Samsunspor'umuzun fikstürü

Başlatan hasselbaink, 14 July 2006, 12:05:51

« önceki - sonraki »

hasselbaink

fikstürün tamamına bakılınca üç İstanbul deplasmanının da ikinci devre olması göze çarpıyor. Ankara deplasmanları ise ilk devre.

Malatya ile 2-3 aralık da karşılaşıyormuşuz. Çok gergin maç olacak çookk...

Doğu deplasmanlarını ise Malatya hariç ilk devre bitiriyoruz.

İstanbul'da iddiamız sürerse bayağı bir kalabalık oluruz diye düşünüyorum.

darknESS

Alıntı yapılan: "mican 55"es-es'li dostum size bıcagı kim çekti samsunlular mı ordulularmı onu anlayamadım iyi birşey degil tabi ki tasvip etmiyoruz ama tüm bir ile mal etme bunu böylesi kendini bilmezler heryerden çıkıyor eskişehiri iyi bilirim orada da akrabnalarım var bir müddet kaldım üstelik. bir keresinde sizde niye hiç es es ruhu yok bu şehirde oturuyorsunuz üstelik diye dalaşanlar oldu bizde samsunlu ve samsunsporluyuz es es bizi niye ilgilendirsin dedik anlamak istemediler sanki siz eskişehiri terk etseniz es es'i unutacakmısınız da bize öyle söylüyorsunuz dedik...adamlar bizi neredeyse dövecekti... böyle şeylere kafanı yorma dostum tüm eskişehire mal etmedim böyle bir tatsızlığı tabiki. eskişehir seçkin bir yer begendim memleketinizi insanlarınızı... merak ettim bu siteye hangi amaçla kaydoldun sadece merak yanlış anlama

bıçağı ordusporlu bir taraftar çekti ve soyunma odası tüneline kadar daldı. sonrasında bizi oyuncular sahaya çıkmak istemediler. federasyon yaptığı ilk açıklamada can güvenliği sebebiyle sahaya çıkmayan takımımızı hükmen yenik saydı  sonra yapılan itirazlar sonucu maçın tarafsız sahada oynanmasına karar verdi ve tarafsız saha olarak samsunu belirledi. benim bildiğim tarafsız saha iki şehrin orta noktası bi yer olur. bu siteye üye olma sebebine gelince. ES-ES le Samsun un eski dialoglarını hatırlıyorum. 89da kaybettiğiniz bazı futbocular zamanında ES-ES tede oynamıştı ve bizimkiler hep mezarlarını ziyaret ederlerdi. şimdi rakibimiz olunca hem takımınız ne durumda hemde diğer takımlar hakkında ne düşünüyorsunuz diye üye oldum. sizde buyrun gelin bizim siteye...
www.eskisehirspor.com

darknESS

Alıntı yapılan: "Full Force"
Alıntı yapılan: "darknESS"umuyorumki samsunlu dostlar ordunun bu lige nasıl çıktığını hatırlar. haluk ulusoy federasyonu ve milletvekilleri... bize samsunda çekilen bıçak ve sonrasında uygulanna yoğun baskı. sonuçta oyuncularımızın tatilden getirilip ordu-ESKİŞEHİR arası tarafsız saha samsun! un belirlenmesi ve sonuçta ordunun galibiyeti!!! daha 10 sene öncesine kadar varolmayan takım nası bu günlere geldi ve samsunspor la mücadele ediyor?

esesli bakiyorumda yine her zamanki gibi atip tutmussunuz..Ligler bitmis ORDUSPOR sampiyonlugunu ilan etmis federasyon onay vermis ammaaaaa ilhan cavcav bos dururmu sizi ortaya atip maci tekrar oynatmak icin elinden geleni yapti cünkü biz 1 puan kayip etseydik bile cavcavin asasi cikiyordu..Evet ligler tatile girmis ve eses cavcavi arkasina alarak samsuna geldi ama gereken cevabi sahada aldi 40.Yilini kutlayan esese sahada 4-0 hediyesi.Eski konulari acmaya hic gerek yok senle tartismakta istemiyorum biz yine gereken cevabi sahada verecegiz..BURDAN BIZI ESES MACINDA YALNIZ BIRAKMAYAN SAMSUNLU KARDESLERE TEKRAR TEKRAR TSKÜR EDERIZ..ORDU-SAMSUN EL ELE SÜPER LIGE

bende tartışmak istemiyorum ama cavcav la bi alakamız olmadı asla. o kendine göre doğruları savundu ES-ES için birşey yapmadı. zaten böyle bi eğilimi olsa bu sene asaş la oynadığımız maçı bize bırakır ve çıkmamızı sağlardı. senden de ricam bilmediğin konular hakkında en azından rakip takımların sitelerinde açıklama yapıp yanıltma herkesi.

kerem55

arkadaşın biri yazmış zaten eses'e saygı duyuyor, orduyu seviyoruz diye güzel demiş, hoş demiş.
bakın hepiniz hoş geldiniz ama samsunsporla iligil kelam edecekseniz yazın yoksa gidip kendi sitenizde yazın admine ricam bir daha ordu-eskişehir muhabbeti olursa iki arkadaşa da nopost vermesidir
misafirperverliğimizi suistimal etmeyin!
biz de sizin sitenize gelelim ama orada samsun-trabzon muhabbeti açsak hoşunuza gitmez herhalde.

fikstüre gelince
takımın son durumunu bilemiyoruz güç kaybettiğimiz kesin ama yine de samsunspor halen ismiyle bile saygı uyandıran bir takım
biz sonuna dek desteğimizi vereceğiz
gerisi topçularımıza kalmış
son maçın içeride olması iyi olmuş
inşallah şampiyonluk turu atarız ve hatta kupamızı alırız

oğuzhan55

ESES falan muhabbetinde arada Samsunspor kaynayacak.Arkadaş anlamıyorum şimdi ilk maçımız Ordusporla diye ve de aramızda birbirimize yakın vileyetler olduğumuz için yardımlaşma var diye eses taraftarı arkadaş niye bunları dile getiriyor.Orduspor'un Samsunspor'a karşı verdiği bir zarar varsa bunu sonuna kadar söyle saygı duyarım.Ama Samsunspor taraftarına ne Orduspor'un bıçağından sopasından bilmem neyinden.Adamlar daha şimdiden gelin Ordu'ya taraftar gruplarınızı misafir edelim demeye başlamışlarken biz niye Orduspor'a karşı cephe alalım.Şimdi size bıçak çekildi diye biz Ordû'ya gidip olay mı çıkaralım.Anlamıyorum anlamıyorum anlamıyorum...Maç Ordusporla Samsunspor arasında diğer takım taraftarları neden yorum yaparlar inanın anlamıyorum.Kendi sitenizde vurun kırın ne yaparsanız yapın.Eskişehirspor'un da Orduspor'un da Samsunsporumuza karşı aramızda bir sorun olmadığı için herkes kendi sorununu kendi içinde halederse gerçekten çok iyi olacak.Çünkü bunların Samsunspor camiasıyla hiçbir ilgisi yok.Bu yüzden boş yere dostlarıda kendimize düşman etmenin hiçbir mantığı yok.

darknESS

ilk yazımı siyasi oyunlar var dendiği için yazmış ve bunlardan en çok çeken klüplerden biriyiz diyerek örnek vermiştim. asla orduyla arnız bozulsun diye birşey yapmıyorum. sadece şu oyunun içine siyaset girmesinden dolayı ne gibi sorunlar çıktığını neler yaşandığını yazdım. yoksa olay geçmişte kaldı. sizde geçen sene düşerken bi çok oyuna kurban gittiniz. yazdıklarımı daha dikkatli okursanız ordu-samsun arasında ki muhabbete hiç birşey demiyorum ben. sadece zamınında olan olaylardan örnek verdim o kadar. diğer arkadaşlar rahatsız olduğu içinde bu konuda tekrar yazmicam. isteyen özel msj yoluyla bana soru sorabilir.

oğuzhan55

Alıntı yapılan: "darknESS"diğer arkadaşlar rahatsız olduğu içinde bu konuda tekrar yazmicam. isteyen özel msj yoluyla bana soru sorabilir.

Bencede en iyisi bu olacak.Çünkü bundan sonra diğer mesajımda da yazdığım gibi takımımızın kendisiyle meselesi olmayan kulüplerle yok yere arada sorun yaşaması bize hiçbir şey kazandırmaz.En iyisi mi herkes bildiği yoldan yoluna devam etsin.Size göre dostunuz kimse sizinle dost bize görede bizmle kim dostsa dost olarak yolumuza devam edelim.

alucralı

burada eses ordu kavgası yapmayız bu samsunspor taraftarına ayıp olur ona göre msj atın buraya msj atmamızın tek nedeni iki komşu kentin aynı gurupta olması ve ilk maçları oynamasıdır dedigim gibi gelecek taraftarlar en iyi şekilde agaırlanacaklardır samsunspora başarılar gönül iki takının çıkmasını ister bunu zaman gösterecek saygılar

FORZA FİDANGÖR

alucralı

şimdi fikstüre baktım ve ilk 12 haftada 4ve 7 hafta hariç samsunspor kafaya oynayacak iddali takımlarla oynuyor özellikle diyarbakır ve mardin çok teklikeli zira mardin bügün yunus altun ali akdenizi aldı bu sene çok iddalılar bu gurupta çok süpriz olur

darknESS

mardinçok ses getiren transferler yapsada bu oyuncuların hepsi belli bir yaşın ve dougunluğun üzerinde ve sadece para için mardindeler. yunus ES-ES lede görüştü ama yıllık 500 milyar civarı bir para isteyince anlaşılmadı. tecrübeleri mutlakki bazı maçlarda kazanmalarına yardım edecektir ama bir kaç arka arkaya mağlubiyetten sonra dağalabilirlerde. en güçlü takımlar Samsun, Es-Es, Ordu, İst. Bld. Malatya ve Körfez gibi geliyor bana. fikstürde bu yüzden çok avantaj aramıyorum çünkü birbirine yakın kalitede çok takım var.

hasselbaink

Alıntı yapılan: "darknESS"en güçlü takımlar Samsun, Es-Es, Ordu, İst. Bld. Malatya ve Körfez gibi geliyor bana. fikstürde bu yüzden çok avantaj aramıyorum çünkü birbirine yakın kalitede çok takım var.

evet, bence de fikstür çok bir şey ifade etmeyecektir. Lig A'da güç dengeleri birbirine yakın görünüyor. Kabul etmek gerekir ki Samsunspor'un isim olarak bir ağırlığı da var lakin futbol sahada oynanıyor. Psikolojik üstünlüğümüzü sahaya da yansıtmamız lazım.

ist. bld. taraftarı olmayan bir takım ama teknik direktörü Abdullah Avcı bence Lig A'nın en iyi hocası. U 17 takımıyla başarılar yaşamıştı. Eskişehir Play Off'tan zorlanarak ekstra playoff ile çıktı; kadrosu hakkında pek bilgim yok.

Malatya ve Ordu iddialı olacaktır. Kocaeli de son yıllardaki tutukluğunu bu sezon atacak gibi çünkü maddi sorunları halletmek üzereler.

Altay kadrosunu dağıttı diye biliyorum. İstanbulspor da geçen yıl iyiydi ama son durumu hakkında malumatım yok.

Samsunspor'uzun neler yapabileceğini bilemiyorum. Kapadokya Kupası iyi bir gösterge olabilir bizim için.

Gerçi her halükarda destekleyeceğiz takımımızı.

mavi__ruya

arkadaşlar bence ilk yarı güzel bi fikstür ama ikinci yarı deplasmanlar cogunlukta bizim için hayırlısı buymuş biz şampiyon olacaz bunun başka yolu yok

Tribün_ali

bırakın es es ordu muhabbetini gidin başka yrde tartışın alayına isyan ölümüne samsunspor o kadar biz samsunsporluyuz idtanbul sempatizmi degiliz

çılgın55

şampiyonuz allahın izniyle

kartal55

ordusporun sitesini gezdim arkadaşlar

gercekten çok olumlu gelişmeler var

inşallah mactada bu ortam bozulmaz

samsun ordu elele süper lige :!: