Samsunspor'umuzun fikstürü

Başlatan hasselbaink, 14 July 2006, 12:05:51

« önceki - sonraki »

King Of The North

Son hafta Malatya çıksın dedim ama sondan bir öncesi de iyi,intikam alınacak.Ayrıca ilk devre Ankara'da 2 maçı var takımımızın benim için iyi oldu.

mican 55

giresunda oturuyororum ordu ve akçabat deplasmanlarına giderim diyordum ama bu yaz ankaradayım ilk maç ordu deplasmanı gidemeyecegim o yüzden canım sıkıldı. ayrıca samsunspor süper liğe çıkar mı diye bir soru geliyor herkesin aklına birşey diyemeyecegim iyi bir başlangıç yaparsak taraftar desteği artar bu çıkma şansımızı artırır ama fatih 55'in dediği gibi para yok borç çok bu sıkıntı yaratabilir futbolcular parasını vaktinde alamazsa iyi oynamayabilir

KotuCocuk55

Kımse kendını kandırmasın kıme nasıl fark atıyoz neyle atıyoz?

ILK mac bu lıgın en ıyı 6 takımından bırıyle deplasmanda oynamak,çok zor olacak,galibiyetle baslamak onemlı eger bır galıbıyet alırsak çok sey değişir ama çok zor geçer bu maç ne yazıkkı bana göre lıgı tanıması ve oturmus kadrosuyla ve teknık dırektoruyle bunu çok cıddı soyluyorum  yucel ıldız ülkemızın en ıyı teknık dırektorlerınden bırı ve ikinci lig b de kume düsmemeye oynayan ordunun yaratıcısı 3 yıldır gorevının basında bır anadolu takımı acısından buyk bır ıstkrar ordu bır adım onde gıbı ama adımızı ortya koyduğumuz gıbı adımıza yakısır mucadeleyıde edersek her sey gonlumuze gore olur!

Tribün_ali

şampiyon olmak istiyordak ilk 5 macımızı kazan mak gerekir ayrıca ben bu takıma güveniyorum benim süpriz takımım ist b.şehir cok iyi transferler yaptık ayrıca orduyu gitmek benim ilk depladmanım olacak kenan ben ali çam bizi götürcen dimi abi

samet

bakalım malatya samsuna nasıl gelecek...

kadir55ist

selam
hayırlı olsun
içerde dışarda tüm maçlarımıza aynı ciddiyetle asılmalıyız. lig A çok zor birde bu sezon ordu eskişehir b.şehir belediye istanbul altay kocaeli malatya gibi büyük şehir takımlarıyla mücadele edeceğiz. inşallah haftalar öncesinden rahatlarız.

Full Force

slm samsunlu arkadaslar ilk hafta sizle oynuyoruz umarim dostca güzelce mac olur sizleri orduya bekleriz..Ordudan sevgi ve selamlar

haaa bu arada ordulularin sizler hakkindaki düsüncelerini merak ediyorsaniz asadaki linke tiklamaniz yeterli
http://www.orduspor.net/forum/viewtopic.php?t=3278

Hadi kalin saglicakla

jean

2.lig degilde 1.ligde oynasaydik bu maci malatya mardin diyarbakir gibi takimlarin yerine ordu samsun ciksin

darknESS

umuyorumki samsunlu dostlar ordunun bu lige nasıl çıktığını hatırlar. haluk ulusoy federasyonu ve milletvekilleri... bize samsunda çekilen bıçak ve sonrasında uygulanna yoğun baskı. sonuçta oyuncularımızın tatilden getirilip ordu-ESKİŞEHİR arası tarafsız saha samsun! un belirlenmesi ve sonuçta ordunun galibiyeti!!! daha 10 sene öncesine kadar varolmayan takım nası bu günlere geldi ve samsunspor la mücadele ediyor?

mican 55

es-es'li dostum size bıcagı kim çekti samsunlular mı ordulularmı onu anlayamadım iyi birşey degil tabi ki tasvip etmiyoruz ama tüm bir ile mal etme bunu böylesi kendini bilmezler heryerden çıkıyor eskişehiri iyi bilirim orada da akrabnalarım var bir müddet kaldım üstelik. bir keresinde sizde niye hiç es es ruhu yok bu şehirde oturuyorsunuz üstelik diye dalaşanlar oldu bizde samsunlu ve samsunsporluyuz es es bizi niye ilgilendirsin dedik anlamak istemediler sanki siz eskişehiri terk etseniz es es'i unutacakmısınız da bize öyle söylüyorsunuz dedik...adamlar bizi neredeyse dövecekti... böyle şeylere kafanı yorma dostum tüm eskişehire mal etmedim böyle bir tatsızlığı tabiki. eskişehir seçkin bir yer begendim memleketinizi insanlarınızı... merak ettim bu siteye hangi amaçla kaydoldun sadece merak yanlış anlama

mican 55

full force umarım dediğin gibi dostça kardeşçe bir maç olur tüm karedeniz takımlarını severim aynı bölgenin takımlarıyız üstelik ordu komşumuz daha yakın bize. orduyu bilirim ordulu çok arkadaşım var samsuna ve samsunspora olan ilgilerini de biliyorum inşallah ORDU-SAMSUN el ele kol kola süper liğe çıkar

Full Force

Alıntı yapılan: "darknESS"umuyorumki samsunlu dostlar ordunun bu lige nasıl çıktığını hatırlar. haluk ulusoy federasyonu ve milletvekilleri... bize samsunda çekilen bıçak ve sonrasında uygulanna yoğun baskı. sonuçta oyuncularımızın tatilden getirilip ordu-ESKİŞEHİR arası tarafsız saha samsun! un belirlenmesi ve sonuçta ordunun galibiyeti!!! daha 10 sene öncesine kadar varolmayan takım nası bu günlere geldi ve samsunspor la mücadele ediyor?

esesli bakiyorumda yine her zamanki gibi atip tutmussunuz..Ligler bitmis ORDUSPOR sampiyonlugunu ilan etmis federasyon onay vermis ammaaaaa ilhan cavcav bos dururmu sizi ortaya atip maci tekrar oynatmak icin elinden geleni yapti cünkü biz 1 puan kayip etseydik bile cavcavin asasi cikiyordu..Evet ligler tatile girmis ve eses cavcavi arkasina alarak samsuna geldi ama gereken cevabi sahada aldi 40.Yilini kutlayan esese sahada 4-0 hediyesi.Eski konulari acmaya hic gerek yok senle tartismakta istemiyorum biz yine gereken cevabi sahada verecegiz..BURDAN BIZI ESES MACINDA YALNIZ BIRAKMAYAN SAMSUNLU KARDESLERE TEKRAR TEKRAR TSKÜR EDERIZ..ORDU-SAMSUN EL ELE SÜPER LIGE

Full Force

Ordu geliyor

Yaptıkları transferlerle güçlü bir takım oluşturduklarını belirten teknik direktör Yücel İldiz, "Bu kez başaracağız" ifadesini kullandı.

Hata yapmak yok
Geçtiğimiz sezon Süper Lig'in kapısından dönen Orduspor, bu kez işi sağlam tutuyor. Abant Petro Clup'ta yeni sezonun hazırlıklarını sürdüren mor-beyazlılar, yaptıkları transferlerle rakiplerine gözdağı verdi. Teknik direktör Yücel İldiz, "Yapılacak turnuvada herkes Orduspor'u görecek. Bu turnuvada eksik taraflarımızı  
tespit edeceğiz" dedi.

Hasret bitecek
Denizli'den Mehmet, Samsun'dan Müslim, İstanbulspor'dan Hamza, G.Antep Belediye'den Şevki, Sakarya'dan Fatih, Vestel'den İnanç, Uşak'- tan Ufuk ve Aydınspor'dan Sami'yi aldıklarını belirten İldiz, "21 yıllık hasretimizi bu sezon sona erdireceğiz. Tüm camia kenetlendi. Gümbür gümbür geliyoruz" diye konuştu
Kaynak : Fotomaç

BU SENE HEDEFIMIZ SÜPER LIG UMARIM SAMSUNSPORLA BERABER CIKARIZ

mehmet yılmaz

öncelikle Samsunspor'umuza sonsuz başarılar diliyorum.
Lig A tahmin ettiğimizden de zor bir kulvar
eskiden elimizi kolumuzu sallayarak şampiyon oluyorduk ama bu sefer işi ciddiye almak zorundayız.
İlk maç Ordu ile deplasmnada
temiz ve güzel bir maç olur inşallah
orada olacağımızdan emin olabilirler
bir sorun çıkacağını da sanmıyorum

takım biraz güç kaybetmiş durumda
eğer iyi bir başlangıç yaparsak ve şehir de geçen sezon ki son periyottaki desteğini ortaya koyarsa rahatlarız.

Bu arada Ordulu arkadaşa ve Esesli arkadaş hoşgeldiniz diyorum ancak;
baska platformalarda yaptığınız tartışmaları burada yapkmazsanız sevinirz

Bu son cümlemdir "Ordu'yu seviyor, Eskişehir'e saygı duyuyoruz!"

herkese başarılar...

Full Force

sagol samsunlu kardes,bizde sizleri seviyoruz..Ondan yana süphen olmasin ben bu siteye esesli ile atismaya gelmedim kardes samsunspora basarilar dilemek icin geldim..