Biraz gurur varsa istifa edin....

Başlatan HIRÇINLAR, 25 September 2006, 22:41:46

« önceki - sonraki »

HIRÇINLAR

AllydeenleaR

bu takımı bu hale getirenler allahından bulsun!!!

hasselbaink

adamlar taş duvar... şereften geçtim aklı olan istifa eder zaten.

mehmet yılmaz

Maalesef oynadığımız şahsiyetsiz; Samsunspor markasıyla alakası olmayan futbolu canlı yayında  bütün Türkiye seyretti.

Maç için kaybedersek söylenecek fazla bir şey kalmaz şeklinde düşünüyordum. Bizim için bu sene bitmiştir. Evet, taraftarız, içimizde belki ilk 6 düşüncesi her daim kıpırdanacaktır ama maalesef gidişat hiç iyi değil.

Göztepe'nin yaşadığı İskender Tuğsuz vakasını yaşıyoruz biz de... Meraklısı araştırsın mevzuyu!

İyi niyetli yola çıkmış olduğuna inansam bile Adnan Ölmez ve onun devamı niteliğndeki yönetimin, Samsunsporluluktan bihaber; makamlarını kullanarak şehirdeki ticari hayatlarında reklam peşinde koşan yöneticilerin bu takımdan bir an evvel ellerini çekmeleri lazım.

İsmail Uyanık'ı vakt-i zamanında küçük düşünmekle suçlayıp eleştirdiğim için şimdi hicap duyuyorum. Onun gıyabında kendisinden istimdat ediyorum! Çünkü bunlar küçük bile düşünemiyorlar; çünkü bunlar Samsunspor'u düşünmüyorlar; çünkü bunlar...

Çünkü bunlar...
Çıkıp da "Samsunspor'u seven herkesten özür dileriz!" bile diyemiyorlar!

Biz herşeye rağmen, bu yağmurda, ramazan günü, canlı yayın varken, 10 lira bilet parası ödeyerek maça gidiyoruz. Yine gideceğiz; hep gideceğiz! Ta ki onlar da gidene kadar...

Bugüne kadar sabrettim ama artık tahammül kalmadı; yönetim istifa...
Yönetim istifa...

bu rüzgarı ekenler fırtınayı biçsinler!
bizi ağlatanlar terk edip gitsinler...

Tamer55

hala orda oturmayı düşünüyorlarsa yazıklar olsun

gyuksel55

Tribün_ali

evet darbe yapmak lazım ama kac ki
şiyle form da millet atıp tutyor tesilere gittigimizxde kimse yoktu hırcınlar ver şirinler vardı bir de samsunspor sevdalıları var dı bunlar koltuk sevdalısı bali samsunsporlu olsalar gam yemicim zoruma giden bu

AllydeenleaR

ne gururundan bahsediyorsunuz???
trabrumlu adamların hangi gururundan bahsediyorsunuz?
takımı bu hale getirenlerin hangisinde gurur olabilir