Celil Sağır geri gelmeli mi?

Başlatan hasselbaink, 06 November 2006, 21:50:18

« önceki - sonraki »

hasselbaink

Malatyaspor tarafından kadro dışı bırakılan Celil Sağır'ın geri dönmesi taraftarıyım. Herkesin fikrine saygı duymakla birlikte Celil'in gidiş sebeplerinin tamamen Samsunsporluluk üzerine kurulduğunu düşünüyorum. Bu hem Celil için hem de Samsunspor için iyi bir fırsattır. Yöneticilerin itiraz edebileceklerini biliyorum ama bir taraftar ister ve istediğin belli ederse; iki Levent Hoca kabul derse bu iş olur.

Celil dön geri; o sarılı-kırmızılı forma sana hiç yakışmıyordu. Sen, bizim sembollerimiziden birisin, sen yönetimdeki pek çok kişiden daha çok Samsunsporlusun.

Bence Celil ve Cenk alınırsa çok rahatlarız.

Anket sorusu gayet açık, yorum yazmazsanız bile oy kullanınız.

Bu forum kamuoyu oluşturuyor. Buna eminim.

Sadece forum üyeleri oy kullanabilir / Forum yönetim.

deli 55

kesinlikle katılıyorum sana...

Rentboy

Bencede kesinlikle gelmeli.Ve mümkünse Erciyes'te sorunlar yaşayan gönlümüzde taht oluşturmuş Cenk İşler'de ikinci devrede takıma kazandırılmalıdır...

berusa55

kesinlikle gelmeli!samsun'un öz be öz evladı o!sana MALatya'ya gitmek hiç yakısmamıstı!gel samsunumuza yuvana ve affettir kendini!!!samsunsporumuzu süper lige tası!sana bu yakısır!

bluegreen55

bence yollamazlar.

malatyaspor için önemli bir futbolcu olduğunun farkına varacaklardır kısa sürede.

kendileri güç kaybedip samsunun kazanmasına izin vermezler.

ben aslında genç yeni bir kadronun oluşturulmasından yanaydım iyide gitmeye başlamıştı ama çok puan kaybettik bir kaç tane maçı koparacak abinin gelip samsunsporu biran önce süper lige taşıması gerekiyor...

kadir55ist

selam
biz biraz duygusalız galiba arkadaşlar celil malatyayla anlaştığı gün sanki bu dünyanın sonu gibiydi celilin türkiyede en son gideceği bir takıma birde bizimle kümeye giden bir takıma gitmesi hepimizi yıkmıştı.
hatalar hayatta olacaktır önemli olan bunların en az hasarla atlatmak.
bence şu anda takım yavaş yavaş oturuyor.
ama galiba celile çok kızssakta çok özledik ...
ben celil ismini duyduğumda yüzüm asılırdı artık dönmesin gibilerinden laflar söylerdim ama yinede insan dayanamıyor.
gerçi celilin de bence hataları vardır her sezon öncesi takım içinde huzursuzluk çıkıyordu her olayın altında celilin ismi çıkıyordu.
celil geri gelsin samsunspora hizmet etsin sadece futbolla değil gençlere abilik veya takım içinde başka görevler alabilir .
bizler celili celil de bizleri özledi sanki...
eeee ozaman geri gelsinde barışalım... :)

berusa55

kadir kardesim sana katılıyorum bu dönüs olacaksa kesinlike bir barısma da olacaktır!celilsiz olmuyor be kardes ya!baksana serkandan hayır yok!ama celil oynuyor hala!gelsin ve de affetirsin kendini!

bodensee55

bence celil cenk ve evren turhan bize gerekli orta sahada bi maestro gerekli hatirlayin evren nasildi...senolda fena olmaz saglamn topcu ...kurt hepisi bizimkilerin hepsi caylak coocuk

Forvetim

imparatoor celil celil,,,bu ses hala kulaklarımızda ve gitmeyecekte, gel celilim gel, gel cenkim gel, siz bu vatanın evladısınız. orta sahaya da evren yada mehmet nas, gençlere olduğu kadar tecrübeli oyunculara da ihtiyacımız var. onlar bizim çocuklarımız.

bengülü

celil bence gelmeli biz halem onun yerini dolduramadık kanat boş yani keşke alsalar çok iyi olur malatyadan neden kadro dışı kalmış tabi takım kötü gidince ne olucak beter olsunlar

O.YILMAZ

Celil tekrar alınabilirse çok iyi ve isabetli bir karar olur. Bu takım yavaş yavaş oturmaya başladıysa da Celil'in yokluğu açık ve net bir şekilde kendini gösteriyor.

55cem55

celil kesinlikle geri gelmeli ama sercanın onunu kesmeden ve sercanı geleceğin yıldızı gözüyle bakıyorum ona yardımcı olmalıdır çocuk harika oynuyor super yaaa geleceğin kesin yıldızı

veis

ne oldu malatyadada istemedigi yöneticilermi oldu bırakın alllah aşkına sercanlar adnanlar mustafalar var artık serkanla celille bu iş yürümez.malatyadada sorun paraymış beyler eski yüzler gelmemeli.cenki bende isterim ama son maçı dahil bitmiş artık ya canere yazık olmazmı.celil ve cenkdense başka futbolcular lazım hem celili alsak neolcakkı  seneye idmanlara paramı alamadım diye çıkmaz< yönetimde ordulular var diye tutturur bu işler boş.gidip dönen hiç kimse dikiş tutduramaz.haaa gelsinmi ben gitmemeliydicilerdenim o yüzden allah korusun gelmesin

fanatik

veis arkadaşıma sonuna kadar katılıyorum Celil bu kulübe bırakın geri gelmeyi kapısından bile içeri sokulmamalıdır.O sezon başında Malatyaspor'a giderek Samsunspor kulübüne ve taraftarına çok büyük bir yanlış yapmıştır.Sezon başında gitmek istemesine kimsenin birşey dediği yok yöneticiler yüzünden gittim diyor Samsunspor'u çok seviyorum diye konuşuyor madem bukadar çok seviyordun bula bula Malatya'yı buldun gidecek artık bu kulüpte Celil devri kapanmıştır.Gencecik pırıl pırıl gençlerimiz var onlar bize yeter.

ahmet

bencede kesinlikle geri gelmemeli son 3 sezondur belki bu adam yüzünden bu sezon düştük.her sezon başında gidecek deyip kamplara gelmedi paramı alamadım dedi gelmedi yöneticiler ise ismail uyanık dahil celil tüm parasını aldı dedi herkes yalan söylüyor bir celil doğru söylüyor ne hikmetse sonra form tutması 10-15 hafta sonra oluyor ondan sonra dipten kurtulmak için çırpınıp duruyoruz tabi en çok cırpınan celil görünüyor o zaman celil takım için her şeyini veriyor diyoruz hepimizi kandırıyor.ben ona gitme başka takımda yapamazsın kimse seni bebek gibi korumaz gözünün yaşına bakmazlar sen serkan bu takımın şımarık bebek ruhlu insanlarısınız dedim .bu hırsla malatyada 5-6 hafta oynadı sonrası herkes biliyor.bu takımda celil serkan varken sercan fatih eren  gibi gençler yıllardır köreldi saymaya kalksam dünya dolusu kesinlikle geri gelmemeli...