Marciel'de ısrar edilmeli mi?

Başlatan supporter, 25 July 2006, 20:55:47

« önceki - sonraki »

supporter

Geçen sezon yararlı olamadı; bence vasatın altında bir futbolcu. Teknik zayıf, fizikte bazı sorunlar var. Son olarak ülkesinden kampa 5 kilo fazla ile geldi ve bu yağları halen eritememiş. Bu oyuncuda neden bu derece ısrar edildiğini anlamakta güçlük çekiyorum. Çoğunluk Petkov ve Rafael kalmalı diyor, ama diğer yabancımız da bence takıma ekstra güç katabilecek bir isim olmalı.

Clint_Eastwood

Marciel Dobi Hasan ile çıkışa geçti bence... Orta sahaya dinamizm kazandırdı... Özellikle ilk toplara basışı ve rakibi dağıtması çok faydalar kazandırdı... ÇOk da yürekli oynadığı kanısındayım... Rafael ve Marciel kalmaı Petkov 3. olarak düşünülmeli yada gönderilmeli çünkü stoper sıkıntımız yok kanısındayım...

supporter

Alıntı yapılan: "Clint_Eastwood"Marciel Dobi Hasan ile çıkışa geçti bence... Orta sahaya dinamizm kazandırdı... Özellikle ilk toplara basışı ve rakibi dağıtması çok faydalar kazandırdı... ÇOk da yürekli oynadığı kanısındayım... Rafael ve Marciel kalmalı...

inşallah sen haklı çıkarsın..

hasselbaink

marciel'i seyrederken hep Timofte'yi hatırladım. geçen sezon boyunca kale arkasındaydım ve topçulara uzaktık
fizik olarak Timofte'yi andırıyordu kabul ediyorum; timofte benzetmesi çok ağır bir sorumluluk samsun'a bir daha bir Timofte gelir mi bilemem ama
hep ha şimdi olacak ha birazdan diye bekledik ama Marciel bir türlü isteneni veremedi.
belki Lig A onun kendini bulmasını sağlayabilir
Bundan yıllar önce Denizlispor'da bir İvica Milivoyev vardı. 1996-97'de Denizli düştüğünde vasat bir topçuydu ve 2. ligde oynamıştı. Ama aynı Milivoyev 2. ligin tozunu atmıştı.
İnşallah Marciel de benzer şeylewr yapabilir.
Görünen o ki Petkov, Rafael, Marciel üçlüsüyle devam edeceğiz. 2+1'den neler olur bilinmze.

AllydeenleaR

Alıntı yapılan: "canikli"marciel'i seyrederken hep Timofte'yi hatırladım. geçen sezon boyunca kale arkasındaydım ve topçulara uzaktık
fizik olarak Timofte'yi andırıyordu kabul ediyorum; timofte benzetmesi çok ağır bir sorumluluk samsun'a bir daha bir Timofte gelir mi bilemem ama
hep ha şimdi olacak ha birazdan diye bekledik ama Marciel bir türlü isteneni veremedi.
belki Lig A onun kendini bulmasını sağlayabilir
Bundan yıllar önce Denizlispor'da bir İvica Milivoyev vardı. 1996-97'de Denizli düştüğünde vasat bir topçuydu ve 2. ligde oynamıştı. Ama aynı Milivoyev 2. ligin tozunu atmıştı.
İnşallah Marciel de benzer şeylewr yapabilir.
Görünen o ki Petkov, Rafael, Marciel üçlüsüyle devam edeceğiz. 2+1'den neler olur bilinmze.

kardeş sana hiç katılmıyorum marciel gördüğüm en kötü futbolculardan biri.ilk izlediğimde nerden buldular bunu demiştim
bence timoftenin onda biri etmez
ilk olarak marciel in gonderilmesi gerekiyordu

hasselbaink

Alıntı yapılan: "allydeenlear"

kardeş sana hiç katılmıyorum marciel gördüğüm en kötü futbolculardan biri.ilk izlediğimde nerden buldular bunu demiştim
bence timoftenin onda biri etmez
ilk olarak marciel in gonderilmesi gerekiyordu

birader galiba yazdıklarımı biraz hızlı okudun ben de senin gibi düşünüyorum zaten bence de marciel Timofte'nin değil 10/1'i 100/1'i bile etmez Timofte bizim için istisna bir tgopçudur.
ben şunu kastettim bir sevdiğiniz vardır ve uzaklara gitmiştir bir daha da gelmeyecektir mahalleye başka bir kız taşınıyor ve uzaktan bakınca aynı gidene benziyor; onu hatırlatıyor ama gerçekte onunla hiç ilgisi yok.
leman sam'ın dediği gibi "anladım ki hiç kimse sen değil!"  :wink:

sanırım anlaştık.

AllydeenleaR

Alıntı yapılan: "canikli"birader galiba yazdıklarımı biraz hızlı okudun ben de senin gibi düşünüyorum zaten bence de marciel Timofte'nin değil 10/1'i 100/1'i bile etmez Timofte bizim için istisna bir tgopçudur.
ben şunu kastettim bir sevdiğiniz vardır ve uzaklara gitmiştir bir daha da gelmeyecektir mahalleye başka bir kız taşınıyor ve uzaktan bakınca aynı gidene benziyor; onu hatırlatıyor ama gerçekte onunla hiç ilgisi yok.
leman sam'ın dediği gibi "anladım ki hiç kimse sen değil!"  :wink:

sanırım anlaştık.

:D  :D  :D :D  :D

Tribün_ali

marciel kalmalı bize 2.ligde cok lazım olabilir bence bizim kodroda yer almalı

kadir55ist

selam
yabancı konusunda zaten rafael ve marciel üzerinde sabit kalında sezon bittiği anda bu iki birezilyalının kaldığı belli gibiydi bence ekonomiik açıdan düşünüldüler bir ayari bir gueye belki daha yararlı olabilirlerdi ama ikiside samsunu sevdi inşallah sezon sonundada samsunu sevindirirler.

sezer-55

kalmasından yanayım geçen sene Ankarada oynanan Gençlerbirliği maçında seyretmiştim kendisini iyi futbolcu ama nedense bir türlü form tutamadı bu sene düzenli bir şekilde onbirde yer bulursa gerekli formu yakalacağı düşüncesindeyim.

çılgın55

gitmesi gerek onun gibi 500 tane topçu var 2.ligde

salihcakir

geçen sene içerisinde marciel ile alakalı paylaştığım fikirlerimi hatırlayacaksınızdır. ben kendisinin iyi ve önemli bir oyuncu olduğunu düşünmüşümdür. bugün de öyle düşünüyorum. ama geçen yıl inişli çıkışlı bir form grafiği gösterdiği doğru. tıpkı rafael gibi. ama bu sene her iki brezilyalının da samsunsporda çok iş yapacağını düşünüyorum.
marcielin bence bir kaç farklı özelliği var. bunlardan birincisi çoğu brezilyalıda olmayan mücadeleci özelliği, diğeri orta alanda hızlı top çevirme özelliğine sahip olması. mesela bu özellik adnan'da yok. Adnan da çok mücade ediyor ama topu hızlı ve derin kullanmak işin içerisine girdiği zaman bocalıyor. bu nedenle, ben adnanla marcielin aynı anda orta alanda görev yaptığı zaman, samsunspor takımının ikinci ligde herhangi bir takımı orta alanda harcayacağını düşünüyorum. rakibe oyununuzu kabul ettirmek için onlara fazla topla oynama izni vermeden, etkili presle rakibi bozarak, yeniden topu kazanıp hücum yenilemek gerekir. adnan-marciel ikilisi bu işi becereklerdir diye düşünüyorum. zaman zaman mustafa çiçek bu noktada formayı zorlar gibi görünüyor. Yine de kendisi Marciel veya Adnan için sakatlık veya kart problemi yaşandığı dönemlerde 11 şansı bulabilir bence.

cem 55

bende marcielin takımda kalmasından yanayım.bu sezon en buyuk cıkısı ondan bekliyorum pres ve topu oyuna sokmada basarılı savascı oyunuylada bence bu sene cok faydalı olacak.cuma günü marcıelle rafaeli taksimde çicek pasajında gordum yanlarına gidip telefonumun ekranındakı samsunspor amblemını gosterdim sevindiler tercuman vasıtasıylada kendilerine cok guvendigimizi ve bu sezon sampiyonluk bekledigimizi soyledim.sampiyon olacaz basarıcaz dediler.insallah basarırlar yuzumuzu guldururler.

cagdasahmet

Orta Alanda hücüma yönelik Ceyhun gidince belki ona daha cok sans verilebilir ama bunu iyi degerlendirmeli.Hayirlisi.

Amsterdamli

Marciel'i hic dogru durust izleyemedigim icin bu basliga cevap yazmamistim. Idmanlardada su ana kadar pek bir varlik gosterememis gibi bir izlenim var. Onun aksine Petkov cok calisiyormus.

Marciel'in askinse Petkov'un kalitesini cok iyi biliyorum ve bizim en iyi defans oyuncumuzdur. Marcielin yerinde oynayabilecek Adnan, Mustafa Cicek ve Samet var.

Defansin gobeginde Kenan, Evren, Emre Balak, Aydin gorunuyor.

Eldeki kadroya bakaraktan bir secim yapilmasi daha dogru bence.