göre döndü belli değil. çünkü değişen bir şey yok. istenmediğim yerde durmam diyordun şimdi de istenmiyorsun. yine tepki alacak doğal olarak eğer bi metin hazırlanırsa sesimizi duyuralım bence de

bu zihniyet samsunda belki hüküm sürebilir ama Samsunspor'da asla olmamalı.
sonuçlarını gecen yıldan biliyoruz. biz Samsunsporluyuz.

Tribün_ali

Gelde isyan etme allahın yogurtcusu ne işi var bu takımda adam ne yüssüz adama sövüyoz adam yine bu takıma geliyor yaww bir insan iyi bir iş adamı olabilir ama yönetici olamaz sahipsiz şehrin sahipsiz takımı gidin trabruma size ihtiyacımız yok

Amsterdamli

Bu haberi anasayfada gordum simdi gozlerime inanamadim. Bu nasil olur, buna derhal dur dememiz lagzim. Kimsenin Samsunsporu ayaklar altina almasina izin veremeyiz. Artik cizmeyi iyice astilar!!