Sezon açılışı (13 Ağustos Pazar)

Başlatan sezgin, 30 July 2006, 13:42:59

« önceki - sonraki »

sezgin

SAMSUN SPORUMUZU SEZON AÇILIŞI BÜYÜK ÖLÇÜDE NETLEŞTİ BAŞKAN 12 VEYA 13 AĞUTOSTA SEZON AÇILŞI YAPILACAĞINI BU KONU İLE İLGİLİ ÇALIŞMALARININ DEVAM ETTİĞİNİ SÖYLEDİ

hasselbaink

bu arada 6 ağustosta da Giresun'da Giresunsporla sezon açışılışnda oynuyormuşuz
gayet makul ve yer,nde bir düşünce...

sezon açılışında yermizi alacağız
inşallah iyi bir rakip bulunur

kadir55ist

selam
sezon açılışımız samsunspora yakışır bir şekilde olması gerek. lig a da şampiyonluğu hedefleyen takımımız bizim büyüklüğümüze yakışan bir takımla sezonu açması gerekli ünye, gazi belediye felan bunlarla sezon açılmasın.
konserlerle taraftar çoşturulmalı.

veis

Tribün_ali

sezon acılısın da stdyumu konser gibi bazı etkinlikler yaparak acmalıyız stdyyumu fül cakmalıyız rakiplarimiz anlasın ki samsunspor bu işe inanmış desinler bizden korksunlar alyın isyan ölümüne samsunspor  :D

çılgın55

inşallah ful doldururuz stadı :roll:

MeL_55

abiler bugün samsun'a geldim !! 6 ağustos da sezon acılısına katılmak istiyorum !!! lütfen cevablarımızı bekliyorum !!

Serkan

h.g kardeşim işalalh şansına güzel bir sezon açılışı olur

MeL_55

yav abiler soru sordum size !! yardımcı olun lütfen

hasselbaink

Alıntı yapılan: "MeL_55"yav abiler soru sordum size !! yardımcı olun lütfen

birader 6 ağustostaki sezon açılışı Giresunspor'un...
maç Giresun'da oynanacak
eğer ondan söz ediyorsan toplu bir gidiş falan olmaz o maça
kendin gidebilirsin ve Giresun'da da iyi karşılanacağına eminim

bizim sezon açılışmız 12 ya da 13 ağustosta olacaktı sonrası hakkında bilgim yok

MeL_55

Alıntı yapılan: "canikli"birader 6 ağustostaki sezon açılışı Giresunspor'un...
maç Giresun'da oynanacak
eğer ondan söz ediyorsan toplu bir gidiş falan olmaz o maça
kendin gidebilirsin ve Giresun'da da iyi karşılanacağına eminim

bizim sezon açılışmız 12 ya da 13 ağustosta olacaktı sonrası hakkında bilgim yok

sağol abi ben zandımki samsunnun acılışı

sağol kardas ...

hasselbaink

Sezon açılışyla ilgili net bir şey yok mu halen?
başlıkta 13 ağustos yazılmış ama kşmşnle oynuyoruz; program nasıldır? bilen var mı?

hazılrlık maçı programına göre bir de Gazi Bld. ile oynayacaktık acaba açılış maçı mı olacak o?

Süper Lİg başladı, Lig B de bu hafta bASLIYOR demek ki ya Lig A ya da 3. lig ekiplerinden biriyle oynayacağız.
Tabii açılış varsa...

supporter

13 Ağustos tarihinde yapılacak olan Sezon açılışında 3.lig takımlarından Samsun Gazi Belediyespor ile karşılaşacağız.

AllydeenleaR

Alıntı yapılan: "supporter"13 Ağustos tarihinde yapılacak olan Sezon açılışında 3.lig takımlarından Samsun Gazi Belediyespor ile karşılaşacağız.

Saati belli mi?

kadir55ist

selam
daha başka takım kalmadımı tamam gazi belediyede bizim takımımız ama samsunumuz sezonu açıyor 3.lig takımıyla olmamalı.
gazi belediyeyle her gün maç yapsınlar. taraftarı stada çekip güzel bir rakiple sağlam bir maç yapmalılar ne kaldı ki maçların başlamasına.