Hasan Şengün İstifa Etti!!!

Başlatan AllydeenleaR, 28 August 2006, 15:39:28

« önceki - sonraki »

AllydeenleaR

Samsunspor teknik direktörü Hasan Şengün bugün saat 14:00 de Nuri Asan tesislerinde yaptığı basın toplantısında istifa ettiğini açıkladı.

Hasan Şengün "Samsun'un çocuğu olmam nedeni ile takımın ligde alınan beklenmedik sonuçlar karşısında Samsunspor'un  önününü açmak adına istifa ediyorum, bunuda yönetim kuruluna bildirerek görevinden ayrılıyorum" dedi.

Kaynak:Samsungol

roligan

Türk Telekom Lig (A)'da mücadele eden Samsunspor
Teknik Direktörü Hasan Şengün, kulübün menfaatleri doğrultusunda görevinden
istifa ettiğini bildirdi.
    Şengün, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, çok büyük
umutlarla lige başladıklarını, ancak alınan kötü sonuçların üzerlerinde
oluşturduğu baskılar nedeniyle görevi bıraktığını söyledi.
    Samsun'da bir takım çevreler tarafından oluşturulan kamuoyunun haksız
olduğunu ifade eden Şengün, ''Çok büyük umutlarla lige başlamıştık. Orduspor
mağlubiyeti ile bir takım çevrelerin erken eleştirileri kulüpte ve takımda
olumsuzlukları ortaya çıkardı. Kocaelispor beraberliğiyle de bu olumsuzluk üst
seviyeye çıktı. Ben de kulübün menfaatleri doğrultusunda görevimden istifa
ediyorum'' dedi.
    Samsunspor için hedeflerinin ve düşüncelerinin daha farklı olduğunu, ancak
bu düşüncelerini gerçekleştirememenin üzüntüsünü yaşadığını belirten Şengün,
''Ben bu kulübün bir neferiyim. Bugün belki görevime burada bir nokta koydum. Ama
ilerleyen dönemde Samsunspor tarafından bir teklif gelirse seve seve kabul
ederim'' diye konuştu.
    Öte yandan Samsunspor Kulübü yöneticilerinin teknik direktörlük görevinden
istifa eden Hasan Şengün'ün yerine Hikmet Karaman ile görüştükleri öğrenildi.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: "hasan şengün"Samsun'un çocuğu olmam nedeni ile takımın ligde alınan beklenmedik sonuçlar karşısında Samsunspor'un  önününü açmak adına istifa ediyorum, bunuda yönetim kuruluna bildirerek görevinden ayrılıyorum" dedi.

İşte bu... Eğer Samsun'u gerçekten seviyorsa zarar verdiği yerde durmamalıydı... Biz Hasan Şengün'e nereli olduğundan değil teknik direktör olarak kifayetsiz olduğundan dolayı karşıydık.

Şimdi geçip giden kamp döneminin, elden kaçan Ceyhun'un, giden 5 puanın, Ordu deplasmanında, Kocaeli taraftarının yanında kırılan gururumuzun hesabını kim verecek?

Yapılacak tek şey liyakatli bir ismi takımın başına getirmek ve sağlam üç-dört takviye yapmak; şimdi ayağa kalkmak zamanıdır!

Tribün_ali

alaha şükürler olsun ziya dogan gibi şeneol güneş gibi boşta hocalar var onlarla görüşelim

Gurbetci Bülent

Hasan Sengüne SAMSUNSPORa yaptigi hizmetlerden dolayi tesekkür ederim ve hayatinda bol sans dilerim.
Ben muhakkak HIKMET KARAMAN olsun diyorum,adam türkiye ligini iyi taniyor ve takip etdigim kadariylan futbolculari en iyi motive edenlerden birisi.
Gerci samsunspor icin en hayirlisi kimse o gelsin ama benim icimden o geciyor.
Insallah kan degisikligi takima yansir ve artik PATLAMA zamani gelmistir,EFSANE geri dönecek buna kimse mani olamayacak.

hasselbaink

hayırlı uğurlu olsun
bu tribünler niçin boştu zannediyorsunuz? çünkü şehirdeki çoğunluk "bu iş Dobi ile olmaz" diyordu ve bunu biliyordu gerçi biz de biliyorduk yürümeyeceğini ama Samsunspor aşkına çile çekmeye gittik iki hafta bundan sonra iyi bir hocayla kendimize geliriz bu takımın yanında başarılar yaşarız inşallah Dobi Hasan, sen iyi bir insansın ama iyi insan olmak bazı şeyler için yeterli değil

jean

erken biraktigi iyi oldu tek yok hikmet karaman bence

maviay55

lucapicola

Hayırlı olsun .Şimdi Hikmet Karamanla anlaşma sağlanmalı.Rafael de kaçırılmamalı.Geç kalmış sayılmayız.

supporter

Er-geç bu karar alınacaktı hatta sezona Şengün ile başlamak hataydı ama yine de erken müdahale edilmesi iyi oldu.

Şimdi yerine iyi bir hoca getirmek mesele umarım bundan yüzümüzün akıyla çıkarız. Gidip şenol güneş, giray bulak ya da  sadi tekelioğlu nu falan getirmesinler de amaç üzüm yemekse hep beraber yiyelim

mehmet yılmaz

başka bir topivte de yazmıştım ama tekrar etmekte beis görmüyorum
Hikmet Karaman ve Samet Aybaba'ya itiraz etmem.  Ancak Giray Bulak'ın Antalyaspor küme düşerken burada 2-0 kazandığımız maç sonrası söylediği saçma sapan sözler halen hafızamda. Ligin şaibeli olduğunu Bizim de nasılligde kaldığımıın ortada olduğunu falan söylemişti -ki halen o yüzden bazı Antalyalılar bize kin güderlermiş! Bulak'ın da Trabzonlu olması bir yana ama Samsunspor'u maç bağlamakla suçlayan bir şahsı kulübemizde görmek istemem.
Şenol Güneş'in Lig A2ya geleceğini zaten sanmıyorum. Ama bilen bilir; buradaki forumlarda da yazmıştım; bize yakışan hoca şu an İstanbul Bş Bld'de olan ve U17 Milli Takımını Avrupa ve Dünyada derecelere sokan Abdullah Avcı idi. Neyse, artık yeni bir sayfa açtık. İyi olur inşallah!

Amsterdamli

Kocaeli macini canli izledim ve inanin mac esnasinda baska seyler yapmaya basladim. Hayatimda bukadar kotu futbol izlemedim ben. Ardindan dusundum ve eger Dobi Hasan iyi oynadik gibi ifadeler kullanirsa muhakkak gitmesi gerekir dedim.

Aynende oyle oldu, Dobi oyunun hakimiyeti bizdeydi gibi aciklamalar yapti ve ben ona notumu verdim. Kac aydir hazirlik yapiyorlar ve sahaya yansittiklari futbol bumu? Birde ozur ariyorlar, hava sicakti yeniler takima uyum saglamadi. Diyelimki bunlar etken insan bukadar aciz top oynayamaz kusura bakmayin. Bunun bir sorumlusu varsa oda takimin basindaki hocadir.

Mactan once Mazhar Basoglu Gokhan Kaba hazir degil diyor, bakiyoruz adam ilk onbirde oynuyor. Takima genclerden 1 tane futbolcu girememis. Ben Hasan hocaya bu konuda guvenmistim ve takima genc kazandirir diye umuyordum ama bunuda basaramadi.

Lig A da en iyi kadro bizim elimizdeyse dedigi gibi ozamanda oynatacaksin hocam, bunun baska yolu yok.

Simdi ortalikta Hikmet Karaman adi geciyor. Benim anlamadigim bir konuda bu tip hocalardir. Istatistige bak, Hikmet Karaman gittigi takimi canlandiriyor ama bir takimdada 3/4 ay gibi birsey duruyor. Nerede bir sezon bitirmis ve dahasi ikinci bir sezona teknik direktor olarak baslamis. Gerci gelse gam yemem, bizide canlandirsin. Hakettigimiz yere gelelim. Giray, Sadi ve Senol gibileri gelmesinde yeterki.

ahmet

HİKMET HOCA HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN.

veis

en iyi seçim ziya dogandır bence

veis

bırakması iyide umarım saglam bi hoca gelir düşünsenize dobiyi aradıgımızı.ben derimki ziya dogan