Erdoğan Arıca'dan Bizim Stadyum'da açıklama

Başlatan oğuzhan55, 10 October 2006, 00:50:54

« önceki - sonraki »

oğuzhan55

Cine 5'te yayınlanan Faik Çetiner'in sunduğu Bizim Stadyum programında yorum yapan Erdoğan Arıca bu haftaki programda Samsunspor'da olduğu dönemle ilgili ilk defa konuştuğunu söyledi.Arıca "ben Samsunspor'da üç defa çalıştım ve benim bu takımla özel bir bağım var" dedi.Kendisini Tarık Darende'nin çağırdığını söyleyen Arıca "Samsun şehrine daha önce ayran satan Trabzonlu olan Engin Uzun geldi ve futbol şube sorumlusu oldu.Bizde ligin ikinci yarısına iki de iki yaparak başladık ve ard arda dört büyük takımla oynadık".Bu takımlarla biten maçlarımızın ardından Engin Uzun "biz artık küme düşmeyiz büyük takımlarla olan maçlarımızıda atlattık sen takımdan ayrıl" diye söylemiş.Erdoğan Arıca açıklamalarına "Engin Uzun çok eskiden bu yana tanıdığı Trabzonlu Dobi Hasan'ı takımın başına getirdi ve bende tazminat almadan ayrıldım" şeklinde devam etti.Ayrıca "Samsunspor düşecekse benimle düşseydi" diyen Arıca'nın sözlerine Faik Çetiner "ben üzülüyorum Samsunspor 2.lige düştüğü gibi lig b ye doğru gidiyor" şeklinde yanıt verdi.

Bana bu açıklama biraz düşündürücü geldi.Çünkü Erdoğan Arıca açıklamalarında gerçekten samimiydi ve anlattığı kişi Engin Uzun'u da tanıdığımız kadarıyla bunların olabileceği doğru gibi geliyor.Ayrıca Arıca tazminat almadan ayrıldığını söylerken Adnan Ölmez   Erdoğan Arıca'nın kendilerine bir "eyvallah" bile demeden ve alacaklarını görev yaptığı süreden bile daha fazlasıyla aldığını söylemişti.Şimdi kim doğru söylüyor?Eski başkan fazlasıyla almıştı diye söylemişti Arıca gittikten sonra ama Arıca tazminattan bile vazgeçtiğini söylüyor.Madem bu adam size eyvallah bile demeden çekip gitti böyle yapan birisi sizden tazminatını son kuruşuna kadar almazmıydı?Bakalım yönetimle ilgili piyasaya daha neler çıkacak?

ÇaÇa

Haber Kaynağı var mı yoksa sen mi izledinde bize aktarıyorsun

oğuzhan55

Alıntı yapılan: "ÇaÇa"Haber Kaynağı var mı yoksa sen mi izledinde bize aktarıyorsun

Haber kaynağı tekrarı yayınlanırsa bu akşam yayınlanan Bizim Stadyum programı.Programı evet ben izledim ve elimden geldiğince açıklamaları anlamı dışına çıkmadan aynen yazmaya çalıştım.Bu haberi programın bitiminden çok kısa bir süre sonra siteye aktardım.

ngonge

artık kime güveneceğimizi şaşırdık. ama bana sorarsanız; "al birini vur ötekine"

veis

ya ne errdoganı ne dobisi hepsi yanlış birer halka gerisi yalan

tankut

Programı bende izledim Arıca 2. bölümde ayrancı... diyerek tekrar bazı açıklamalar yapacaktı ki Çetiner lafı ağzına tıktı, arada kaynadı.

supporter

Ne de olsa Samsunspor küme düştüğünde Dobi Trabzonspor'a transfer olmuş ve 83-84'te bordo-mavili takımın son şampiyon kadrosunda yer almıştı. Erdoğan Arıca'yı da iyi anamıyoruz gerçi ama bu Dobi Hasan'ın hoca yapılmasında Engin Uzun'un parmağı olduğu konusunda haklıdır diye düşünüyorum.

Arıca iyi niyetliydi belki ama aynen futbolcular gibi kendine güvenini kaybetmiş ve şaşırmış bir haldeydi geçen yıl..

Bu sezonun kadrosunu oluşturan ikilimiz..
Ne transferlerdi ya, tam isabet! Hele Ceyhun'u istememek ne zeka ne zeka..

oğuzhan55

Samsunspor birilerinin teknik dirktör olabilmesi için bir basamak kulübü haline mi geldi?Böyle bir saçmalık nasıl olur?Engin Uzun'un gelecekte olacakları görme kabiliyetide varmış.Kendisi "biz artık küme düşmeyiz sen takımdam ayrıl" diyerek ligden düşmeyeceğimizin garantisini kimden almış?Zaten öyle bir şey de olmadı. Herkesin bildiği gibi şimdi 2.ligde oynuyoruz.Bir de görünen o ki sanki geçen yıl yapılan bazı hesaplar Samsunspor için değil de Trabzonluları bu camianın ismiyle bir yere getirmek için yapılmış gibi görünüyor.Ligden düşmeyeceğimizin garantisi olsa bile bu camia "STAJYER TEKNİK DİREKTÖR KULÜBÜ" mü?Akla öyle şeyler geliyorki demek ki Arıca gidince diğer teknik direktörlerle görüşüldüğüne bile inanasım gelmiyor.Çünkü amaç birilerinin gayretiyle birilerine teknik dirktörlük deneyimi kazandırmakmış.Eğer kümede kalsaydıkta bak o zaman Hasan Şengün'ün medyadaki haline ve gelen tekliflere.Ne de olsa çalıştırdığı ilk takımda bu zor şartlarda başarılı oldu diye yazılacaktı.

hasselbaink

sabah işe gelince bir arkadaş anlattı dünkü programı Arıca, e.uzun için yoğurtçu demiş ve futboldan hiç anlamadığı halde herşeye karışan kötü niyetli birisi olduğunu anlatmış. burada Arıca'nın durumu ayrı bir konu olabilir ama dediklerinde haklı olduğunu görüyopruz.

ayrıca rafaelin transferinin de anlatmış. E.Yanal Manisa'ya almadan beni aradı olumul şeyler söyledim demiş. Brezilyadan onu Lemi önermiş. ancak şu Marciel2i kim önerdi acaba? Kör müdür bunu tavsiye edenler ya da eşantiyon mudur bu adam?

Amsterdamli

Televizyona cikan herkez Engin Uzunu ove ove bitiremiyor. Ister bu yonetimin yaninda olsunlar isterse karsi olsunlar.

Samsunsporda olup bitenleri anlamak mumkun degil. Cokda tutarsiz konusuyor ve yaziyor insanlar.

Ancak kulupten ayrilan herkezde bu adamin verdigi zararlardan bahsedemeden duramiyor.

Ben bir tek seye kanaat getirmeye basliyorum zaten basindan beride savunuyorum. Bu kulupte ne olup bitmesi gerekenleri galiba Celil kadar bilen yok.

Engin Uzun, Dobi Hasan dedi gun gectikce bunlar su yuzune cikiyor. 2. ligde kadronun %50si bu ligi tasiyabilecek futbolcularla degismesi lagzim dedi bunuda simdi goruyoruz. Celil butun sancilara parmak basti ancak mucadeleyi kaybedip simdilik uzaklasmak zorunda kaldi ama bu gececi bir sure icindir.

jean

bu adamlara bu kulup teslim edilmemesi lazim takimimiz nerden nereye geldi ben sanmiyorum bir engin uzunun uzulecegini kendi ozumuze donmeliyiz suc trabzonlularda degil zengin samsunlu isadamlarinda bu takima sahip cikmayiz bizi lazlara birakiyorlar

Tribün_ali

hepsinin kabahati özründen büyük bunların kulüp degil kulübün kapasından gerilmemeliydi ama ne yapalım sahipsiz şehir olduktan sonra burası yol gecen hanı

bluegreen55

tahmin ediiyordum zaten bu adamların birbirini kollamadığı nerde götülmüşki...

geçen sezona gelince erdoğan arıcayla ikinci yarıya iyi başlamıştık akdeniz kupasını alıp iki galibiyetle başlamıştık sonrada fener bjk gs ts ile peşpeşe oynayıp ardından gelen hakem hataları ile de baya puan kaybetmiştik...
tam fikstür avantajımız başladıydı dobi hasan geldi ve gereksiz beraberlikler ve elazığdaki tecrübesizliklerle lige veda ettik..

evet sorumlular çıktı ortaya.

engin uzun ve dobi tslilerli 2 snemizi yediler.

celilin gitmeinin nedenide bunlar zaten.

bu sene en azından celil takımda kalmış olsaydı şimdi ilk üçteydik. gole yürüyecek gol pası verecek yaratıcı adamımız yok..

kadir55ist

selam
geçen sezon erdoğan hocaya ağzına geleni sayanlar şimdi ona mı göbek bağlıyorlar.
bence samsunspor un başındakiler ve teknik adamlar kadar bazı taraftarlarımızda tutarsız.
iyi gümde herkes iyi kötü günde herkes kötü ...

supporter

Alıntı yapılan: "kadir55ist"selam
geçen sezon erdoğan hocaya ağzına geleni sayanlar şimdi ona mı göbek bağlıyorlar.
bence samsunspor un başındakiler ve teknik adamlar kadar bazı taraftarlarımızda tutarsız.
iyi günde herkes iyi kötü günde herkes kötü ...

aleyküm selam

kimse kimseyi bu şekilde zan altında bırakmamalı
kim burada erdoğan arıca ya göbek bağlamış? kelimeleri dikkatli seçelim.
dobi yi beğenmemek arıcadan memnunduk anlamına gelmez.
çok iyi hocaydı diyen mi var. adamın söyledikleri hakkında biraz yorum yapıyoruz müsadenizle