Guaye Kızılyıldız'da

Başlatan kadir55ist, 30 July 2006, 16:26:42

« önceki - sonraki »

kadir55ist

selam

samsunspor.un senegalli savunma oyuncusu guaye sirbistan-karadağ ligi şampiyonu kızılyıldız la 3 yıllık sözleşme imzaladı. çok büyük bir kulübe geldiğini anlatan guaye burada değerimi gösterip beklentileri karşılamayı hedefliyorum. her türlü turnuvada zirveye çıkabileceğimize inanıyorum.
kırmızı beyazlı yönetimin bu transferden gelen parayla, futbolculara ödeme yapmayı düşündüğü ileri sürüldü. 30.07.2006 fanatik gazetesi

arkadaşlar doğruysa hayırlı olsun ama bu fanatik gazetesisin bir kaç aydır samsun spora karşı yalan haberleri vardı.
yine haberin sonuna sanki futbolculara para ödenmiyor gibi heber yapılıyor. inşallah para kazanmışızdır. geaye de sami haypia gibi mi olacak yoksa şampiyonlar liginde izleriz artık.

ngonge

neyse ki kurtulmuşuz... ben elimizde patlamasından korkuyordum..

gueye, hyppia olamaz 30 una gelmiş adam.

AllydeenleaR

bence iyi adamdı 2.ligde iş yapardı para konusundan bakarsak da gitmesi iyi oldu

çılgın55

iyi adamdı 2.ligde iyi iş yapardı

sunbeam

Fanatik yazacak bir sey bulamayinca haber uydurur ama bu kez dogru olsa gerek. Gueye nin transferi Uefa.com sayfasinda da yer aldi.  http://de.uefa.com/competitions/UCL/news/Kind=1/newsId=440546.html almanca ama fantatikde yazanlar yazyiyor hemen hemen.

AllydeenleaR

iyi bilmiyorum ama aldığımız fiyatın yarısını bile verdiklerini düşünmüyorum

55_power

güle güle,yolun acik olsun.

Tribün_ali

Amsterdamli

Gitsin gitmesinede, biz bu adama dunyanin parasini odedik simdide bedava gitti.

Birton zarara giriyoruz, eger kizilyildiz para odediyse nekadar odemis merak ediyorum cunku haberlerde kontrati fesh edildi diye gecti.

jean

cok para verdik insallah zararimiz cok degildir

mehmet yılmaz

http://www.uefa.com/competitions/UCL/FixturesResults/Round=2356/Match=84637/Report=LU.html

üstteki linke tıkladığınızda UEFA'nın resmi sayfasına gireceksiniz.

İbrahima Gueye Kızılyıldız formasıyla on birde çıktığı maçta AC Milan'a karşı oynadı dün gece.

kimseyi suçlamak adına demiyorum ama sadece çözemediğim bir şey var. Bu Maksic ile Gueye geçen sezon CSKA Sofya ile B.Leverkusen'i Almanya'da yenip eleyen takımda banko oynuyorlardı. Maksiç Yugsolav Milli Takımındaydı.

İyi de ne oldu bu adamlara? Dünyanın parası sayıldı; getirildiler... Ama neden elle tutulur bir maç çıkaramadılar bizde?

hem anlayamıyor hem de üzülüyorum.

Gueye özünde sağlam bir topçuydu ama bizde oynayamadı.

roligan

Kadere bak, beğenmediğimiz adam Gilardino'yu tutuyor :twisted:
Yerine oynayan Kenan da, Uşaksporlu Sadullah'ı tutacak :oops:

supporter

Malatya deplasmanında bu tecrübeli ve soğukkanlı iki oyuncu sahada olmalıydı. Gueye ve Maksic'e gereken şans verilmedi bence. O kadar para da çöpe gitmiş oldu. Gerçi gecen sene yapılan o kadar çok yanlışlık vardı ki saymakla bitmez.

kadir55ist

selam
gururmu duymak lazım yoksa ağlamak mı
çok da sevmiştim bu topçuyu belki bir yıldız daha gitti