Samsunsporu Şampiyon Yapacağım

Başlatan gyuksel55, 20 September 2006, 11:38:17

« önceki - sonraki »

gyuksel55

Samsunpor Teknik Direktörü Levent Eriş, "Hayal kurmuyorum, şampiyonluk sözü veriyorum" dedi.
Samsunspor'un tecrübeli isimlerden oluşan bir takım olmasına rağmen, geçen sezon yaşanan hayıl kırıklıkları ve bu sezon transfer edilen futbolcuların uyum sorunu yüzünden
sıkıntılar yaşadığını belirten Levent Eriş, " Bu bir süreç meselesidir. Bu süreci ne kadar kısa sürede atlatırsak, başarıya da o kadar çok çabuk ulaşırız" diye konuştu.

Kolay olmayacak

Elazığ deplasmanından 3 puan almalarına rağmen, bu takımda uyum sorunu bulnuduğunu ve biraz daha sabırlı olmak gerektiğini söylediğini hatırlatan Levent Eriş, "Lig başladığında herkes Samsunspor'u namağlup ligi bitireceğini söylüyordu. Oysa, moral motivasyon açısından bir sıkıntı yaşanmış. Bunu atlatmak kolay değil. Bu yüzden bir spor psikoloğu görevlendirilecek." dedi.

İNŞALLAH...

Tamer55

olur puan cetvelini ters cevirin ilk iki girmiş oluruz

bodensee55

levet eyyam yapmaya basliyorsun bizi kandiram kasimpasayi yenemeyen takim mi sampiyon olacak ococuk mu kandiyiorsun ... hedef 11 ci lik

Tribün_ali

veis

sezer-55

lucapicola

İnanmak istiyorum.Umutlu olmak gerek.Şampiyon olamasak bile yüzümüzü güldüren top oynasınlar yeter gerisi gelir zaten.

cem and naz55

bende inanıyorum şampiyon olacağız

cagdasahmet

Insallah yine inaniyorum cünkü istiyorum olacak bu sefer

veis

bu takım altayı parçalayacak ve yukarı malatyanın yanına gelecegiz.sondan bi hafta önce malatyaya da çakınca aid oldugumuz yerde olacagız o yüzden altay çok önemli.ondan sonra telekomla ankarad maç var ankara seyircimiz iyidir.zaten telekomun seyirciside yok.yani fikstür düzeliyor yeterki altay maçı bizim olsun

berusa55

bırak allah askına levent hoca!bu millet salak değil!bu sözlere kanacak kadar hic değil!

Mecnun

Levent Hoca'ya inanıyorum. Bu takımın futbolcuları hala şaşkın. 1. ligden düşmenin şokunu hala üzerlerinden atamamışlar. Problem; psikolojik. Bu problemden futbolcular ne kadar kısa sürede kurtulurlarsa gerçek Samsunspor o zaman ortaya çıkacaktır. Ben, Süper Lige çıkacağımıza inanıyorum.

kadir55ist

selam
inanırsak neden olmasın adımızdan bile birçok süper lig takımı çekiniyor hala.
unutmayın arkadaşlar yere düşmek önemli değil bir daha kalkabilmek ve savaşmak önemlidir bizde bu hafta hem kupada hem lig de ayaklanacağız.
levent hoca veya başkası farketmez bizde inanırsak futbolcularda inandımı bu iş tamamdır arkadaşlar 11 puan geriden gelip şampiyon olanlar varken biz neden şampiyon olmayalım ki

Sportmen

inanmadiginiz hic bir iste basarili olamazsiniz."inanmak basarmanin yarisidir!"
Ben öldüm ben bittim demek,basarisizligi zaten kabullenmek demektir..Umarim bütün camia ayni hedef dogrultusunda kenetlenir.

oğuzhan55

Levent Eriş "Bu yüzden bir spor psikoloğu görevlendirilecek." dedi

Levent Eriş'in sonunda bunu fark etmesi az da olsa takımda değişiklik olabileceğine dair bir işarettir.Çünkü futbolculardaki bu ruhsuzluk Levent Eriş'in çalışmalarıyla düzelmez zaten düzelmiyorda.Çünkü bu hoca futbol bilgisi olsa bile takıma gaz veremez.Bence psikolog düşüncesi iyi bir gelişme.