İbrahim Samsunspor'da

Başlatan MeL_55, 10 August 2006, 17:37:55

« önceki - sonraki »

MeL_55

Kırmızı-Beyazlı ekip, dün akşam saatlerinde Samsun'a gelen İbrahim Aydemir ile bugün iki yıllık sözleşme imzalayacak  .Samsunspor'un daha önce prensip anlaşmasına vardığı Sivasspor'dan İbrahim Aydemir dün akşam saatlerinde Samsun'a geldi. Menajeri ile birlikte Nuri Asan Tesisleri'ne gelen 23 yaşındaki sağ kanat futbolcusu İbrahim, Tteknik Menajer Emin Kar ile görüştü.

BUGÜN İMZALAYACAK
Görüşmenin ardından İbrahim, kendisi için ayrılan odada istirahate çekildi. Bugün sabah takımla birlikte idmana çıkacak olan İbrahim Aydemir ile öğle saatlerinde iki yıllık sözleşme imzalanacak. Teknin Menajer Emin Kar, İbrahim'in çok faydalı olacağını söyledi.

hasselbaink

İbrahim Aydemir Almanya kökenli bir sağ açık bayernin altyapısında oynamış
1983 doğumlu
geçen sezon Sivasspor kadrosundaydı ama açıkçası hemen hiç hatırlamıyorum onu.
yalnız İbrahim için bir İsvaslı dostum "iyi bir futbolcu; fakat çok şans bulamadı bizde!" demişti.

biz de merakla bekliyoruz.

şurda bazı bilgileri var.

http://www.fussballportal.de/index.php?kat=44&spieler_id=50158

ve şurada

http://www.transfermarkt.de/index.html?anz=/spieler/spieler_details.php4?spieler_id=28131

34 SS 1965

ne dıyelım takım ıcın hayırlı uğurlu olsun takıma ıns katkı sağlar

cagdasahmet

Birde Sol kanat Transferi kaldi sanirim.

Shane_Falco

valla ne yaptıgımızı çözemedim takım çorba oldu bi gönderiyoruz birilerini gidip başkalarını alıyoruz ne biliyim forvet arıyolar gidip sağ bek alıyolar sola adam yok kimsenin ismi dahi geçmiyo ne yapcaz bilmiyorum hiçç

AllydeenleaR

Alıntı yapılan: "Shane_Falco"valla ne yaptıgımızı çözemedim takım çorba oldu bi gönderiyoruz birilerini gidip başkalarını alıyoruz ne biliyim forvet arıyolar gidip sağ bek alıyolar sola adam yok kimsenin ismi dahi geçmiyo ne yapcaz bilmiyorum hiçç

:mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

bengülü

kimdir ibrahim tam olarak tanimiyoruz bence iyi bir oyuncudur samsunspor'u süper lige çikarsinlarda kimi alirlarsa alsinlar diyorum