Samsunspor tema

Başlatan ender, 12 July 2006, 08:29:39

« önceki - sonraki »

ender

arkadaslar cep telefonuma samsunspor temasi yaptiracam fakat sole tribunlerin full kirmizi beyaz oldugu fotolar bulamiyorum.Bu tur yada guzel,nostaljik  ve telefona uygun fotolari olan arkadaslar benimle paylasabilirmi.daha sonra bende temayi herkesle paylasabilirim.

bengülü

Alıntı yapılan: "ender"arkadaslar cep telefonuma samsunspor temasi yaptiracam fakat sole tribunlerin full kirmizi beyaz oldugu fotolar bulamiyorum.Bu tur yada guzel,nostaljik  ve telefona uygun fotolari olan arkadaslar benimle paylasabilirmi.daha sonra bende temayi herkesle paylasabilirim.

ender kardeşim valla çok iyi olur bende samsunspor teması aramadığım yer kalmamıştı böyle çalışma varsa bende çok güzel bir samsunspor amlemli resim var

supporter

Bence de güzel bir tema yapmak çok iyi olur..
Birkaç resim şimdilik bunları buldum.
Bu sitenin resim albümünden de yararlanılabilir

ender

yapacagim tema nokia s60 serisi icin olacak.eger biraz daha alternatif resimler olursa belki 2 3 degisik varyant yapabilirim.Su an elimde 1 tane var bu siteden aldigim resimlerle.Ben kendi telimde bunu kullaniyorum isteyen arkadaslara verebilirim.

ender

ayrica arkadaslar nokia s60 lar icin oyun ve program yardimi yapabilirim elimde olanlardan.tabi bu sadece samsunsporlulara ozel  :wink:

bengülü

nokıa 6630 olmazmı tema

ender

olur tabiki benim telde nokia 6630.Sana su anda elimde olan 1 samsunspor temasi yollayabilirim ve resimleri toparladiktan sonra yapacaklarimida yollarim.Tabi istersen birkac oyunda yollarim bak biz samsunlular king ve batak gibi kagit oyunlarini severiz yollim sana :)

south_london

şirinlerin meşaleli resimlerinden birini kullanabilirsin. :wink:

tuzlalı

Temayı bekliyoruz arkadaşlar. Hazır olmadı mı?

ender

tuzlali email adresini verirsen temani yollayayim simdilik 1 tane hazir ve daha fazlasinida yapacagim.

bengülü

ender email le nasıl ayarlıyacağız cep tel bana da gönderirsen sevinirim sam5584@hotmail.com

ender

Bengulu email adresine temayi yolladim.Yapman gereken sana gondermis oldugum dosyayi bluetooth araciligiyla telefonuna yollamak.Bu sana mesaj olarak gelecektir.Mesaji actigin zaman otomatik installation cikar,evet dedikten sonra teline yuklenecek.Ve telinde temalardan samsunsporu sectikten sonrada calisacaktir.

timofte

sevgili ender bana da gönderebilirsen memnun olurum
yalnız telefonum nokia 6230

mail adresim timofte@samsunspor.biz

istersen www.hemenpaylas.com gibi sitelere de yükleyebilirsin..

ender

timofte yolladim ve 6230 da calisacaktir.

tuzlalı