Erdoğan Arıca'dan Bizim Stadyum'da açıklama

Başlatan oğuzhan55, 10 October 2006, 00:50:54

« önceki - sonraki »

kadir55ist

selam
ya kardeş ne zan altı burda yapılan bu tür yorumlara zan altı dersen sana gülerim sadece. sen benden daha iyi biliyorsun yapılan yorumları bırak zan altında bırakmayı direk suçlu olrak gösterirler.
hem bir yerlerden tutunup bir yerleri suçluyorlar diye göbek baylama yı kullandım .
erdoğan hocayı seviyorsunuz demedim ama zamanından arkasından küfürler edilenlere şimdi tebessüm etmek yarın da şimdi küfürler yağdırılanlara tebessüm etmeye çol açar.
günlük yaşamayalım  dürüst  yaşayalım samsunsporumuzda dürüst olmayan admalar olabilir ama taraftarımız dürüstlüğünden ödün vermemeli.
bu yorumlarımda sen bana cevap yazdın diye seni veya başka arkadaşları zan altında bırakmak için yazmadım sadece düşüncelerimi daha iyi anlaşılsın diye yazdım .
zaten şurda yazan kaç arkadaımız kaldıki kaçını zan altında bırakayım? gerçek samsunspor sevdalıları zaten az da olsa sitede görevlerini yapmaya çalışıyorlar.

oğuzhan55

Burda kim Erdoğa Arıca'dan medet bekliyor ya da kim günlük taraftarlık yapıyor?Adam çıkıp Samsunsporla ilgili bilgisi olduğu konularda açıklama yaptı.Doğrudur  Arıca'yı sevmeyebiliriz ama sonuçta kulüp içinde olanları herhalde olayların içinde bulunmuş birisi olarak bir çok kişiden iyi bilir.Kaldıki burada Erdoğan Araıca'nın herhangi bir futbol konusunda yaptığı açıklama hakkında yorum yapmadık.Önem arzeden ve Samsunspor'u ilgilendiren bir konu olduğu için konuştuk.Söyledikleri yanlış ya da doğrudur.Samsunspor'da görev almış kim olursa olsun çıkıp iyi ya da kötü Samsunspor hakkında ne söylerse söylesin bunu taraftar olarak konuşmak normal bir durum değil mi?Farz edelim ki İsmail Uyanık  başkan, Adnan Ölmez ya da bu camianın içinde bulunmuş birisi çıkıp konuşsa ne fark edecek?Biz Erdoğan Arıca'ya "keşke sen kalsaydın seni göndermek hataydı" anlamına gelecek bir yorumda bulunmadık.Zaten Erdoğan Arıca tekrar gelsin mi diye sorsalar 10 sezon Levent Eriş çalıştırsın yine de gelmesin derim.Arıca için kim burada tebessüm edecek bir yorum yaptı hala anlamadım.

O.YILMAZ

Alıntı yapılan: "Amsterdamli"
Ancak kulupten ayrilan herkezde bu adamin verdigi zararlardan bahsedemeden duramiyor.

Ben bir tek seye kanaat getirmeye basliyorum zaten basindan beride savunuyorum. Bu kulupte ne olup bitmesi gerekenleri galiba Celil kadar bilen yok.

Celil sezon sonunda yaptığı açıklamalar kendi tabiriyle dobra dobra'ydı. O zamanlar; söyledilerine, anlattıklarına, yanlış gördüğü konulardaki düşüncelerini anlatırken kendini tutamıyor konuştukça yeni konulara dalıyordu. Celil Malatya'ya gittiğinde bir takım arkadaşların yorumu, gitmesine üzüldüğünden olsa gerek çeşitli ağır ithamlarda bulunuyorlar. Ancak söylediklerinde haklıydı, haklı olduğu gün geçtikçe ortaya çıkıyor. Celil yeni yönetimin gelmesini bekledi.Baktı ki olmayacak zaten kendisine çizgisini çizmiş 3 sene daha futbol oynayacağı yönünde!!! ayrıldı. Bu ayrılışı Celil'in gerçekten Samsun'dan veya Samsunspor'dan ayrılmak istediği için değil mecbur kaldığı için ayrıldığını düşünüyorum.

TV'de spor programına tel ile katılıp gelecek sezon için Samsunspor'da para almadan oynayacağını söylemiş (Ben programı izlemedim ama bizim yerel gazetelerin birinde öyle yazıyordu). Zaten şimdiye kadar boş mukaveleye imza atan bir Samsunspor'lu...

Erdoğan Arıca'ya gelince söylediklerinde samimi olduğunu düşünüyorum.

Alıntı yapılan: "supporter"Arıca iyi niyetliydi belki ama aynen futbolcular gibi kendine güvenini kaybetmiş ve şaşırmış bir haldeydi geçen yıl..

supporter : O kadar net ve güzel bir yorum yapmışsın ki bu yorumuna eklenecek birşey bırakmamışsın :)

AllydeenleaR

erdoğan hoca gelsin 4.dönem olsun bizi kurtarsın
geçen sene gerçekten kötü bir performans gösterdi ama şuan bizi kurtarabilecek hocalardan biri

oğuzhan55

Alıntı yapılan: "AllydeenleaR"erdoğan hoca gelsin 4.dönem olsun bizi kurtarsın
geçen sene gerçekten kötü bir performans gösterdi ama şuan bizi kurtarabilecek hocalardan biri

Tabii görüşün böyledir de bana göre bu biraz zor.Çünkü Erdoğan Arıca'nın tanıdığı Samsunspor kadrosu büyük ölçüde değişikliğe uğramadı mı?Bu koşullarda bizi kim kurtarır gerçekten bunun doğru yanıtını bulursak harekete geçme yolunda büyük bir adım atmış oluruz.Ama  bir an önce takımı tekrar eski haline getirmek için bu adımı çok isabetli bir şekilde atmalıyız.

Ayrıca Erdoğan Arıca Bizim Stadyum'da gelecekteki çalışmaları için oyuncu izlemek amacıyla Bosna Hersek'e gideceğini söylemişti.

ngonge

hala erdoğan arıca mı?

hala mı akıllanmadık.. gene aynı isimleri 10'ar defa alacaz. türkiye de t.direktör mü kalmadı?