Samsunspor gs lı Ardayla prensipte anlaştı

Başlatan cem and naz55, 01 August 2006, 17:32:01

« önceki - sonraki »

cem and naz55

samsunspor başkanı istanbulda yürüttüğü transfer çalışmaları çercevesinde gsın genç futbolcusu ardayla prensipte anlaşmaya vardı ardanın da samsunspor u istediği belirtiyor gs ya resmi teklifte bulunan samsunspor eric gerets in kararını bekliyor gs yönetimi eric geretes e topu atmış durumda karar gerets de
fbli murat hacıoğlu için girişimlerin hızlandırıldığı gelen haberler arasında başkan başoğlu bu iki transferi bitirip samsun a dönmeyi planlıyor  kaynak msn.com
 murat hacıoğlunu bilmem ama arda seneye büyük ihtimal kiralık bizde müthiş sağ kanat topcusu manisa da banko oynadı gs la oynadığı maçta gs ın sol kanadını çökertmişti inşallah olur çok güzel bir transfer yapmış oluruz

AllydeenleaR

ikisi de gelirse %100 şampiyon çıkarız
arda da çok iyi murat da

34 SS 1965

ıkısıde cok ıyı topcular hayırlısı olur ınsallah

HoliganSamSunLu

arda gerçekten samsunspora çok faydalı olabilecek bir futbolcu inşallah samsunspor yönetimi transferi bitirir..

kadir55ist

selam
inşallah samsunnumuz için hayırlı olur.
gerçi bu futbolcular lig a ya biraz zor gelirler ama anlaştılarsa güzel

oğuzhan55

Arda'yı tanımıyorum ama Murat Hacıoğlu'nun transferi takıma ikinci ligde baya faydalı olur.Anlaşılan başkanda bu konuda ısrarcı ve bu transfer gerçekleşeceğe benziyor.

AllydeenleaR

gençlerbirliğinden sedat yeşilkaya ayrılmış bence bize çok yararlı olur alınması lazım

mehmet yılmaz

Üç İstanbullunun altyapılarından yetisen ya da forma sansı bulamadığı için zayi olan kaliteli isimlerin alınmasını her zaman için savunmuşumdur. Arda da bunlardan birisi; G.Saray'da bu tarz oyuncular epey var; F.Bahçe'de de Kerim, Olcan, Gürhan gibi isimler var.
Bence bu oyuncular takıms fayda sağlar.

sezer-55

Arda'nın samsunspora tranfer girişimi mükemmel bir olay inşallah bu transfer gerçekleşir.

Shane_Falco

İkisininde gelecegini sanmıyorum GS'nin adamı yok bide elindeki iyi oyuncu Arda'yımı elden çıkarcak ben pek sanmıyorum hem ztn tecrübe kazansın diye elden çıkaracaklarsa 1. Lig de bi takıma kiralarlar Ayrıca Murat Hacıoğlu transferine ise ilk duydugumdada bize gelicegine inanmadım halada aynı düşünüyorum bize gelmez Murat

deli 55

eğer gelirlerse harika olur.ikisi de çok yetenekli futbolcu

Tribün_ali

arda gelirse cok iyi olur o zama bizi kimse tutamaz şampiyon luk kesin garenti ama gönül isterki namaglup şampiyon olalım

34 SS 1965

arda da yattı sanırım arkadaslar gs sın forma numaraarı belırlenmıs ardanın vardı ve halada bı gelısm yok bızım kulupten bı acıklama yok

hasselbaink

Alıntı yapılan: "34 SS 1965"arda da yattı sanırım arkadaslar gs sın forma numaraarı belırlenmıs ardanın vardı ve halada bı gelısm yok bızım kulupten bı acıklama yok

Arda şu an oynana ankaraspor-g.saray maçında kadrodaydı ve 2. devre oyuna girdi... Gerets onu kadroda düşünüyor demek ki.

bu da bizim için pek iyi görünmüyor.

yaman55

arda hareketliydi girdiği süreden itibaren samsuna katkısı çok olur