Samsunspor tema

Başlatan ender, 12 July 2006, 08:29:39

« önceki - sonraki »

ender

metin sanada yolladim temayi alabilirsin mailinden

bengülü

Alıntı yapılan: "ender"Bengulu email adresine temayi yolladim.Yapman gereken sana gondermis oldugum dosyayi bluetooth araciligiyla telefonuna yollamak.Bu sana mesaj olarak gelecektir.Mesaji actigin zaman otomatik installation cikar,evet dedikten sonra teline yuklenecek.Ve telinde temalardan samsunsporu sectikten sonrada calisacaktir.

tşk ederim ender ellerine sağlık

Serkan

maile yollicanıza bir yerden paylaşsanızda bizde yüklesek nasıl olur :D

timofte

Ender teşekkürler, önümüzdeki günlerde başka çalışmalarını da bekliyoruz bu işten anlasam ben de katkıda bulunurdum Moskova'ya Samsun'dan selamlar..

ender

tesekkurler timofte ayin 26 sina kadar yogun bir doneme girdim su an basinda oldugum satiyenin teslimi var fakat daha sonra bu tur temalar yapip yollayacagim herkese ayrica telefonla ilgili program ve oyun konusundada sizlere yardimci olabilirim.

ender

forza alvin herkesin takildigi iyi bir paylasim sitesi verirsen oradanda paylasabilirim sizlerle.

mavi__ruya

ender ark. bende telefonumu degiştirecem degiştirdikten sonra sende alabilirim dimi temayı

ender

tabiki nokia 60 serisi alirsan calisacaktir.bicok oyunda yollarim.benim telefon nokia 6630 oldukca memnunum ve fiyati burda 230 dolar turkiyede kac lira bilmiyorum.oldukca ucuzladi burda

bengülü

tema çok güzel arkadaşlar tavsiye ederim bütün samsunsporlu taraftarlarımıza ender kardeşimize tema çalışması nedeniyle tşk ederim daha güzel temalar dileğimle