Barış Samsunspor'da!!!

Başlatan AllydeenleaR, 24 July 2006, 09:13:36

« önceki - sonraki »

AllydeenleaR

Samsunspor sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Nevşehir kampında anlaşmaya vardığı Gaziantepspor'lu Barış ile iki yıllık mukavele yaptı.

Özellikli Musa Aydın'nın Sakaryaspor'a transferi sonrası Kırmızı beyazlıların sağ taraftaki futbolcu açığını kapatma adına arayışlarını sürdüren Samsunspor Nevşehir'de Gaziantepspor'lu Barış ve menejeri ile bir araya geldi.Görüşmelerin ardından her konuda anlaşmaya varılarak mukavele yapıldı.

Shane_Falco

Barış kim yaaa nerden alıyoruz böle adamları adını ilk defa duyuyorum bilen varmı arkadaşlarr

hasselbaink

öncelikle hayırlı olsun
takımdaki en büyük kayıpların kanatlarda yaşandığı göz önünde tutulunca isabetli bir transfer olarak görülüyor.

Barış Durmaz 1981 Balıkesir doğumlu.
G.Antep Bş.Bld. takımından G.Antepspor'a gelmiş bir oyuncuydu.
Geçen sezon özellikle ligin 2. devresinde sürekli olarak oynadı.

takıma katkı sağlayabilecek bir oyuncu diyebilirim.

yalnız Barış için Eskişehirsporla mukavele imzaladı denilmişti. Hatta Lig TV sayfasında bile duruyor haber.

Demek ki daha sonra vaz geçtiler.

beşnumara

genç bir futbolcu inşaallah samsunsporumuza hayırlı olur

55_power

ngonge

sağ kanatta eksik vardı inşallah hayırlı olur.

barış durmaz, 1981 doğumlu.

cem and naz55

Alıntı yapılan: "Shane_Falco"Barış kim yaaa nerden alıyoruz böle adamları adını ilk defa duyuyorum bilen varmı arkadaşlarr
sen söyle o zaman şu anda kaliteli boşta adam alalım

Shane_Falco

Cem and Naz arkadaşım bi sakin ol tamammı yeni Transferimiz Barış isimli arakadaşı tanımıyorum isminide ilk defa duydum yani ligi gayet yakından takip etmeme rağmen ayrıca alacağımız adamın illaki boşta mı olması gerekiyo sorarım sana boşta olan oyuncularlamı Süper lige çıkacagız merak ediyorum Ayrıca elimizde Ertan var süratli mücadeleci ayrıca 2-3 yıldır 2. lig e kiralıyoruz 2. lig tecrübeside var yani onuda oynatabilirdik sağ bek te yani kişisel düşüncem bu. altında bişi aramaya gerek yok arkadaşım ;)

cem and naz55

Alıntı yapılan: "Shane_Falco"Cem and Naz arkadaşım bi sakin ol tamammı yeni Transferimiz Barış isimli arakadaşı tanımıyorum isminide ilk defa duydum yani ligi gayet yakından takip etmeme rağmen ayrıca alacağımız adamın illaki boşta mı olması gerekiyo sorarım sana boşta olan oyuncularlamı Süper lige çıkacagız merak ediyorum Ayrıca elimizde Ertan var süratli mücadeleci ayrıca 2-3 yıldır 2. lig e kiralıyoruz 2. lig tecrübeside var yani onuda oynatabilirdik sağ bek te yani kişisel düşüncem bu. altında bişi aramaya gerek yok arkadaşım ;)
gayet sakinim arkadaşımızın biri 2.yarının tüm maçlarında oynadığını yazmış ertan ofans a çıkmaya korkan bir oyuncu

Shane_Falco

Valla ben barış ismini ilk defa duyuyorum her neyse artık almışız olmuş bitmişş hayırlısı artıkkk

Amsterdamli

Baris asagidaki aciklamaya bakilirsa disiplinsizlikten cikarilmis kadrodan. Umarim bizde yararli olur ve 2A'da bir takima geldim mantigi ile daha cok simarmaz. Ama bizde yeterince tecrubeli futbolcu var ve Samsunspor olmamizin getirdigi bir avantaj var o bakimdan fazlada meydani bos bulup simaracaginida zannetmiyorum.

Teknik Direktör Zenga'nın Mutlu ile Barış'ı kadrodan çıkarmasına ilişkin bir soru üzerine Ömer Çelik, huzurlu çalışma ortamının önemli olduğunu vurguladı. Ekipteki oyuncuların istenilen vasıflara sahip olup olmadığına teknik direktörün karar vereceğini belirten Çelik, 'Herkes başarı istiyecek. Takım 11 kişiyle oynar. Her şeyde torpil olur, ama futbolda torpil olmaz. İmtiyazlı futbolcu almak isterseniz o zaman takımınızın geleceğiyle ilgili sıkıntıları da şimdiden kabullenmiş olursunuz. Onun için hocanın kararlarına saygılıyız. Hocanın çalışma ortamından, işine verdiği önemden, disiplininden herkes memnun. Bizim için de önemli olan bu.'

kerem55

Barış geçen sezon çok iyi oynadığı bir Beşiktaş lig maçında oyun 2-1 antep lehineyken 90. dakikada ceza sahasında eliyle bir top kesmiş ve bu fevri hareketi sonucu S.aybaba tarafından bir haftalık bir cezaya çarptırılmıştı diye hatırlıyorum. Yine de 2. devrenin hemen hemen tamamında oynamıştı. Genç, diri bir oyuncu; şımarıklık yapacak yaşı da geçmiş. Yaparsa zaten takımdaki ağa-beyleri çeker onu göl kenarına!
topunu oynarsa yarar sağlaR.
iyi topçu

çılgın55

valla ben de ilk defa duyuyom :roll: