Tek suçlu futbolcular

Başlatan veis, 11 September 2006, 13:20:01

« önceki - sonraki »

veis

kimse bana yönetimmiş engin uzunmuş veya başka masal anlatmasın bu taklımın tek sorunu futbolcularında.kadroya bakın ya kenan adnan serkan mustafa daha niceleri ama adamlar top oynamıyor hocaya takıp kovacaksak gelende bişey yapamıyorsa el bebek devri bitdi verin en kralından cezayı.allahın kasımpaşasına gol bile atamazsak neyimize bizim süperlig.bu adamların burunları havada.zamanında adnanıda mustafayıda verecekdik.adamlar hakkında yapılan yorumları dinliyorumda keşke gitselerdi diyorum.samsunumuz toparlanması için ceza verilmeli ya.oh ne ala yenil adam gibi top oynama ve gülmeye devam et yok böyle bişey.kadro süper ama oynamıyorlar tek suç onların düşürdüler bu lig yetmedi şimdi dahada köyü yerlere düşürüyorlar.

yönetici

Alıntı yapılan: "veis"kimse bana yönetimmiş engin uzunmuş veya başka masal anlatmasın bu taklımın tek sorunu futbolcularında.

Burada futbolcular çok iyi mücadele etti diyen zaten yok da;

Senden farklı düşünenlere "masal anlatmayın" demek yakışmıyor.
Herkesin düşüncesi kendine..

veis

dostum o lafın gelişi zaten bunlar nezaman top oynadıki.benim arabamın arkasında alemduysun kral samsun yazıyor hayvan gibi.ama istanbuldakiler nediyor biliyormusun hangi alem hangi kral ben bunları duymaya mecburmuyum veya niye duyayım.yönetimi ne severim ne sevmem beni baglamaz onlar ben samsunluyum ve samsunsporluyum ve o topçular ADAM GİBİ TOP OYNAYACAKLAR.bu laflarımıda üstünüze felan alınmayın.

bengülü

veis kardeşim haklısın neden futbolcular top oynamıyor takımın içinde problemmi var yoksa yönetimle problemlerimi var yada paramı istiyorlar anlam veremedim tabiki bence tek suçlu futbolcular diyebilirim örnek olarak adnan senin performasına ne oldu adnan ts vermediler diyerek eğer öğle bir şey varsa bence oynamıyorsan yönetimin yerinde olsam hemen kadro dışı bırakırım ne oldu bizim samsunspora artık samsunspor' a çok güvendiğimiz takım artık yok diyebilirim  biz mahalle takımına döndük biraz şerifi olan varsa mücadele eder kerem bu maçta nasıldır görmedim ama keremde çok hatalı maçlar çıkarıyor bence kaleye maksiç geçmesi lazım gelelim petkova hocam neden oynatmıyorsun petkovu kenandan bence çok iyi ve sağlam bir defans oyuncusu takımda bir tek oynayan adam var o da  serkan özdemir serkan oyundan çıkınca takımın ruhu iyice azalmış inşallah bizim ne suçumuz var samsunspor taraftarlarının ne zaman yüzümüz gülecek ne zaman sevindireceksiniz   önümzdeki hafta diyarbakır sporu yeneriz ve bu acı tabloyu unuttururlar

veis

bengülü kardeşim petkov konusunda sana katılmamak elde edgil.ben evren topiginde geçen hatfa kenan bizi yakar adam gereksiz kart görüyor dedim ve yanıltmadı beni yine şans versen yine yakar çünkü adam bitdi.aydın var erciyesden aldıgımız o oynasın petkov oynasın adam kalmadı sanki.

veis

yönetimin tek suçu var oda rafael gidince cenk işler alınmadı .o alınsaydı enazından canere kalmazdık ve serkanla çok güzel iş yaparlardı.şu durumda sanki yönetim istifa etse hemen tüm samsunlular başkan olucak.adım gibi biliyorumki kimse sahip çıkmaz.dönüp arkamıza bakalım kaç tane samsun ve samsunsporlu var.istanbul bld.maçına 3 ve ya 4 bin kişi gelir diyoruz.allahın mardini 18 bin kişi yaptı.başkanlık seçimlerinde tam tamına 7 aday vardı dogru okudunuz tam 7.biz 7 senede 7 başkan adayı bulamıyoruz.çok başkan daayı varda o yüzden reklam veren yok takıma.

veis

yönetimin tek suçu var oda rafael gidince cenk işler alınmadı .o alınsaydı enazından canere kalmazdık ve serkanla çok güzel iş yaparlardı.şu durumda sanki yönetim istifa etse hemen tüm samsunlular başkan olucak.adım gibi biliyorumki kimse sahip çıkmaz.dönüp arkamıza bakalım kaç tane samsun ve samsunsporlu var.istanbul bld.maçına 3 ve ya 4 bin kişi gelir diyoruz.allahın mardini 18 bin kişi yaptı.başkanlık seçimlerinde tam tamına 7 aday vardı dogru okudunuz tam 7.biz 7 senede 7 başkan adayı bulamıyoruz.çok başkan daayı varda o yüzden reklam veren yok takıma.

veis

yönetimin tek suçu var oda rafael gidince cenk işler alınmadı .o alınsaydı enazından canere kalmazdık ve serkanla çok güzel iş yaparlardı.şu durumda sanki yönetim istifa etse hemen tüm samsunlular başkan olucak.adım gibi biliyorumki kimse sahip çıkmaz.dönüp arkamıza bakalım kaç tane samsun ve samsunsporlu var.istanbul bld.maçına 3 ve ya 4 bin kişi gelir diyoruz.allahın mardini 18 bin kişi yaptı.başkanlık seçimlerinde tam tamına 7 aday vardı dogru okudunuz tam 7.biz 7 senede 7 başkan adayı bulamıyoruz.çok başkan daayı varda o yüzden reklam veren yok takıma.arkadaşlar sahip çıkalım takımıza ama futbolcuları uyarmazlarsa bu sene biz ligi 8 veya 10 sırada tamamlarıza.

veis

yönetimin tek suçu var oda rafael gidince cenk işler alınmadı .o alınsaydı enazından canere kalmazdık ve serkanla çok güzel iş yaparlardı.şu durumda sanki yönetim istifa etse hemen tüm samsunlular başkan olucak.adım gibi biliyorumki kimse sahip çıkmaz.dönüp arkamıza bakalım kaç tane samsun ve samsunsporlu var.istanbul bld.maçına 3 ve ya 4 bin kişi gelir diyoruz.allahın mardini 18 bin kişi yaptı.başkanlık seçimlerinde tam tamına 7 aday vardı dogru okudunuz tam 7.biz 7 senede 7 başkan adayı bulamıyoruz.çok başkan daayı varda o yüzden reklam veren yok takıma.arkadaşlar sahip çıkalım takımıza ama futbolcuları uyarmazlarsa bu sene biz ligi 8 veya 10 sırada tamamlarız

hasselbaink

hayır; tek suçlu futbolcular değil! nasıl ki bir takım maç kazandığında tek futbolculara mal edilemezse bu kötü gidişin de tek suçlusu futbolcular denilmemeli!
1- Bu durumun en önemli sorumlusu futbolculardır, bunu inkar etmemek lazım
2- Dobi Hasan bizden önce minik takımı çalıştırıyordu, anlaşılan bizim topçulara da minik takım idmanı yaptırmış. bu kadar yüklemersiz bu kadar kondisyonsuz bir takım mı olur? ayrıca Ceyhun gibi bir virtüözü istememek için geçerli bir güvencen olması lazımdı!
3- taraftarı insanlıktan geçtim müşteri gibi görmeyen bir yönetim zihniyeti! (forma reklamı ahenksizliğinden tutun da kombine satışındaki savrukluğa kadar)
4- sürekli alkışlyan yerel medya
5- Kimse kusura bakmasın ama daha bitmemiş bir maçta rakip takımı alkışlarla soyunma odasına gönderen centilmen tribünlerimiz! adamlara deplasmanda oldukları hissini vermezsek ne anlamı var tribünde olmanın?
6- Her kesimde eksik olan SAMSUNSPORLULUK RUHU; Samsunspor'un başkalığı fikrinin yokluğu
7- vs. vs. vs.

biz Samsunspor için nelerden vaz geçtik ama karşılığı bu mu olmalı?
yine de ümidimi yitirmedim; insan hayal kurabildiği sürece vardır.

Tamer55

benim tahmini futbolcularla yönetim arasında bir takım sorunlar var bunları dışarıya aksettirilmiyor yoksa bir takımda bu kadar formsuz bir futbolcu olmaz ne yaptıklarını bilmeyen şaşkın şaşkın bir sürü futbolcu olamaz çoğunu tek tek yeteneklerini bildiğimiz futbolcular bu kadar kötü futbol hepsi bir anda  oynuyazlar bir sorunları var bence yakında patlar

Forvetim

Aklını başına alıp hepsi adam gibi topunu oynasın, herşeyin bi haddi hududu var herkesin bi limiti var, dışarlarda biyerde bazı futbolcular zaten hırs küpü olmuş ve kendini kontrol edemeyen bi taraftarla yada bikaç taraftarla karşılaşır, muhabbet atışmaya sataşmaya hatta tartaklanmaya kadar da gidebilir, böyle hoş olmayan hadise yaşanmak istenmiyorsa tüm oyuncular yeteneklerini konuşturmalı ve üstüne düşeni yapmalılar. Kısaca futbol oynasınlar başka bişey istenmiyor. Futbollarını oynasınlar bizde izleyelim.